5 шаблона за сайт на бизнес с отдаване на имоти под наем

Както обещахме в първата публикация от тематичната ни поредица, посветена на бизнеса с отдаване на имоти под наем, започваме с няколко идеи за стилизиране на Вашия бъдещ сайт.

Отдавате къща, вила, хижа, апартамент, студио или ателие под наем и искате повече хора да научат за Вашето местенце и за дейността, която развивате?
Искате да се отличите от конкурентите си и да привлечете вниманието на потенциалните си клиенти извън обсега на стандартните и скучни обяви?

Ако припознаете себе си в този профил, значи сте попаднали на правилното място. Затова продължете да четете следващите редове.

Най-бързият, лесен и ефективен начин да „разкажете” на всички за Вашия бизнес или идея е с помощта на собствен сайт. Също както недвижимият имот е Ваше притежание, така и сайтът е Ваше лично пространство в дигиталния свят, което сами управлявате и развивате. Той трябва да е отражение на услугата, която представяте в него.

Когато целта Ви е да убедите онлайн потребителите в качеството, предимствата и надеждността на Вашата услуга, то би следвало и уебстраницата Ви да има дизайн, отговарящ на тези условия.

И както неведнъж сме развенчавали мита, че изграждането на един сайт е трудно и непосилно начинание за един средностатистически интернет потребител, тук е моментът да насочим светлините към нашата удобна и интуитивна платформа, наречена Сайт билдър. С нейна помощ можете да стартирате дигиталното си присъствие и да дадете силно начало на мечтания бизнес.

Сайт билдър събира в себе си всички инструменти, които са Ви необходими, за да създадете своя сайт бързо и лесно. Благодарение на функцията Drag & drop можете да премествате елементи и блокове само с един клик, както и да добавяте или премахвате такива.

И това далеч не е всичко. С наличните интеграции, които ще откриете в платформата, имате възможност да обогатите сайта си и да го направите точно такъв, какъвто винаги сте искали да бъде:

  • имате възможност да добавите чат;
  • контактна форма;
  • форма за абонамент;
  • календар за запазване на срещи с Вас, когато държите на личния контакт с Вашите клиенти и много други.

Нека се върнем към същността на Вашия бизнес.
Подготвили сме Ви няколко идеи относно визуалното оформление на бъдещия Ви сайт. В случай че все още нямате концепция за неговия дизайн, ще Ви покажем различни видеа, с които да „надникнете” в сърцевината на някои от подходящите шаблони в Сайт билдър.

Още в самото начало на тестване на услугата пред Вас ще се появят готови шаблони, които бихте могли да персонализирате и брандирате по Ваш избор.
Единственото, което е необходимо да направите, за да започнете изграждането на сайта си, е да добавите Ваши изображения и съдържание.

Шаблоните

1. Cozy Zone

Първият шаблон, с който ще Ви запознаем, носи името Cozy Zone.
На първо четене едва ли бихте могли да си представите какво съдържа в себе си, но сме сигурни, че ще Ви изненада приятно. Във визията му отсъства всичко излишно, което би могло да предизвика естетическо пренасищане.
Шаблонът се отличава със семпъл и модерен дизайн, в който са поместени само най-важните елементи.

А ето как изглежда той:

Можете да го разгледате по-обстойно тук.

2. East Ate

Дизайнът на следващия шаблон, наречен East Ate, събира в себе си доза естетика, функционалност и компактност. И всичко това в една единствена страница, но напълно достатъчна да презентира Вашата идея.
Разбира се, таблото за редакция в Сайт билдър Ви позволява да добавяте необходимия брой страници, в които да подредите цялата информация относно Вашия бизнес.

Имайте предвид, че това е от първостепенно значение, ако искате да спечелите доверието на потребителите, попаднали случайно на сайта Ви. Колкото по-подробно разкажете за себе си и Вашия бранд, толкова повече се увеличава вероятността да се превърнат в редовни посетители и лоялни клиенти.

Разгледайте East Ate тук:

Вижте повече за демо сайта East Ate в нашата страница.

Тук няма как да изпуснем възможността да Ви покажем един добър пример, заимстван от наши клиенти, които са персонализирали шаблона East Ate и са го пречупили през призмата на техния бизнес. Той може да послужи за вдъхновение на всеки, който все още води битка със своите предразсъдъци относно стартирането на свой уебсайт.

Показваме Ви един по-различен вариант на шаблона East Ate:

 

3. Digart

Няма да повярвате как един от дизайнерските ни шаблони, познат като Digart, може да премине през истинска метаморфоза, за да се превърне в изключителен и стилен демо сайт. Той е прекрасен пример за това как всеки един Сайт билдър шаблон може да се адаптира към различни бизнеси и да придобие коренно различен облик.

Вижте как изглежда Digart отвътре:

Шаблонът Digart можете да разгледате в детайли тук.

