Плащане с дигитален портфейл (Wallet) в Shopiko

Плащанията с дигитален портфейл стават все по-популярни и предпочитани от потребителите. Причините за това са не само удобствата им, но високото ниво на защита, които предоставят.

До 2023 година се очаква 52% от всички онлайн плащания да се извършват чрез дигитален портфейл.

(Statista)

С радост Ви споделяме, че вече и Shopiko предоставя опция за плащане чрез Wallet. Този разплащателен метод ще спести ценно време на Вашите клиенти при поръчка, но и на Вас при получаване на плащането.

Нека заедно разгледаме какви са ползите за Вас и Вашите клиенти.

Какво е плащане с телефон или дигитален портфейл Wallet?

Дигиталният портфейл е приложение, в което потребителите съхраняват своите кредитни и дебитни карти от различни банкови институции. Когато използват своя дигитален портфейл, те се разплащат през мобилно устройство само с едно действие – биометрични данни или ПИН. 

Това удобство им спестява да въвеждат своите банкови данни (номер на картата, име, валидност, код) при всяко онлайн разплащане, както и да чакат SMS от финансова институция за верификация. Дигиталният портфейл скъсява дистанцията между купувач и търговец.

Примери за приложения на дигитални портфейли у нас са Pay By Vivacom, А1 Wallet, Phyre и BCAB.

Дигитален портфейл с Phyre, A1 Wallet, Pay by VIVACOM, BACB Pay.

Защо дигиталният портфейл е сигурен и защитен?

Дигиталният портфейл е един от най-безопасните начини за разплащане, защото никъде в процеса на плащане не се споделят чувствителни данни. Вашите клиенти използват своето приложение, за да извършат плащането. Данните остават в него, без да се споделят по време на трансакцията. Дигиталният портфейл подава информацията под формата на token (символи, които нямат стойност освен ако не сте финансова институция). 

По този начин шансът за компрометиране на данните е минимален. Благодарение и на допълнителната защита от SSL сертификат, който Вашият магазин притежава, връзката между Вас и клиента става още по-силна. 

Какви са ползите за клиентите на Вашия магазин? 

Една от най-голямите ползи е, че ще видят своя любим разплащателен метод сред опциите на Вашия онлайн магазин. Все повече потребители използват смартфоните си, за да търсят информация за бранд, продукт, услуга. 

Освен това:

Поръчките през мобилно устройство са скочили с 25.4% през 2020 спрямо 2019.

(oberlo.com)

Плащането с дигитален портфейл е най-бързият и безопасен начин за всички мобилни потребители да се разплащат. Предоставяйки им лесен и удобен метод за плащане, Вие подобрявате тяхното преживяване на Вашия сайт. Освен това ги предразполагате да си поръчват от Вас по-често – те вече знаят, че при Вас е лесно.

Какви са ползите за Вас от разплащането с дигитален портфейл?

Доволни клиенти = успешен бизнес

Колкото повече вдигате нивото на своето бизнес присъствие онлайн, толкова повече дърпате целия бранш напред и нагоре. Излизайки стъпка напред пред конкуренцията, Вие допринасяте за развитието на цялата бизнес екосистема – ще е необходимо да Ви догонват, а това неминуемо предоставя повече ползи за всички.

Чрез плащането с дигитален портфейл, Вие имате удобството да получавате парите от поръчките моментално – дори и в почивни дни. Като допълнителна екстра, таксите за поддръжката на разплащателния метод са ниски.

Специално предложение за търговците с магазин Shopiko: Подготвили сме СуперОферта за Вас, валидна до края на месец февруари 2021. Тя Ви дава преференциални условия при сключване на договор с един от доставчиците на услугата дигитален портфейл за България. Всеки търговец, който използва Shopiko, ще получи имейл с подробна информация за офертата. Следете пощите си за изненади!

Нека обобщим ползите за Вас:

  • Получавате парите по сметката си веднага при плащане на поръчка от клиент;
  • Сключвате договор с един от доставчиците на българския пазар – по Ваш избор;
  • Приемате плащания от всички дигитални портфейли в България, независимо с кой доставчик имате договор Вие;
  • Ниски трансакционни такси;
  • Преференциални условия за клиенти на Shopiko през февруари 2021;
  • Улеснявате клиентите си при плащане във Вашия магазин;
  • Всички плащания с дигитален портфейл през Вашия сайт са напълно сигурни и защитени.

Време е да активирате разплащателния метод за плащане с дигитален портфейл във Вашия Shopiko магазин. Разберете как:

Shopiko – Плащане с Wallet (дигитален портфейл) и QR код


Искате да продавате онлайн? Тествайте безплатно бизнес идеята си с Shopiko – цели 14 дни. На Ваше разположение е цял екип от специалисти, които ще Ви помагат да изградите своя магазин, а след това и да го развиете. Платформата притежава всичко необходимо за дигитален старт и успешно бизнес развитие. Бъдете смели и направете първата крачка сега!

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).