Фаталното 13: Или как СуперХостинг.БГ стана на 13

Ухуууу, вече сме тийнейджъри! Както най-вероятно се досещате, през октомври станахме на 13 години. Зачудихме се много ли са, малко ли са, фатални ли са и какво мисли за тази възраст Вики. Чудите се коя е Вики? Отговорите на всички въпроси ще научите в следващите редове.

А ако стигнете до финала на статията, обещаваме да видите не само компромати от партито за празника, но и как черпим нашите СуперКлиенти!

Чували сме митове, че числото 13 било фатално. Дори разбрахме, че:

 • повече от 80% от високите сгради в САЩ нямат тринадесети етаж;
 • голяма част от болници и хотели избягват използването на числото за номериране на стаи и изходи;
 • в самолетите на някои авиокомпании няма ред номер 13.

За нас обаче тази възраст съвсем не е обвързана със злополучия. Затова се замислихме:

 • Много ли са 13 ?

Да, защото бяха изпълнени с усърден труд, много подобрения, голямо израстване и отговорност да предоставяме услуги от най-високо ниво.

 • Малко ли са ?

Да, защото имаме още много проекти, които ще реализираме, още много място за вашите сайтове, още стъпки, които да извървим, и още много сърцато отношение, което да ви дадем.

 • Фатални ли са ?

Може би има още много прояви на „страха“ от това число. За нас обаче числото 13 е супер, защото ни донесе още една година, в която:

 • Подобрихме още повече сигурността в услугите си, за да могат нашите клиенти да не се притесняват от “петък 13”.
 • Продължихме да обслужваме клиенти си със супер ентусиазъм и отношение.
 • Получихме висока оценка от вас за СуперСъпорта ни, което е най-голямата награда за нас! Обещаваме да продължим в същия дух, та дори и по-добре!
 • Раздадохме хиляди подаръци на всички, с които се срещнахме на почти 100 събития!

Дотук добре. Но нека първо ви представим Вики!

Тя е на 10 години и това лято беше на стаж при нас. Сигурно ще се зачудите защо имаме стажантка на 10 години. Ами това беше предизвикателство не само за нея, а и за нас. През времето, в което беше част от екипа, не само тя научи нови неща, а и ние научихме много от нея. Най-вече, че независимо от възрастта си, трябва да запазим детската доброта в себе си и да не се отказваме, когато ни поставят трудни задачи. Успяхме и да се погледнем през нейните очи. Видяното запазихме чак до сега, за да ви го споделим за 13-я ни рожден ден.

Предлагаме ви един малко по-различен поглед за 13-я рожден ден, от гледната точка на Вики. 🙂

superhosting-13-birthday

 • Вики, каква възраст според теб е 13 години?

Според мен 13 години е хубава възраст. Тогава вече си по-голям и имаш повече привилегии, но и задължения. Когато си на 13, ти порастваш, ставаш тийнейджър, а тази възраст както всяка друга има и добри, и лоши страни.

 • А искаш ли да бъдеш на 13?

Е, аз вече нямам търпение да съм голяма, да мога да правя каквото си искам, да сбъдна всичките си мечти!

 • Как би отпразнувала 13-я си рожден ден?

Искам, когато стана на 13, да отида на купон и със сигурност ще празнувам с моите приятели. Ще почерпя хората със специални бонбони от пистачо, спиролина и много други вкусни вкусове. Така ще протече моят 13-ти рожден ден.

 • Какво би искала да ти се случи на 13?

Най-хубавият ми подарък би бил да имам малко сладко африканско таралежче и собствена стая. Все пак като си голям, имаш нужда от лично пространство!

 • А какво е да си част от екипа на СуперХостинг.БГ?

СуперХостинг.БГ e фирма с работа и много готини хора – какички и батковци. Според мен там почти всички са на по 20, 21 години, макар да казват, че са по-големи. Дават много интересни и забавни задачи. Има различни отдели като например търговски отдел, маркетинг, техническа поддръжка и други.

Тук хората се отнасят с уважение един към друг. Разказват и много смешни истории и се майтапят един с друг. Те знаят как да се забавляват. Помагат си и работят в екип. Мисля, че това е много добре, защото когато не се справяш с нещо, знаеш, че можеш да се довериш на приятелите си. Правят си изненади. Аз помагах да направим коктейли за Деня на системните администратори и беше много забавно.

Разказаха ми за хостинга и ме заведоха да видя сървър. Разбрах, че за да живее един сървър, му трябва студено, за да не стане лошо. Заради това там, където има сървъри, трябва да има климатик, за да ги охлажда.

Там е много интересно и весело и аз лично искам да работя там!

Как отбелязахме рождения си ден?

И след интервюто ни с Вики, дойде ред за кратка равносметка и почерпка. За нас тази година беше и фатална, защото ни показа, че можем още, можем повече и можем още по-добре. Защото нашите клиенти са Супер и заслужават услугите и отношението, които получават, да бъде Супер!

13 години за нас = 1300 безплатни домейна за вас
Станахме на 13 години и най-големият подарък, който получихме, сте вие – нашите СуперКлиенти! По традиция рожденикът черпи, та и ние така. Не успяхме да подготвим бонбони за всички, но черпим с 1300 безплатни домейна от областите online, .site, .tech, .store или .space. Вземете своя подарък във вашия клиентски профил.
Като за финал ви показваме обещаните компромати на екипа от партито за рождения ни ден. Или поне на част от екипа, която успя да влезе в кадър (ама не казвайте на никого!). 

На някой май му се хапва торта…

superhosting-13-birthday

Когато се опитваме да бъдем сериозни по време на парти. Чак да ти се доспи…

superhosting-13-birthday

И после, когато разберем, че купонът едва сега започва!

„Абе, тази торта няма ли да я ядем вече?!“

superhosting-13-birthday

Вики е права. Обичаме да се забавляваме и да приемаме всяко нещо с усмивка. Ама хората са го казали: „Който умее да се забавлява добре, умее и да работи добре“ ! 🙂
superhosting-13-birthday

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

6 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.