Рожденикът черпи: Нещичко ни сподели и награда спечели

четиринайсет

Колко време Ви отне да прочетете това число? С такава скорост отлетя и още една година от личния ни календар. Да ни е честит 14-ят рожден ден!

Растем не само на възраст, но и на подобрения в нашите услуги, екип, мотивация, СуперКлиенти, партньори, литри кафе и фрешове. И още, но ще си запазим някои неща за друг път. 🙂

Честити да сте Вие, нашите СуперКлиенти, които бяхте част от нашето голямо семейство и тази година. Благодарим Ви, че ни помагате да се развиваме, не спирате да оценявате високо работата ни и ни стимулирате да бъдем още по-добри в това, което правим!

Ние сме Супер, защото Вие сте Супер… вече 14 години.

По традиция рожденикът черпи, а ние си спазваме традициите. Този път, за да е по-предизвикателно и да Ви опознаем по-добре, правим т. нар. конкурс. Първо ще Ви разкажем за него, защото знаем, че сте нетърпеливи. А накрая на статията ще откриете и 14 неща, които научихме за 14 години – доза истина и доза хумор от офисния ни живот.

Конкурсът „Нещичко ни сподели и награда спечели“

Задачата е проста. Искаме да научим как премина за Вас времето като наш клиент. Независимо дали сте с нас от преди 14 години, или от съвсем скоро ползвате нашите услуги, сме сигурни, че има какво да споделите.

Напишете ни в няколко изречения:

  • интересна история с нас;
  • нещо, с което сме се отличили и сте запомнили;
  • как сме станали част от развитието на Вашия онлайн проект;
  • впечатления от съвместната ни работа;
  • кратко резюме на времето, през което сте наш клиент;
  • може и комбинация от всичко това.

Разбира се, напълно безпристрастното ни жури ще оцени най-впечатляващите произведения и ще ги награди. Но първо…

Условията на конкурса

Всеки конкурс си има условия, а нашите са съвсем лесни. В следващите редове Ви водим по стъпките към наградата.

#1: Необходимо е Вашият материал да се вмести в 728 думи – колкото седмици има в 14 години.

#2: Материалът може да включва думи, снимки, видеа и най-вече – креативност.

#3: След като сте готови, ни го изпратете на имейл адрес marketing@superhosting.bg със заглавие (subject) „Честит 14 рожден ден, СуперХостинг.БГ!“ – така ще бъдете сигурни, че ще стигне до СуперЖурито.

#4: Изпратете съобщението от този имейл, с който сте създали клиентския си профил в superhosting.bg, или в текста напишете някоя от услугите си при нас – все пак, за да имате впечатления, трябва да сте наш клиент. 🙂

#5: Може да ни изпращате творенията си до края на 20 октомври 2019.

#6: Печелившите ще бъдат обявени в коментар под тази публикация, в социалните ни мрежи и ще се свържем с тях лично по имейл.

#7: Молим да ни посочите дали сте съгласни изпратеният от Вас материал да се публикува в блога или на нашия сайт. Ще се радваме да споделим Вашата история с всички, но задължително с Вашето изрично съгласие.

Ето и пример как да изглежда Вашият имейл, когато се включвате в конкурса. Оградили сме в червено най-важните елементи – адрес, до който да го изпратите, и subject на имейла.

имейл

Наградите

Конкурс без награди е като рожден ден без почерпка. Ще отличим трите най-впечатляващи произведения с награди, които са…

  • Първо място:
  • Ваучер за покупки от нашите приятели Ozone.bg на стойност 140 лв. Ваучерът не може да бъде заменен за неговата парична стойност.
  • Безплатно подновяване на една от Вашите услуги при нас по избор, за период от една година от датата на изтичане. Услугата може да бъде хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Swag подаръци изненада от нас.
  • Второ място
  • Безплатно подновяване на една от Вашите услуги при нас по избор, за период от една година от датата на изтичане. Услугата може да бъде хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Swag подаръци изненада от нас.
  • Трето място
  • Безплатно подновяване на една от Вашите услуги при нас по избор, за период от една година от датата на изтичане. Услугата може да бъде хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Swag подаръци изненада от нас.

Обещаваме да обявим печелившите на 25 октомври – все пак задачата на СуперЖурито не е лесна…

14 неща, които научихме за 14 години

Станахме на 14 години, факт. На тази възраст има изпити, матури, учене… но и човек преминава в един по-зрял етап от живота си. И ние така, затова решихме да се самоизпитаме и Ви споделяме наученото през годините в няколко точки.

1. За да бъдеш истински супер, трябва да работиш със сърце. Изпитано и доказано – умения се придобиват особено когато работиш с правилния екип.

2. Добри ставаме тогава, когато помагаме на клиентите ни да бъдат най-добри. А пък и ние често ставаме техни клиенти. 🙂

3. Работата се превръща в удоволствие, когато я вършим с отдаденост и необходимото количество сървърна мощ.

4. Настолните игри понякога се оказват по-сложна задача от решаване на клиентски казус.

5. Най-добре се смеем, когато го правим заедно и най-добре работим тогава, когато сме с усмивки. Затова и всеки ден намираме поводи за такива.

6. Умеем не само да работим в екип, но и да се забавляваме като такъв. Потвърждават го стотиците засекретени компромати. Издаваме един такъв от последното ни парти.

super-birthday-14

7. СуперСъбитията никога не стигат, за да раздадем подаръци на всички наши клиенти и приятели. Но пък е хубаво, когато видиш на улицата, на концерт или в бар човек с тениска на SuperHosting.BG.

8. Не е важно дали сървърът е наполовина пълен, или наполовина празен, стига да бъде достатъчно сигурен дом за Вашите сайтове.

9. Клиентите винаги могат да те изненадат. Особено с регистрация на домейни като pochvamdabegam.com; shezlongza40lv.com; ohnamama.com; gotvenetovsashnostelubovshop.com и още, и още.

10. Сговорна дружина сървърите вдига, но пък и не ги оставя да падат.

11. Пием повече кафе, отколкото чай. Но и клиентите така ( или поне така показа последната ни анкета)!

12. Работата никога не свършва, но сървърните ресурси да… Затова и се грижим Вашият сайт да е на най-добрата услуга за него, за да е винаги онлайн!

13. В основата на качественото обслужване стоят желанието да разрешим всеки казус, знанието как да го направим и… толкова здрава упоритост, колкото и хардуерното ни оборудване.

14. Както всеки „кове“ съдбата си, така „кове“ и бъдещето на своя онлайн проект. Основното тук е да „заковеш“ правилната услуга и точния хостинг партньор.

Вярно е, че успехът на Вашите сайтове е в ръце Ви, но ние сме тук вече 14 години, за да Ви помагаме на всяка стъпка. Благодарим Ви, че ни давате поводи да го правим и обещаваме да не спираме!
Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

28 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!