СуперЕкипът отблизо: Какво остава скрито от вас (видео)

Любопитни ли сте да научите още интересни факти за нашия СуперЕкип?

Да, това сме всички ние, които отговаряме на вашите запитвания и се грижим вашите уеб проекти да са защитени и винаги онлайн. Готови сме и този път да ви изненадаме с още нова и забавна информация за нашия екип, без да се повтаряме и да ви отегчаваме. Ще затвърдим казаното дотук с едно кратко видео, в което можете да видите как работим, докато се забавляваме, и как се забавляваме, докато работим.

С други думи – представяме ви най-запомнящите се кадри от тазгодишния ни СуперТиймбилдинг.

 

superteam-stories

 

Ето и изводите за екипа тази година:
  • Най-голямата СуперСила на всеки един от нас е истински широката усмивка.
  • Когато работим под напрежение, създаваме най-добрите си творения.
  • Оказахме се архитектурни спецове и завършени строители – без затруднения правим люлка, пейка, масажна маса, шезлонг, кът за отдих и какво ли още не.
  • Със силата, с която цепим дърва по време на игрите, умножена по 100, отблъскваме ежедневно опитите за компрометиране на клиентските сайтове.
  • Имаме олимпийски умения за планинско ориентиране със завързани очи, почти толкова добри колкото обслужването на нашите клиенти.
  • Научихме, че в екипа ни има скрит талант, който се подвизава като системен администратор, а всъщност е и маркетолог, физик и СуперТанцьор.
  • Установихме, че маркетинг отделът има най-точен мерник при обстрел на програмисти с воден пистолет. Защо ли?
  • Отговаряме като абсолютни отличници на въпросите от викторината със същия замах, с който решаваме казусите на нашите клиенти.
  • Винаги намираме решение на всеки проблем – дори пренасянето на плодове без ръце не успя да ни се опре.

Не по-малко адмирации заслужава и тази част от екипа, която неуморно беше до вас, за да отговаря на всичките ви запитвания, и в края на деня получи “приза” на големия шампион.

След всеки тиймбилдинг се връщаме все по-сплотени, заредени с позитивизъм и нова енергия, която влагаме в мисията, вие, нашите клиенти, да превърнете всяка идея в успешен онлайн проект!

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).