Как заедно направихме 2019-та СУПЕР?

Коледа, Нова година…
Семейство, дом, заслужена почивка…
Домашни вкусотии и любими хора…
Отново настъпи това време в годината, през което повече от всякога се усеща уютът на празниците и пулсиращата надежда за една по-добра следваща година.

Годината на прасето (2019) за нас беше изпълнена с много дисциплина и усърдна работа. Амбициозно взехме десетки дини под една мишница. Но пък благодарение на всички от СуперЕкипа и обратната връзка от Вас – нашите СуперКлиенти – успяхме да ги завършим!

Тук е моментът да Ви благодарим, че заедно изминахме ръка за ръка дългия път от:

  • 365 дни;
  • 52 седмици;
  • 8760 часа.

Удоволствието от взаимодействието с Вас ги превърнаха в един миг. Преди да посрещнем новата 2020 година, по традиция ще изпратим настоящата година с равносметка.

С какво Ви зарадвахме през 2019 година… и защо?

Подобрихме много услуги и процеси
Изгряващата ни звезда – Сайт билдър

В началото на 2019-та Ви представихме чисто новата ни услуга – Сайт билдър. Провокирани от нарастващото търсене на лесно, бързо и достъпно изграждане на сайт, решихме да помогнем на колкото се може повече малки и стартиращи бизнеси да изградят своите първи сайтове.

Сайт билдър е услуга, която Ви позволява сами да си направите уебсайт без нуждата от технически познания. Услугата включва бърз и защитен хостинг със SSL сертификат, а СуперЕкипът е винаги насреща, за да Ви помогне на всяка стъпка от реализацията на Вашия онлайн проект. Тествайте безплатно за 7 дни и се уверете колко е лесно!

Нови VPS планове

Изненадахме с нови VPS планове, с които да вдигнете „левъла“ на своите онлайн проекти. Към момента те са общо 10. Какво е различното? Те са All SSD, с пълен root достъп и още повече ресурси.

Колко повече ресурси?

До 96GB RAM, 360GB дисково пространство, 24 процесорни ядра и 10TB месечен трафик.

Най-хубавото? Имаме супер промоция, валидна до 6 януари 2020: VPS план по избор за 1 лев през първия месец. Научете повече и се възползвайте!

Сигурност и защита

Хакерските атаки бяха във вихъра си тази година. Фишинг имейли, пробиви в сигурността, изтичане на данни от институции… познато Ви е от новините, нали?

Фишинг атаките се увеличиха с 65% през 2019. (retruster.com)

Сигурността и защитата на Вашите лични данни и дигитални проекти са в основата на хостинг услугите ни. Затова през 2019-та си поставихме за цел да въведем повече подобрения в тази посока.

  • Bad Forwarders и Вашите имейли – въведохме система, която защитава имейл кореспонденцията Ви от злонамерени пренасочвания с цел измама. Разберете повече.
  • Допълнителни защити на Вашия клиентски профил – благодарение на системите ни за сигурност повишихме сигурността на Вашия клиентски профил в СуперХостинг.БГ от неоторизирани опити за достъп.
  • 2FA за cPanel – вече можете да поставите допълнителни защити на Вашия контролен панел cPanel, като активирате двуфакторна автентикация. Разберете повече и как да я активирате.
  • Системата за сигурност – и тази година продължихме да я развиваме, като добавихме стотици нови сигнатури, които пазят Вашите сайтове от злонамерени действия.
Новости в Shopiko

Обещано от 2018-та! Представихме Ви куп новости в услугата, за да я управлявате още по-лесно, да си печелите повече клиенти и Вие самите да улеснявате своите клиенти.

Безавариен Черен петък за всички клиенти на СуперХостинг.БГ

Тази година Черния петък при нас премина абсолютно гладко, благодарение на предварителната подготовка. Фокусирахме усилията си изцяло върху задачата да Ви предоставим адекватни и навременни препоръки за оптимизация на Вашите сайтове, подкрепени с подходящи решения. Защо? За да посрещнете клиентите си успешно и да бъдете онлайн по всяко време от Вашата кампания.

Радваме се, че все повече бизнеси осъзнават колко е важно да планират ресурсната обезпеченост на сайтовете си преди кампания. Затова споделихме с Вас 4 тенденции за Черния петък.

Благодарим Ви за екипната работа!

Редизайн на помощната ни страница

По-красива, по-функционална и полезна – да, това е новата помощна страница: https://help.superhosting.bg/

Преподредихме всички категории с цел да се ориентирате по-лесно в морето от информация за всички услуги, които управлявате. В нея можете да намерите отговорите на всеки въпрос, който започва с „Как…?“.

Нова помощна страница

Там Ви очакват 1100 статии за:

  • Домейни;
  • Хостинг;
  • Настройка на имейли;
  • Поръчка на услуги;
  • Клиентски профил;
  • Сайт билдър;
  • Shopiko;
  • WordPress;
  • SSL сертификати;
  • Сървъри;
  • и много други често задавани въпроси Ви очакват там.

Посещавайте я без мярка, с повод и без повод!

Чат в блога и на помощната ни страница

Предоставихме Ви още два начина за връзка с нас – можете да ни питате всичко, свързано с Вашите услуги, докато четете полезно съдържание в блога и на помощната ни страница. СуперКолегите са насреща, за да Ви съдействат. Очакваме Ви!