Разберете как преобразихме шаблона Digart, за да го превърнем в демо сайт за бизнеса с отдаването на имоти под наем в следващото видео:

 

4. Starta

Следващото предложение, което сме Ви подготвили, се казва Starta. Шаблонът съдържа в себе си всичко необходимо, за представи бизнеса Ви по възможно най-добрия начин. Дизайнът е изчистен, а навигацията добре подредена.
Не забравяйте, че можете да добавяте или премахвате страници, да правите промени по шаблона и да го персонализирате спрямо Вашата идея.

Ето как изглежда шаблонът Starta:

Можете да започнете своята „разходка“ из страниците на Starta от тук.

Щастливи сме да Ви покажем един прекрасен пример за това как с творчески нюх и разчупено мислене наши клиенти успяха да адаптират шаблонът на Starta към специфичен бизнес като този с отдаването на имоти под наем. Платформата е толкова удобна и интуитивна, че буквално получавате свободата да сменяте колкото и каквито визии искате. Доверете се на въображението си!

Убедете се сами в резултата:

Целия сайт може да видите тук.

И понеже знаем колко е важна ролята на дома, още повече когато неговото търсене или предлагане се превърне във фокус на един бизнес, бихме искали да Ви срещнем с още един невероятен пример за фирмен сайт.
Отново заслугата е изцяло на наши клиенти, които са усвоили тънкостите на Сайт билдър и са се справили безупречно с оформлението на своя онлайн проект за строителство и проектиране на жилища.

Отношението към всеки детайл рефлектира върху цялостната визия на сайта. Бихме добавили само едно „Браво!“.

Можете да разгледате сайта тук.

5. Bardem

Последният шаблон, който може да послужи за добра основа на Вашия бъдещ сайт, е Bardem.
Гледайте на него като на повече от „просто страница“. Едно от ценните качества на този шаблон е възможността да разкажете за дейността на Вашия бизнес кратко и ясно, без разсейващи фактори. В случай че са Ви необходими още страници, в които да поднесете информацията прегледно, използвайте таблото за управление на сайта, налично в платформата.

Запознайте се с шаблона Bardem във видеото:

Разгледайте шаблона в детайли тук.

Ако сте любопитни как би изглеждал един демо сайт за отдаване на имоти под наем, изграден върху шаблона Bardem, веднага ще Ви дадем пример. В следващото видео може да разгледате един такъв примерен сайт. Не забравяйте, че всичко се свежда до границите на Вашето въображение.

 

Избор на цветове и цветови комбинации

Цветовете имат много важна роля при изграждането на бранд идентичност, защото пораждат подсъзнателни възприятия у потребителите и до голяма степен имат значение за разпознаваемостта на марката.

Те са част от процеса на Вашата бизнес идентификация пред клиентите и бъдещите Ви партньори. Колкото по-професионално изглежда визията на сайта Ви, толкова по-силна е асоциацията на целевата Ви аудитория за качествена услуга, категорично присъствие на пазара и надеждност.

Когато предлагате имот под наем и разчитате повече хора да изберат Вас пред конкурентите Ви, е необходимо да заложите на цветово съчетание за сайта си, което да подскаже на бъдещите Ви клиенти, че са попаднали на правилното място.

Обърнете внимание, че синият цвят е предпочитан от бизнесите в тази ниша. Използва се предимно в логата, както и като преобладаващ нюанс в дизайна на уебстраницата.
Причината: синият цвят се асоциира с доверие, професионализъм и надеждност.

Ако обаче искате да се отклоните от познатото синьо, можете да се спрете на още няколко нюанса, с които да се откроите визуално, без да отнемате от сериозността на Вашия бизнес.
Такива са черният, червеният, жълтият и лилавият. Съчетанията с тези цветове могат да бъдат най-различни и всяко едно от тях да допълва имиджа Ви перфектно.

В случай че нямате готова концепция за визията на Вашия сайт, сме Ви подготвили няколко цветови модела, които бихте могли да заимствате, изграждайки своя брандинг.

Съветваме Ви да изберете един основен цвят от вариантите по-долу и да структурирате концепцията за сайта си около него, добавяйки максимум един или два нюанса, съседни на избрания. В противен случай рискувате да предизвикате зрително претоварване и да отблъснете потенциалните си клиенти.

Ето и възможните цветови гами, които бихте могли да използвате за основа на бъдещия си бранд:
5-sitebuilder-templates

Съвет: Не избирайте цветовете на случаен принцип. Винаги се водете от мисълта какво послание и усещане искате да оставите у клиентите си.

Имаме още една препоръка, която никак не е за пренебрегване – колкото по-прости са цветовите модели, различните форми и графични елементи в сайта Ви, толкова повече подобрявате потребителското преживяване и престоя на Вашата уебстраница.

По този начин ще можете да позиционирате call-to-action бутоните достатъчно видимо и посетителите ще могат по-лесно да взаимодействат със съдържанието на сайта Ви.

Не пропускайте да разгледате всички шаблони в Сайт билдър и да превърнете най-подходящия от тях в идеалното решение за старт на Вашето присъствие в уеб.

ТЕСТВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО ЗА 7 ДНИ

Запознайте се и с останалите статии от поредицата за полезни съвети за бизнес, свързан с отдаване на имоти под наем:

 

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!