Годишна класация топ 10 хитови събития в СуперХостинг.БГ’21

Добре дошли в една по-различна коледна, новогодишна, супер класация. Но преди това…

Ползвате ли платформи като Spotify и YouTube Music? Дори отговорът да е „не”, най-вероятно някой от Вашите приятели в социалните мрежи ползва и вече е споделил своето годишно резюме в любими жанрове и песни. Защо? Защото това, което споделяме накрая на всяка година, правейки равносметка, говори много за нас. А точно сега е сезонът на споделянето – на топлина, емоции, подаръци, спомени и незабравими моменти! 

Fun Fact: А ето тук може да видите и как изглежда нашата година през подкаст профила на SuperTalks.

Споделяме Ви и ние най-важните моменти от 2021, защото чувстваме всички клиенти и читатели на СуперБлога близки!

Благодарим Ви, че станахте част от нашата година и ни мотивирате да реализираме своите цели, с които да Ви предоставяме услуги и обслужване от най-високо ниво! 

В следващите редове ще Ви представим топ класация на хитови събития от нашата лична 2021 г. – поредната СуперГодина за нас и нашите СуперКлиенти. Тъй като няма как да ги класираме по важност, ще ги видите в хронологичен ред.

Да започваме

10. Нова услуга Професионална WordPress поддръжка

Още в първите дни на 2021 г. на бял свят се появи една услуга, която нашите СуперКлиенти потърсиха сами – Професионална WordPress поддръжка. Но как са я потърсили още преди да я има? Получавахме редица запитвания от клиенти, които сами се грижат за своите WordPress сайтове, за въпроси, свързани с поддръжката на ниво приложение. За да можем да Ви дадем експертно съдействие, а Вие да се фокусирате върху бизнеса си, създадохме екип от специалисти, който да отговаря на клиентските нужди отвъд поддръжката на хостинг акаунта.

Нашите експерти поемат грижата за цялостното обновяване на WordPress, проблем с достъп до администрацията, помощ от екипа при бавен сайт, настройки на сигурността и още. Услугата се предлага в три плана – Mini, Business и eCommerce, според Вашите бизнес нужди и може да бъде добавена към всеки Ваш хостинг план, за който имате активен WordPress. Може да добавите услугата от своя клиентски профил или като се свържете с нас по чат, телефон или имейл.

А знаете ли, че един от нашите WordPress експерти – Габриела Савова, сподели знанията и опита си по темата „Как да обновяваш WordPress правилно” пред общността на WordPress Sofia Meetup? Габи стана част и от журито на престижния конкурс Сайт на годината.

Внимание! Научете повече за услугата и ползите от нея в статията Професионална WordPress поддръжка – застраховайте дигиталния дом на Вашия бизнес.

9. Семейството на СуперХостинг.БГ се увеличи

Към него се присъединиха колегите от хостинг компания ICN.BG и всички заедно работим за развитието на клиентите на двете компании. От 8 юни 2021 г. екипът ни пое цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG. Посветихме се на това да предложим на всички нови клиенти предимствата, от които настоящите вече се възползват. Всички сайтове на услугата споделен хостинг вече са прехвърлени на нашата инфраструктура и се възползват от всичките й предимства. И можем да завършим годината удовлетворени от постигнатото.

Заедно с това, СуперЕкипът порасна с цели 7 СуперБебета. Какви по-хубави новини от това?

8. Shopiko и Сайт билдър придобиха нови СуперСили

Двете услуги са от типа SaaS (Software As A Service) и Ви дават възможност да стартирате своя сайт буквално за часове. Получавате готови шаблони и всички необходими инструменти, за да изградите напълно функционален и красив сайт – фирмен или визитка със Сайт билдър и онлайн магазин с Shopiko.

Сайт билдър може да тествате безплатно за 7 дни, а СуперЕкипът е на Ваше разположение да Ви съдейства при възникнали въпроси. А ето и новите придобивки:

 • Цели 24 нови дизайн шаблона, от които да избирате, според нуждите на Вашия сайт. Разбира се, може да направите промените, които желаете, по тях. Сред тях са такива за онлайн покана за събития, бръснарница, цветарски магазин, салон за красота и още!
 • Подобрихме редици характеристики на услугата, сред които кеширането, някои от елементите, функционалностите и опциите за редакция на мобилна версия.
 • Благодарение на онлайн урока „Как да създадем желания сайт за 1 час със Сайт билдър?“, който реализирахме специално за Вас, ще научите как да изградите сайта си с най-важните елементи за точно един час. Уверете се сами.
Как да създадем желания сайт за 1 час със Сайт билдър?
 • Освен урока в YouTube канала ни и помощната ни страница Ви очаква цяла поредица от помощни видеа, в които ще откриете отговорите на често задавани въпроси на клик разстояние. А във видеата ще се запознаете и лично с част от СуперЕкипа, който се грижи за Сайт билдър.