А знаете ли, че…

  • Родиха се 8 СуперБебета в екипа – мами, татковци, лели и чичовци, честито!
  • Посрещнахме 2 мами след дълга почивка – Стаси и Петя, добре дошли отново!
  • Продължихме да Ви предоставяме супер клиентско обслужване и ни дадохте средна оценка от 4.95 (от максимални 5). Догодина още повече!
  • Тази година се гмурнахме в българските традиции и се оказа, че:

По-лесно е да подкараш сървър, отколкото ринг с дилаф. Ако не вярвате – пробвайте!

Споделихме Ви 10 неща, които не знаете за екипа. Ако все още не ги знаете, научете ги сега!

Подготвихме Ви СуперАктивности
Запознахме Ви с нови СуперБизнеси 

И тази година се появихме на големия екран, но с нови персонажи – Яна, Ради и пожарникарите. Много различни помежду си, но с общо виждане за развитието на бизнес: Със сайт всичко е по-лесно, а клиентите – още по-доволни!

Да си ги припомним отново!

Защо се мъчиш по този начин бе, Янче?!

Ради си има сайт… даже вчера го е обновила!

Пожарникарите: Много са заети, но дори и те си имат сайт!

Отпразнувахме много рождени дни!

Безспорно най-значимият рожден ден за нас беше 14-тият ни рожден ден. Миналата година навлязохме в тийн възрастта, затова тази решихме да купонясваме бурно! С колегите го отпразнувахме с конкурс, празнична церемония и 14 номинации за „най-добра роля“.

С Вас – нашите СуперКлиенти – също го отбелязахме с конкурс. Той ни припомни колко готини клиенти имаме и как именно Вашата обратна връзка ни стимулира да даваме всичко от себе си. Благодарим Ви отново!

Какви други рождени дни посрещнахме?

  • 10 години СуперБлог;
  • 3 години домейн .ею;
  • 10 години международни домейн имена (IDNs) в рамките на .eu – по този повод имаме чудна промоция. Домейн .eu за период от 10 години = 49 лв. Разберете повече.

И разбира се… Честит рожден ден отново на всички СуперКолеги! Чудите се колко пъти имахме поводи за почерпки? Около 100! ? Еха…

Подкрепихме още повече СуперСъбития

Станахме част от над 25 събития и подкрепихме десетки други.

  • Подарихме над 50 безплатни билета;
  • Раздадохме стотици награди;
  • Създадохме безброй ценни контакти;
  • Срещнахме се най-добрите специалисти в различни сфери на digital;
  • Поговорихме си с нашите СуперКлиенти.

А можем и да се похвалим с международна изява на нашите тениски с шевица. Те посетиха няколко страни по програмата Еразъм. Толкова сме щастливи!

СуперХостинг.БГ тениски с шевици извън пределите на България

СуперБлогът посрещна над 200 хиляди нови читатели

Поставихме си за цел да пишем повече, защото вярваме, че полезното съдържание трябва да е достъпно и на една ръка разстояние. Тази година Ви представихме 100 статии и засегнахме най-интересните за Вас теми.

  • Започнахме обучителна кампания за фишинг атаките и Ви представихме съвети как да се защитите от тях;
  • Запознахме Ви с историите и бизнесите на много наши клиенти;
  • Стартирахме нова рубрика в блога „За Вашия бизнес“ – целта й е да помогне на различни типове бизнеси да положат началото на дигиталното си присъствие успешно.

Любопитно: Към момента СуперБлогът има 840 полезни статии, разпределени в 7 категории.

Станете част от СуперОтбора на верните ни блог фенове. Абонирайте се и научавайте първи за най-полезните съвети от света на дигиталното развитие.

Нашият Instagram стана по-забавен

Instagram е мястото, където виждате СуперЕкипа зад кулисите. Тази година съчетахме полезното с приятното и:

  • Зададохме много въпроси и получихме още повече отговори;
  • Проведохме игри с награди и зарадвахме много фенове;
  • Споделихме много кадри от събития;
  • Представихме Ви полезна информация за Вашите онлайн проекти.

Любопитно: Именно от Instagram разбрахме, че Вие предпочитате да започвате деня си с плод.

Instagram анкета

Е, ние понякога прегрешаваме с торти, но се надяваме да ни е простено!

СуперЕкипът се наслаждава на суровите торти на RawCakes.bg

Май по нищо не личи, че през 2019 опустошихме впечатляващите 2000 кг плодове, а?

Последвайте ни в Instagram за още СуперМоменти!

СуперКаузи

Капачки за бъдеще

Усърдно събирахме капачки за бъдеще през цялата година. Дарихме общо 17.5 кг, което никак не е зле.

Капачки за бъдеще - 17.5 кг

Нови календари с кауза

За новата 2020-та година подготвихме нови календари, които Ви запознават с жестомимичния език. Всеки месец е посветен на определен жест с надеждата, че през новата година ще научим нови начини за по-лесно общуване един с друг.

Календарите са плод на съвместната ни кампания с Център за деца с увреден слух „Яника“, като през новата 2020-та година ще работим усилено, за да развием каузата и тя да стигне до колкото се може повече хора!

СуперХостинг.БГ календари с кауза

Можете да вземете своя календар с кауза в офиса на СуперХостинг.БГ или по време на бъдещи събития! Очаквайте повече информация през новата година кога ще имаме възможност да се видим на живо!

Благодарим на прекрасните ни дизайнери, които ни направиха съпричастни с тази кауза! Имате големи сърца.

Като за финал Ви пожелаваме светли и весели празници. Носете любовта в сърцата си, бъдете щедри на добри думи и не забравяйте, че всяка трудност в живота Ви е там, за да Ви помогне!

Пожелаваме Ви успешно завършване на Проект №2019 и още по-успешна реализация на №2020.

Е… това беше нашата равносметка. А Вие направихте ли своята?

Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!