Beautiful Дидито, Делян и Християн вече имат сайтове! А ти?

Познавате Beautiful Дидито, Делян и Християн, нали? Да, всички знаем кои са. Те станаха популярни покрай една СуперРеклама от последните месеци. И нея я знаете, нали? Тази реклама си е наша и сме благодарни на всички СуперГерои, които се включиха в нея. Любопитен факт е, че те не са актьори, а реални личности, които представиха реалните си бизнеси и ни впечатлиха от първия момент, в който ги срещнахме. Казахме си „Възможно ли е изобщо тези хора да нямат сайтове все още?“… И приехме присърце мисията те да се сдобият с такива, за да могат техните клиенти и партньори да се свързват бързо и лесно с тях и разбира се, за да покажат на всички в интернет колко нестандартни и успешни са техните бизнеси.

Мисията е изпълнена и техните сайтове вече са онлайн. Разбира се, за да имат сайтове те запазиха най-подходящите имена за тях и избраха хостинг планове, с които сайтовете им ще бъдат на сигурно място.

Нека ви представим първите трима герои и техните готови сайтове:
Beautiful Дидито има кулинарен магазин

Там ще откриете вегетариански нещица. А сладкарницата към магазина е пълна с вкусни, но и полезни лакомства (лично ги опитахме и си облизахме пръстите). Само че без сайт нямаше как да промотира бизнеса си в интернет и да бъде лесно за всички, които искат да се свържат с нея, да разгледат продуктите, които предлага. Затова Дидито избра услугата Shopiko и вече има сайт, в който може да разгледате всички нейни продукти и как да се свържете с нея – ninovi-bg.com. Браво, Диди! Сайтът ти е Супер!

Сайтът на Дидито

Ето го и Делян

Той е единственият коминочистач – юрист! Изключително интересна личност е и притежава свидетелство за майстор – коминочистач, издадено от занаятчийската камара като същевременно си знае правата. Пипаме за щастие!
Делян имаше нужда от сайт, в който да промотира услугите си, себе си и да може всеки удобно да се свърже с него, я за да почисти някой комин, я за да донесе щастие на някой по-суеверен клиент. И той вече има сайт, в който ще научите всичко важно за него и дейността му. Браво, Деляне! И твоят сайт си го бива – kominochistacha.bg.

Сайтът на Делян

Християн има котешки цирк

По образование е хореограф, педагог и режисьор и може би един от най-колоритните ни герои. Цирковото изкуство за него е начин на живо, а талантът му да дресира котки – единствен по рода си. Все пак и той си нямаше сайт, а определено има много какво да каже, разкаже и покаже. Вече го направи в негово място в интернет, пълно с интересни истории, стихотворения, предстоящи събития и информация как да се свържете с него – catscircus.bg. Браво, Християне! Котенцата ни впечатлиха заедно с уменията ти.

Сайтът на Християн

Честито на Дидито, Делян и Християн! Техните клиенти и партньори вече ще ги намират бързо и лесно в интернет и все повече хора ще научат за интересните бизнеси, с които се занимават!

Съвсем скоро очаквайте да ви представим и останалите трима герои – Силвия, Детелин и Явката, които също работят по своите сайтове.

А ти вече работиш ли по твоя сайт?
За да те намират клиентите в интернет ти е необходим сайт. Избери супер име, т.е. домейн, вземи сигурен дом за него с до 58% отстъпка, т.е. хостинг и с няколко стъпки изгради своя сайт.
Направи си сайт! Ние пазим място за него!
Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.