Shopiko е оръжието, с което ще „гръмнете“ в света на онлайн търговията. Тестовият период на услугата е 14 дни, а в нея е включено всичко нужно. Ето и новостите:

 • От началото на годината може да добавите и плащане с дигитален портфейл (Wallet) в Shopiko, за да улесните клиентите си;
 • Още по-удобна нова визия на менютата в администрацията, както и обновена визия на дашборда в администрацията, с които с лекота да управлявате магазина си;
 • Разплащателните методи надхвърлиха 20+, а сред новите попълнения са Settle, NewPay, виртуални ПОС терминали на ДСК, Райфайзен банк и ПИБ.
 • Една от любимите Ви интеграции за имейл маркетинг – тази с MailChimp, вече поддържа импорт и синхронизация на клиенти, а и двустранна синхронизация.
 • Вече може да се възползвате и от интеграцията на куриерски и фулфилмънт услуги с euShipments.

И още!

7. Пораснахме! И ние, и каузата ни.

Тази година беше много сладка за нас, защото станахме на сладките 16! Отбелязахме рождения си ден със супер предизвикателство и СуперНагради, разбира се. Предизвикахме Ви да ни поздравите на необичаен език, който Вие владеете – този на жестовете, графичен, програмен, езика на емоджитата, звукова азбука, испански, френски или който и да било по Ваш избор. Получихме страхотни, стоплящи сърцата поздрави поне на всички от изброените езици, а и на още, и 16 от участниците спечелиха СуперНагради, с които да пораснат – те самите и бизнесите им.

А нашия поздрав към Вас неслучайно СуперЕкипът отправи на езика на жестовете.

Гмуркането в света на жестомимичния език нямаше да бъде възможно без нашите приятели от Образователен център за деца с увреден слух „Яника”. Прегърнахме каузата преди години и я приехме като своя. Много от Вас вероятно са получили тефтери или календари с популярни жестове. И тази година решихме да я продължим, не само чрез съвместната идея за 16-я ни рожден ден. Отново нашите календари за 2022 г. и тефтери ще бъдат изрисувани в жестове. От тях ще могат да се възползват не само нашите партньори и посетителите на събитията, които подкрепяме, а и всички посетители на център „Яника”.

Яника

Научете повече за каузата в интервюто с Таня Димитрова, слухово-речев терапевт, създател на „Яника”: Какво е общото между езика на жестовете и рождения ден на СуперХостинг.БГ?

6. СуперБлогът и Помощната ни страница се развихриха

… повече от пролетните бури дори. През цялата година двата извора на съдържание и знание не престанаха да се развиват. Можем да направим отделна класация с хитове само за тях, но ето и някои от най-важните събития.

СуперБлога:

 • В СуперБлога вече ще откриете над 990 статии. А до края на годината ще станат 1000, обещаваме!
 • СуперБлогът може да се похвали и с над 10 специализирани статии по темата WordPress. Те са и едни от най-четените.
 • За всички онлайн търговци, създадохме поредица със съвети и тенденции за подготовка, реализация и дългосрочни ползи от Черния петък.
 • Една от най-големите тенденции, които се откроиха през годината, е направата на онлайн покани и тематични сайтове за събития. Такива са например сватбените сайтове, чрез които младоженците да поканят гостите си и да улеснят организацията. За този тип сайтове, повече клиенти се довериха на Сайт билдър. Затова и в СуперБлога ще откриете цяла поредица по темата, от която ще научите всичко необходимо – от предимствата да имате, до това как точно да изработите своя сайт и какви елементи да включите.
 • Всичко, което Ви е нужно да знаете, за да стартирате онлайн, ще научите и ако сте решили да се посветите на Изкуство и занаяти. За всички handmade творци създадохме поредица в помощ на Вашия бизнес.
 • Увеличихме двойно абонатите на СуперБлога ни! Още не сте се абонирали?! Направете го сега и станете част от първите, които научават най-полезните новини и съвети за техните сайтове и бизнеси.

А знаете ли, че вече от читатели на СуперБлога може да се превърнете в слушатели? Ще откриете 18 статии в аудио каналите ни, а много от Вас вече предпочитат точно този формат. За да слушате полезно съдържание в удобно за Вас време – докато шофирате, работите, домакинствате или просто лежите на дивана. Последвайте нашите аудио канали в Spotify и SoundCloud, за да чуете най-интересното от СуперБлога.

Помощна страница:

 • В Помощната ни страница на help.superhosting.bg вече над 1190 статии дават отговор на Ваши въпроси, свързани с хостинг услугите и уеб. Мислите, че не откривате отговора на своите? Потърсете пак и ако не откриете, пишете ни!
 • Изцяло нова секция Видео в помощната ни страница, в която да откриете всички статии, които включват видео съдържание.
 • Какво Ви интересува най-много ли? Освен как да подписвате документи онлайн,  любим Ви е отговорът на въпроса „Как да направя снимка на екрана (скрийншот)?”

