Ставаме на сладките 16 години! Не спираме да се учим и раздаваме СуперНагради


Sweet 16 е възрастта, в която младежите пристъпват за първи път в света на възрастните. А никой не разбра кога пораснахме толкова… 🙂

Честит ни 16-ти рожден ден! Посвещаваме сладкия празник на всеки член от СуперЕкипа, на СуперПартньорите и на всички СуперКлиенти. Вие сте страхотни! Благодарение на Вас израстваме по-силни и по-смели. Благодарение на Вас ставаме по-добри в своите услуги и клиентско обслужване с всяка изминала година. Благодарение на Вас придобиваме все повече нови комуникационни и технически умения и не спираме да се учим!

Техническото измерение на услугите вече не отличава една компания от друга. Обслужването е онази подправка, заради която избираме доверените си партньори. Доброто обслужване пък се гради върху добрата комуникация – първо между нас вътре в екипа, а след това и с нашите клиенти. Работим във все по-тясно сътрудничество помежду си и се учим едни-други, за да се усъвършенстваме и да разбираме индивидуалните клиентски нужди.

Да говорим на Вашия език (буквално и преносно), е наш приоритет.

Затова обслужваме своите нови клиенти в Сърбия на техния роден език още от първия ден, в който стъпихме на този пазар. Затова се гмуркаме заедно с нашите специалисти в дълбините на сложните програмни езици. Затова често си правим предизвикателства на азбуката на произнасянето

Затова си задаваме гатанки на езика на емоджитата! 🐝🔀🙏👁️👁️➡️🌎
А Вие отгатнахте ли кой популярен цитат е това?


„Бъди промяната, която искаш да видиш в света.“

Махатма Ганди

Годината, в която да съумеем да запазим добрата комуникация помежду си е по-важно от всякога, ние посвещаваме на учене на езика на жестовете. Жестомимичният език свързва около 70 милиона души по света, за които той е основен. През януари тази година той бе приет за официален език в България. Използва се предимно от хора с увреден слух, но е универсален начин да изразиш своите думи и емоции, без да използваш звукови символи. Разрушаваме още една преграда в обществените нагласи в името на това, да сме по-близо до своите клиенти и вече учим и него. Редом с много други… 

… Затова предизвикваме и Вас! Поздравете ни на необичаен език, който Вие владеете – този на жестовете, графичен, програмен, езика на емоджитата, звукова азбука, испански, френски или който и да било по Ваш избор. Направете го в удобен за Вас формат – писмен или визуален. Споделете го в социалните мрежи и ни изпратете линка. Повече подробности как можете да се включите в предизвикателството, ще откриете на birthday.superhosting.bg.

И както традицията повелява, рожденикът черпи! 

За достатъчно смелите да се включат в шеметната ПОЗДРАВиада, сме подготвили 16 СуперНагради! Ето какви са те:

 • 4 ваучера на стойност 200 лв. за курс по избор от СофтУни, за да придобиете нови СуперСили в областите dev, creative, digital.
 • 4 ваучера за абонамент за 6 месеца за MasterHack клуба на Lifehack.bg, за да имате по един хак в ръкава за всяка ситуация.
 • 4 ваучера на стойност 200 лв. за финансова консултация с Golden Vision, за да взимате правилните решения в счетоводството на бизнеса си.
 • 4 курса по финансова грамотност от SmartMoney.BG, за да говорите свободно на езика на парите.

За черешка на тортата сме подготвили и подарък от нас за Вашия сайт.
Какъв е той, засега ще запазим в тайна!

Ето и пълен списък на щастливците, които отнесат СуперНаградите със себе си:

 1. Ивелин Тодоров, който получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 2. Велислава Лалчева, която получава ваучер на стойност 200 лв. за курс по избор в SoftUni;
 3. Тихомир Радев, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 4. Екипът на Dolomiten GMBH, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision;
 5. Йордан Стоянов, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 6. Мартин Пепелджийски, който получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 7. Мария Петкова, която получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 8. Асен Георгиев, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision;
 9. Емилия Влахова, която получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 10. Невена Христова, която получава ваучер на стойност 200 лв. за курс по избор в SoftUni;
 11. Екипът на Драма в Панама, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 12. Владислав Герасимов, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision;
 13. Александър Карамфилов, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 14. Екипът на Минерал 56, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 15. Младежки център Хасково, който получава ваучер на стойност 200 лв. за курс по избор в SoftUni;
 16. Иво Иванов, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision.

Честито на всички печеливши!

Защо избрахме именно езика на жестовете?

Както споменахме в началото, Вие ни вдъхновявате да се развиваме. Гмуркането в света на жестомимичния език нямаше да бъде възможно без нашите приятели от Образователен център за деца с увреден слух “Яника”. Центърът е създаден през 2009 година от Таня Димитрова – дете на глухи родители, слухово-речеви рехабилитатор, хоноруван преподавател в Софийския университет. Това е малък семеен център и първият частен център за работа с деца с увреден слух.

sweet-16-birthday-yanika

Той представлява уютно пространство от домашен тип, в което децата със слухови нарушения работят със специалисти и играят с връстници. Групите за слухово-речева рехабилитация са сегментирани по възраст и с малък брой участници. Посещават се предимно от деца с кохлеарни импланти, но има и деца със слухови апарати, както и такива без специални потребности. Преподавателите от Центъра са подпомогнали повече от 100 деца да се адаптират в масовите детски градини и училища. Тази година HBO Go засне филма „Тихо наследство“ за работата на „Яника“.

„За мен тези хора са каузата на моя живот. Като дете на глухи родители съм преживяла много и основах Център „Яника“ с решимостта за промяна. Тази промяна вече започва да се случва.“

Таня Димитрова

Прeз дългосрочното ни партньорство с Яника, се грижим Центърът да е винаги оборудван с материали, полезни за обучителните занимания с децата. В началото на 2020 г. произведохме календари с изображения на думички на жестов език. Със средствата от тяхната продажба бяха подпомогнати заниманията в Центъра. Съвместно с тях успяхме да създадем и тефтери, на чиято корица нарисувахме популярни жестове. Те достигнаха не само до посетителите на Центъра, но и до много наши клиенти, партньори и приятели, с които се срещаме на СуперСъбития.

Част от активностите ни тази година е изобразяването на азбуката на жестовия език дигитално на birthday.superhosting.bg, както и популяризиране на видео с често използвани изрази в ежедневната комуникация. Вярваме, че разпространението на подобни материали ще способства по-лесната комуникация между хората и ще повиши интереса към този универсален начин на изразяване. 

Ако и Вие избрахте езика на жестовете, за да ни поздравите и да се включите в нашата ПОЗДРАВиада, то вижте видео „жокера“ ни по-долу. Таня от „Яника“ ни учи на популярни фрази, които можете да използвате в своя поздрав и да участвате за награда.

А Вие подготвихте ли поздрава си към нас на Вашия любим език?
Не чакайте, наградите си заслужават, а часовникът тиктака… birthday.superhosting.bg 🙂

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ ) [Аудио]

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.