Проект №2018: Към своя край

Хоу-хоу-хоу

Първият сняг отдавна падна, а температурите предвещават, че отново дойде онова време от годината. С две думи – нейният край. И какво по-хубаво от един край, когато ни очаква ново начало, изпълнено с още повече предизвикателства и интересни проекти?

Но преди да пристъпим към следващия „проект“ номер 2019, трябва да изпратим настоящия 2018-ти. По традиция всяка година по същото време правим кратка равносметка на преживяното, постигнатото и подобреното.

Празничното настроение е в разгара си, а в офиса е цветно, весело и приповдигнато. Защо ли? Не, не е само празника. Така е, защото измина още една година, която ни накара да се почувстваме удовлетворени, доволни и щастливи, че имаме СуперКлиенти, които придават смисъл и ни мотивират да работим все по-добре.

А какви ги свършихме през последните 12 месеца, ще научите в следващите редове.

Услугите ни придобиха нови СуперСили

  • Разказахме Ви за Node.js и че при нас можете да го използвате на всички предлагани услуги. Дочухме, че JavaScript разработчиците са много доволни.
  • Системата ни за сигурност продължава да се развива и тази година с пълна пара и стотици добавени сигнатури, които пазят клиентските сайтове, за да сте спокойни и сигурни за своите онлайн проекти.
  • DDoS защитата вече е почти на четири години и блокира хиляди атаки!
  • Улеснихме още повече всички WordPress потребители с новите функционалности в инструмента WordPress Manager by SuperHosting.BG. Бързо изчистване на кеш в секция „Ускоряване“, допълнителна опция за защита на администрацията в „Проверки за сигурност“ и още по-лесен начин за проверка и активиране на https в меню „SSL (https://)“. Найс, а?
  • Ускорихме допълнително като с магическа пръчка сайтовете на стотици наши клиенти със SuperCache Manager. Открийте го в контролния панел на Вашия хостинг акаунт cPanel, в секцията SuperHosting Speed Up!
  • Shopiko също има нови инструменти и функционалности, които да отговорят на нуждите на онлайн търговците, включително и за да бъдат магазините им напълно съвместим с новия регламент за защита на личните данни (GDPR).

СуперХостинг.БГ + Host.bg 

  • През 2017 станахме едно семейство с Host.bg. Сложихме печата „Обещано“ за подобренията, които си поставихме за цел. И го направихме! През 2018-та работихме усилено, за да можем към нейния край да кажем с гордост: Всички сайтове на клиентите на Host.bg вече са на нова хостинг платформа, с която сайтовете им са по-бързи, по-сигурни и използват всички СуперИнструменти, от които се възползват и клиентите на СуперХостинг.БГ!

Май доста сме пописали тази година…

  • Над 800 статии в помощната ни страница отговарят на въпросите ви, дават ви насоки и съвети за управлението на вашия сайт. Само за тази година бройката им се увеличи с повече от 140.
  • Над 570 (70+ за 2018) статии в СуперБлога Ви споделят най-актуалните новини, свързани с услугите ви, тенденции в уеб, добри практики и любопитни факти от СуперЕкипа.
  • Пуснахме поредица „Седмицата на сигурността„, в която Ви разказахме не само как ние пазим вашите сайтове, а и как сами да се грижите за защитата на онлайн присъствието си.
  • Споделихме Ви един интересен казус от нашата практика, който се превърна в case study за успешен импорт на 25 хиляди продукта в WooCommerce.

С колко от Вас се срещнахме на СуперСъбитията?

  • Станахме част от над… 100 събития.
  • Раздадохме над 60 безплатни билета за тях.
  • Срещнахме се с над 27 000 приятели, клиенти, партньори. Надяваме се, че сме успели да се запознаем и точно с Вас!
  • Подарихме над 19 000 подаръци. Уоу!

Пораснахме с още една година

  • Вече сме на 13 години, преминахме в “тийн” възрастта и ви споделихме какво успяхме да направим за тези години, дали са фатални като числото им и някои любопитни снимки от партито на СуперЕкипа.

Отговорихме на най-честите Ви запитвания в серия от помощни видеа

  • Вече помощните ни видеа на едни от най-разпространените теми, свързани с Вашите услуги, са 20. Ще ги откриете в нашия YouTube канал и в статиите в помощната ни страница. А и научихте кои са част от колегите, които отговарят на запитванията Ви по телефон, чат и имейл. 🙂

Открихме супер интересни бизнеси, които обаче си нямаха сайтове…

  • Тази година приехме присърце идеята, че всеки един бизнес трябва да изгради своето онлайн присъствие, за да се развива. Затова намерихме шест супер интересни бизнеса, които правят СуперНеща, но … нямаха сайтове. Сигурно ги помните от телевизионните екрани. 😉 Те вече си имат сайтове и развиват все повече техните нестандартни професии. А ние сме горди с тях!

Вашите запитвания и нашите отговори

  • През 2018-та добавихме още един канал за комуникация с нас – чата на нашия сайт!
  • Отговорихме на над 243 111 запитвания по чат, телефон и имейл. А годината още не е свършила!
  • Средната оценка, която получихме от Вас е 4.94. Максимумът е 5, така че сме си направо отличници. 🙂

Екипът

  • Се тонизира с 624 кг кафе и успя да се справи с 2 652 кг плодове.
  • Успя да се справи успешно и с 8 527 задачи, които си постави, за да направи услугите още по-добри.
  • СуперЕкипът се забавлява още повече, изгради нещо, което остана в историята (и в планината), придоби нови умения и се грижи с още по-голям ентусиазъм за нашите услуги.
  • Украси офиса с коледно настроение, гирлянди, лампички и какво ли още не.

Като за финал малка част от СуперЕкипа Ви поздравява с доза коледен дух и Ви желае неизчерпаемо вдъхновение за бъдещите Ви проекти и силна мотивация за тяхното реализиране. Благодарим Ви, че споделихте и тази година с нас!

project-2018-finished
Нямаме търпение да видим какво ни е приготвила 2019-та, за да реализираме още СуперИдеи и СуперПроекти за Вас – нашите СуперКлиенти! Благодарим Ви!
Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други