Бонус факт

Най-четените статии в СуперБлога за цялата 2021 г. са: 

Как да изберете уникално име на фирма? [наръчник]

10 най-често срещани грешки в уеб дизайна на един сайт

7+1 стъпки към креативно и въздействащо писане в уеб

5. Станахме част от СуперСъбития онлайн и офлайн

Само преди две години, в тази точка щяхме да включим десетки хиляди срещи с Вас, интересни разговори и раздадени подаръци на живо. Само че всичко се променя, а с това и СуперСъбитията. Въпреки че много от тях промениха формата си, и тази година подкрепихме десетки събития (онлайн и офлайн), сред които IAB Forum, IAB Mixx Awards, HackConf, Digital4Plovdiv и още.

Пожелаваме си скоро да имаме възможност да се срещнем лично с много от Вас и да споделим нови знания!

4. Над 450 000 гледания на SuperTalks

През 2020 година стартирахме SuperTalks, като с нашите гости и зрители се обединихме около идеята да бъдем, онлайн, заедно. Големият интерес през 2020 г. ни показа, че трябва да продължим с предаването и през 2021 г. Тази година заложихме на още бизнес и маркетинг теми, с които да развиете своите проекти. Темите често ги избирахте Вие с въпросите, които отправяте към нас. През тази година до момента са излезли 10 епизода, а Коледният 11-и епизод вече се пече. 

Гледайте SuperTalks епизод 031: Избрани моменти от епизодите от 2021 г. на 16.12 от 16:00 часа.  

Гостите ни бяха експерти от различни области – дизайн, счетоводство, дигитален маркетинг, копирайтинг, бизнес и още. Благодарим Ви за всяко гледане, за да стигнем до бройка над 450 000 във Facebook и YouTube, а и на всички почитатели, които слушат SuperTalks като подкаст в платформите SoundCloud и Spotify.

3. Оценката, която ни дадохте, ни мотивира още повече

Всяка обратна връзка от нашите СуперКлиенти ни служи да бъдем по-добри. Но си признаваме, че ни става много приятно и празнично, когато видим с колко сте ни оценили за тази година.

Е оценката, която получихме от Вас, е 4,96 от 5.

Останалите 0,04 пункта ни служат за мотивация и напомняне, че винаги трябва да се стремим към по-добрата версия на себе си.

Своята обратна връзка и оценка по скалата от 1-5 може да дадете след всяка комуникация със СуперЕкипа.

Любопитно:
От началото на годината до първите дни на декември сме си говорили с Вас по чат, телефон и имейл цели 400 032 пъти. А годината не е свършила. Все още предпочитан канал за комуникация е телефонът, но чатът става все по-популярен сред нашите клиенти, а и сред всички, които тепърва навлизат в света на уеб и търсят съвет от СуперЕкипа.

2. Дори още по-защитени сайтове – мисията изпълнена

Няма да ни омръзне да повтаряме колко е важна сигурността на сайтовете. Сигурността е споделена отговорност, а за нас тя е и основен приоритет. Браним всички клиентски сайтове чрез Система за сигурност и защита и DDoS защита, които пазят сайтовете Ви от злонамерен достъп и DDoS атаки. Те са включени в цената на услугата и нашата гаранция за тяхната безупречна работа е, че в случай на уязвимост чистим безплатно сайта. 

През 2021 г. предотвратените злонамерени действия към Вашите сайтове наброяват десетки хиляди. А Системата ни за сигурност се сдоби със стотици нови правила, т.нар. сигнатури, които да се грижат за Вашата защита дори още по-добре.

1. Издаваме Ви и малко факти от кухнята ни. Буквално от кухнята.

Не е тайна, че всички в офиса винаги сме се радвали на кафе, ядки, плодове и… някои по-нездравословни лакомства за подсилване по време на работния ден. И тази година (всички знаем защо) по-голямата част от екипа остана да работи от комфорта на своя дом. А останалите успяха да изконсумират следните количества:

 • 44 кг кафе;
 • 80 кг ядки;
 • 948 л вода;
 • 647 кг плодове.

За сравнение преди пандемията по данни от 2018 г. се тонизирахме с 624 кг кафе и 2 652 кг плодове.

За финал открехваме завесата и към 2022

Готвим Ви много изненади, подобрения, още полезно съдържание, аудио статии и редица благинки, които да Ви улеснят. И…

Нов клиентски профил е мисията, с която се заехме тази година. Вече част от нашите клиенти имат възможност да му се радват, а поетапно през 2022 всички ще бъдат с обновената версия. С него ще управлявате всички Ваши услуги още по-лесно и удобно. Издаваме част от визията му.

Нов клиентски профил

Нашата класация е към своя край.

А традиционните ни пожелания към Вас? За къде без тях!
Тази година СуперЕкипът Ви поздравява, но искрено и лично. Хората, с които си говорите или пишете, Ви изпращат своите лични поздрави. Следете Instagram профила ни, за да проверите дали колегата, когото познавате, Ви е написал нещо. Споделяме Ви от първите поздрави, а останалите очаквайте до края на годината!

За финал ще Ви издадем едно от нашите новогодишни желания. Пожелаваме си да растем заедно, за да си кажем и в края на следващата година, че сме щастливи, защото сме здрави и сме ЗАЕДНО! Светли празници на всички!

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!