3 СуперГерои с 3 нови СуперСайта! А твоят готов ли е?

Продължаваме напред с историите на останалите трима СуперГерои.

Да, вие вече знаете за тях. Виждали сте ги и сме сигурни, че сте ги запомнили.

Ама как да ги забравиш? Явката, Лин Лин и Детелин впечатлиха всеки зрител с поразителните си умения и интересните си бизнеси. Нашите СуперРеклами ви запознаха с тях, а сега ще ви запознаем с техните нови сайтове.

И те вече имат онлайн идентичност. Също толкова колоритни и запомнящи се, каквито са и те самите! За да стане всичко това реалност, те си избраха най-подходящите имена и хостинг планове на сигурно и защитено място.

А сега – нека видим резултата!
Явката превръща скупчината от сухи формули във вълнуващо приключение

Микробиология, химия и купон? Знаете ли какво е общото между тях?
Разбира се, че Явката – нашият СуперГерой, който може да накара всяко дете да се влюби в науката от пръв поглед. Със своите незабравими партита, включващи дъга от сняг в епруветка, изригваща пушеща пяна, летяща тоалетна хартия и много други нестандартни научни експерименти и игри, Явор разпалва въображението и любопитството към науката на малчуганите.

Нестандартно, интересно и много оригинално. А без сайт? Целият този талант щеше да бъде скрит от света. Вярата ни, че всеки заслужава да има разпознаваем собствен сайт, ни помогна да запретнем ръкави с нашите партньори и да зарадваме Явката, подчертавайки впечатляващите му дейности.

Можете да посетите неговия чисто нов сайт сега – dnklab.eu. Запознайте се с програмите му за научни рождени дни, интерактивни забавни класове за подрастващи учени и корпоративни събития за повече смях и усмивки.

Браво, Явка! Сайтът ти е пример за подражание – ето така се учи най-добре. Хайде на купона!

Явката разбива счупва стереотипите за скучното учене и сухата научна материя. Вижте неговия сайт сега!

Лин Лин разбива на пух и прах представата, че китайският език е труден

Житейският път на Лин Лин е сложно съчетание между множество разнородни интереси, които тя умело преплита в красив букет от умения и заряд. Започва с математика, преминава през треньорство по тенис на корт, а след това и кариера на модел и актьор. Какво я води в Китай и как се заражда любовта й към източната култура и език, можете да разберете на нейния сайт – chinawithsilvia.com.

Днес Лин Лин е посланик на китайския език и култура. Целта й е да ви пренесе в този тайнствен, необятен и безкрайно любопитен свят. По време на това пътешествие ще се научите да пишете йероглифи и да говорите този, само на пръв поглед, труден език.

Лин Лин, сайтът ти е истинско вдъхновение и чудесно изразява твоята цветна личност!

Лин Лин обича китайския език и може да научи всеки да го говори. Вижте нейния супер сайт!

Детелин принтира 3D шоколад и впечатлява със СуперДизайни

Обичате шоколад? Chocolate3D.bg ще ви накара да го обожавате!

Детелин е майстор от класа. Ако можете да си представите една идея, то с негова помощ ще можете и да я видите. Вече специалните събития в живота са не само красиви и вълнуващи, но и разтапящо сладки. Детелин принтира мечти и го прави вдъхновяващо.

Посетете новия му сайт и се насладете на впечатляващите му шоколадови дизайни!
Браво! И твоят сайт грабва с приключенски дух!

Детелин принтира 3D шоколад и внася повече сладост на всяко събитие. Вижте неговия сайт сега!

Честито на нашите СуперГерои – Явката, Лин Лин и Детелин! Сега всеки може да се запознае с техните ярки личности и интересни бизнеси – бързо и лесно.

Само с един клик.

А твоят сайт? Работиш ли по него?
Не пропускай възможността да споделиш идеите си онлайн. Това ще ти помогне да достигнеш до повече хора и да бъдеш откриван лесно. Избери си супер име (домейн) и вземи сигурен дом за своя сайт (хостинг).
Направи си сайт! Ние пазим място за него!
Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.