Ставаме на сладките 16 години! Не спираме да се учим и раздаваме СуперНагради


Sweet 16 е възрастта, в която младежите пристъпват за първи път в света на възрастните. А никой не разбра кога пораснахме толкова… 🙂

Честит ни 16-ти рожден ден! Посвещаваме сладкия празник на всеки член от СуперЕкипа, на СуперПартньорите и на всички СуперКлиенти. Вие сте страхотни! Благодарение на Вас израстваме по-силни и по-смели. Благодарение на Вас ставаме по-добри в своите услуги и клиентско обслужване с всяка изминала година. Благодарение на Вас придобиваме все повече нови комуникационни и технически умения и не спираме да се учим!

Техническото измерение на услугите вече не отличава една компания от друга. Обслужването е онази подправка, заради която избираме доверените си партньори. Доброто обслужване пък се гради върху добрата комуникация – първо между нас вътре в екипа, а след това и с нашите клиенти. Работим във все по-тясно сътрудничество помежду си и се учим едни-други, за да се усъвършенстваме и да разбираме индивидуалните клиентски нужди.

Да говорим на Вашия език (буквално и преносно), е наш приоритет.

Затова обслужваме своите нови клиенти в Сърбия на техния роден език още от първия ден, в който стъпихме на този пазар. Затова се гмуркаме заедно с нашите специалисти в дълбините на сложните програмни езици. Затова често си правим предизвикателства на азбуката на произнасянето

Затова си задаваме гатанки на езика на емоджитата! 🐝🔀🙏👁️👁️➡️🌎
А Вие отгатнахте ли кой популярен цитат е това?


„Бъди промяната, която искаш да видиш в света.“

Махатма Ганди

Годината, в която да съумеем да запазим добрата комуникация помежду си е по-важно от всякога, ние посвещаваме на учене на езика на жестовете. Жестомимичният език свързва около 70 милиона души по света, за които той е основен. През януари тази година той бе приет за официален език в България. Използва се предимно от хора с увреден слух, но е универсален начин да изразиш своите думи и емоции, без да използваш звукови символи. Разрушаваме още една преграда в обществените нагласи в името на това, да сме по-близо до своите клиенти и вече учим и него. Редом с много други… 

… Затова предизвикваме и Вас! Поздравете ни на необичаен език, който Вие владеете – този на жестовете, графичен, програмен, езика на емоджитата, звукова азбука, испански, френски или който и да било по Ваш избор. Направете го в удобен за Вас формат – писмен или визуален. Споделете го в социалните мрежи и ни изпратете линка. Повече подробности как можете да се включите в предизвикателството, ще откриете на birthday.superhosting.bg.

И както традицията повелява, рожденикът черпи! 

За достатъчно смелите да се включат в шеметната ПОЗДРАВиада, сме подготвили 16 СуперНагради! Ето какви са те:

 • 4 ваучера на стойност 200 лв. за курс по избор от СофтУни, за да придобиете нови СуперСили в областите dev, creative, digital.
 • 4 ваучера за абонамент за 6 месеца за MasterHack клуба на Lifehack.bg, за да имате по един хак в ръкава за всяка ситуация.
 • 4 ваучера на стойност 200 лв. за финансова консултация с Golden Vision, за да взимате правилните решения в счетоводството на бизнеса си.
 • 4 курса по финансова грамотност от SmartMoney.BG, за да говорите свободно на езика на парите.

За черешка на тортата сме подготвили и подарък от нас за Вашия сайт.
Какъв е той, засега ще запазим в тайна!

Ето и пълен списък на щастливците, които отнесат СуперНаградите със себе си:

 1. Ивелин Тодоров, който получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 2. Велислава Лалчева, която получава ваучер на стойност 200 лв. за курс по избор в SoftUni;
 3. Тихомир Радев, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 4. Екипът на Dolomiten GMBH, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision;
 5. Йордан Стоянов, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 6. Мартин Пепелджийски, който получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 7. Мария Петкова, която получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 8. Асен Георгиев, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision;
 9. Емилия Влахова, която получава ваучер за курс по финансова грамотност от SmartMoney;
 10. Невена Христова, която получава ваучер на стойност 200 лв. за курс по избор в SoftUni;
 11. Екипът на Драма в Панама, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 12. Владислав Герасимов, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision;
 13. Александър Карамфилов, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 14. Екипът на Минерал 56, който получава ваучер за 6-месечен абонамент за MasterHack клуба на Lifehack.bg;
 15. Младежки център Хасково, който получава ваучер на стойност 200 лв. за курс по избор в SoftUni;
 16. Иво Иванов, който получава ваучер за 200 лв. за счетоводна консултация с Golden Vision.

Честито на всички печеливши!

Защо избрахме именно езика на жестовете?

Както споменахме в началото, Вие ни вдъхновявате да се развиваме. Гмуркането в света на жестомимичния език нямаше да бъде възможно без нашите приятели от Образователен център за деца с увреден слух “Яника”. Центърът е създаден през 2009 година от Таня Димитрова – дете на глухи родители, слухово-речеви рехабилитатор, хоноруван преподавател в Софийския университет. Това е малък семеен център и първият частен център за работа с деца с увреден слух.

sweet-16-birthday-yanika

Той представлява уютно пространство от домашен тип, в което децата със слухови нарушения работят със специалисти и играят с връстници. Групите за слухово-речева рехабилитация са сегментирани по възраст и с малък брой участници. Посещават се предимно от деца с кохлеарни импланти, но има и деца със слухови апарати, както и такива без специални потребности. Преподавателите от Центъра са подпомогнали повече от 100 деца да се адаптират в масовите детски градини и училища. Тази година HBO Go засне филма „Тихо наследство“ за работата на „Яника“.

„За мен тези хора са каузата на моя живот. Като дете на глухи родители съм преживяла много и основах Център „Яника“ с решимостта за промяна. Тази промяна вече започва да се случва.“

Таня Димитрова

Прeз дългосрочното ни партньорство с Яника, се грижим Центърът да е винаги оборудван с материали, полезни за обучителните занимания с децата. В началото на 2020 г. произведохме календари с изображения на думички на жестов език. Със средствата от тяхната продажба бяха подпомогнати заниманията в Центъра. Съвместно с тях успяхме да създадем и тефтери, на чиято корица нарисувахме популярни жестове. Те достигнаха не само до посетителите на Центъра, но и до много наши клиенти, партньори и приятели, с които се срещаме на СуперСъбития.

Част от активностите ни тази година е изобразяването на азбуката на жестовия език дигитално на birthday.superhosting.bg, както и популяризиране на видео с често използвани изрази в ежедневната комуникация. Вярваме, че разпространението на подобни материали ще способства по-лесната комуникация между хората и ще повиши интереса към този универсален начин на изразяване. 

Ако и Вие избрахте езика на жестовете, за да ни поздравите и да се включите в нашата ПОЗДРАВиада, то вижте видео „жокера“ ни по-долу. Таня от „Яника“ ни учи на популярни фрази, които можете да използвате в своя поздрав и да участвате за награда.

А Вие подготвихте ли поздрава си към нас на Вашия любим език?
Не чакайте, наградите си заслужават, а часовникът тиктака… 🙂

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.