Поемаме обслужването на клиентите на хостинг компания ICN.BG

Имаме супер новина! От днес семейството на СуперХостинг.БГ е още по-голямо! Казваме „Добре дошли“ на новите ни супер клиенти!

От 8 юни 2021 екипът ни поема цялостното обслужване на клиентите на българската хостинг компания ICN.BG.

Промяната е свързана с придобиване активите на дружеството ICN.BG от СуперХостинг.БГ.

Днес бе направено административното прехвърляне на всички услуги, които клиентите на ICN.BG вече могат да управляват в клиентските си профили в СуперХостинг.БГ.

Хостинг компанията ICN.BG е на пазара от близо 17 години, предоставяйки качествени хостинг услуги и обслужване на българските си клиенти.

Бидейки в този бизнес от толкова години, както ние, така и колегите от ICN.BG виждаме колко по-комплексно и сложно става предоставянето на подобен тип услуги. За да предложиш най-качествената и конкурентна услуга на пазара в съчетание с най-доброто клиентско обслужване и поддръжка, е нужно да имаш мащаба и нужното ноу-хау да разгърнеш потенциала си и да отговориш на все по-големите изисквания на клиентите.

Ето какво споделят Юлиян и Методи, управители на двете компании:

Предприехме тази крачка, защото смятаме, че нашите клиенти трябва да продължат да получават най-доброто обслужване и да се възползват от множество услуги, които да им позволят да развиват успешно онлайн бизнеса си. 

Колегите от СуперХостинг.БГ си поставиха за цел да превърнат България в хъба за дигитални услуги на Балканите, който помага на бизнесите в тяхната дигитализация и активно работят в тази посока. Затова в тяхно лице виждаме надеждния партньор, който ще поеме обслужването на нашите клиенти.

Юлиян Бориславов, управител на ICN.BG

Радваме се, че ICN.BG избраха именно нас за доверен партньор, който да продължи обслужването на клиентите. Като лидер на хостинг услугите в България вярваме, че благодарение на опита си през годините и натрупаното ноу-хау, сме оправдали гласуваното доверие от страна на клиентите ни и се радваме, че все повече бизнеси ще продължат да използват най-качествените технологии и безкомпромисно клиентско обслужване във време, в което онлайн присъствието е от критично значение за развитието на всеки бизнес.

Методи Дреновски, управител на SuperHosting.BG

Какво предстои?

Всички клиенти на ICN.BG ще управляват услугите си директно през нашия клиентски профил и ще получават фактурите за направените плащания от СуперХостинг.БГ ЕООД.

Всеки клиент ще получи имейл от нас с допълнителна информация за управлението на услугите си преди срока на изтичане на периода, за който са предплатени.

Контролният панел cPanel за управление на хостинг услугите, както и всички технически настройки на този етап остават непроменени.

До няколко месеца всички хостинг услуги на ICN.BG ще бъдат прехвърлени на нашата cloud базирана хостинг платформа, като всеки клиент ще се възползва от предимствата, които клиентите на СуперХостинг.БГ получават при нас. Сред тях са системата за сигурност на няколко нива, премиум SPAM защити, инструменти за ускоряване на клиентските уеб проекти, поддръжка на ниво уеб приложения, възможност за автоматично подновяване на услугите и още куп подобрения, които реализирахме за Вас през последните няколко години. 

Голяма част от колегите от ICN.BG вече са част от нашия СуперЕкип и заедно ще продължим да Ви обслужваме и помагаме да развивате Вашите онлайн проекти още по-успешно!

Все повече клиенти ще имат достъп до най-качествените технологии и безупречно обслужване. А това е още една стъпка към това да затвърдим София и България като мястото за дигитални услуги на Балканите, предоставяйки нови възможности за още повече бизнеси у нас.

Добре дошли в голямото СуперСемейство!

Любомир Русанов
Любомир Русанов
Любо е един от главните заподозряни за успеха на вашите сайтове, защото благодарение на него, те имат своето надеждно и сигурно място в интернет. СуперСилата на Любо е, че води екипа напред и винаги знае как да направи всичко по по-добър начин.
2.3 13 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

5 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.