Печеливши в конкурса „Нещичко ни сподели и награда спечели“

Днес е 25 октомври 2019 и какво означава това? Обещахме Ви нещо и го спазваме – днес ще съобщим кои са печелившите от конкурса по повод 14-я ни рожден ден „Нещичко ни сподели и награда спечели“.

Благодарим Ви! Нямаме думи да опишем колко щастливи, удовлетворени и още по-мотивирани ни накараха да се почувстваме Вашите думи.

Признаваме си, изборът на печеливши беше изключително труден. Всеки от участниците разказа нещо интересно, сподели нещо лично и ни обсипа с искрени думи, които стоплиха сърцата ни. Всеки от участниците е подготвил нещо абсолютно различно, в негов стил, през неговата призма.

След дълги главоблъсканици, гласуване и дебати, СуперЖурито се произнесе. Печелившите обаче не са трима, а четирима. Ще разберете защо решихме да даден четвърта специална награда, ако стигнете до края на тази статия.

Припомняме наградите:

  • Първо място:
  • Ваучер за покупки от нашите приятели Ozone.bg на стойност 140 лв. Ваучерът не може да бъде заменен за неговата парична стойност.
  • Безплатно подновяване на една от Вашите услуги при нас по избор, за период от една година от датата на изтичане. Услугата може да бъде хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Swag подаръци изненада от нас.
  • Второ място
  • Безплатно подновяване на една от Вашите услуги при нас по избор, за период от една година от датата на изтичане. Услугата може да бъде хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Swag подаръци изненада от нас.
  • Трето място
  • Безплатно подновяване на една от Вашите услуги при нас по избор, за период от една година от датата на изтичане. Услугата може да бъде хостинг план, WordPress хостинг, Shopiko или Сайт билдър.
  • Swag подаръци изненада от нас.

Започваме отзад напред в изброяването на печелившите, нали знаете – за засилване на напрежението. 😉

III място: Габриела Минчева

На трета позиция е една дама, която ни впечатли с оригиналност и ни накара да се усмихнем в рамките на 10 секунди – толкова е нужно, за да прочетеш материала ѝ. Габриела Минчева от gabriella.bg ни написа стихотворение, което успя да изпъкне сред останалите, които получихме. Вижте колко много смисъл е успяла да събере Габи само в няколко реда…

На СУПЕРХОСТИНГ.БГ бързичко се обади
и цялостно решение за бизнеса си намери.
Работата ще върви като по мед,
и в продажбите ще бъдеш най-напред!

Доверие, лоялност, удоволствие…
Работата с тях гарантира ти спокойствие.
Публикувайки съвети, новини, умения –
увереност ще завоюваш, без съмнения!

Годините с тях една след друга се редуват
и Дай Боже още 100 по 14 да просъществуват.
Обичаме Ви и желаем Ви просперитет,
ползвайки се с все по-висок авторитет!!!

II място: Иво Игнатов

Иво от ivoignatov.com беше първият, който взе участие в нашия конкурс. Още от пръв поглед неговият материал ни впечатли, но все пак решихме да не прибързваме. След прочитането на огромното количество писма, неговото все пак се отличи. Впечатли ни това, че е много систематизиран, обхватен и все пак ни е дал препоръка какво да подобрим. За нас не е важно да получаваме само положителна обратна връзка, а ценим много мнението на клиентите си и всяка градивна критика е добре дошла. Благодарим му за обективността и старанието, които е положил! А освен това описва и доста добре нашата философия на работа.

Ето и какво ни писа Иво.

Здравейте, Екип на СуперХостинг.БГ,

Пише Ви един щастлив Ваш клиент: Иво Игнатов.

От 5 години ползвам Вашите услуги (старт 10.02.2015) за уебсайт https://www.ivoignatov.com/ и най-вероятно ще продължа да бъда Ваш клиент завинаги. Когато започнах да се занимавам с интернет маркетинг през 2010 г., първоначалната ми цел бяха англоговорящите пазари.
Поради тази причина тогава избрах хостинг провайдър от САЩ, защото това е най-големият англоговорящ пазар.

През следващите 5 години смених 3 различни фирми за хостинг услуги, защото не бях доволен от проблемите, които възникваха, и най-вече от съпорта им. Веднъж на няколко месеца имах проблеми, а съпортът на въпросните фирми или беше недостатъчно обучен, или се бавеха повече от нормалните за бизнеса 48 часа в отговорите и помощта си.

В началото на 2015 година реших да тествам как стоят нещата в интернет бизнеса и в България. Попроучих нещата в интернет, за да реша на коя фирма да се доверя за хостинг услугите, които ми трябваха.

Познайте Кого Избрах?

Първоначално стартирах при Вас с втория Ви план СуперПро. Бях доста доволен от лекотата, с която се работи с Вас и от бързината на хостинга Ви, което вярвам допринесе много за още по-доброто класиране на сайтовете ми. Дори и уебсайтовете, които бяха на английски, получиха по-добър трафик спрямо преди, когато бяха на сървър в Щатите. Това, от една страна, се получи заради авторитета, който сайтовете ми бяха натрупали през годините, но определено и прехвърлянето им на СуперХостинг.БГ помогна много.

Качествен Бърз Хостинг = Добро Класиране.

Поради тази очевидна причина след 1,5 години си ъпгрейднах и плана при Вас, като преминах от СуперПро на СуперХостинг план. Както преди, така и до сега все съм си много доволен клиент. Супер рядко се появява някой малък проблем, който Вашият чудесен, знаещ и много отзивчив съпорт бързо решава.

Пример за проблем: някъде през 2017 година имаше едни автоматични писма за изразходването на процесорното време, които бяха доста чести, дразнещи и доста тип спам. Вие за сравнително кратко време взехте правилните решения и оправихте нещата.

Всеки път, когато не съм много наясно с нещо, след като потърся и не намеря адекватна информация в интернет, винаги мога да разчитам на Вас. Случвало се е да ми помагате за някои неща, които си мисля, че май не влизат във Вашите отговорности, но въпреки това Вие сте винаги на линия, за да помогнете на клиентите си, когато можете.

Как би могъл човек, който има достатъчен опит с хостинг провайдърите, да не оцени тези неща?
1. Хостингът Ви е бърз, сигурен и помага за класирането на сайтовете, качени на него.
2. Съпортът Ви е на много високо ниво и отговаря бързо и адекватно на проблемите на клиента.
3. Работата с Вас е направо безпроблемна спрямо опита ми с предишните компании.
4. Блогът Ви е супер полезен и лесно разбираем и за начинаещите, и за напредналите в бизнеса.
5. Уебсайтът Ви е изграден професионално – прекрасна навигация, чудесни цветове, добър копирайтинг.
6. Цените Ви са доста изгодни за това, което получава клиентът.

Какво бих променил и тествал на сайта Ви?
Аз лично бих увеличил и тествал с малко по-голям фонт някои части на сайта Ви. Нали знаете, никой не обича да товари очите си и да чете малки букви.

Това е моят отзив и препоръка за Вас.
Много съм доволен и с удоволствие ще продължавам да бъда Ваш клиент дотогава, докато продължавате да ме радвате от сърце с професионализма си и с лекотата, с която се работи с вас.

С радост и от сърце препоръчвам хостинг услугите Ви на всеки, който ме попита за препоръка.

Поздрави на Всички Вас, Благодаря Ви, и Честит 14 Рожден Ден.
Наздраве,
Иво Игнатов

I място: Мартин Гергов

Мартин от mgergov.com направо ни зашемети. Единодушно го избрахме за победител в конкурса, тъй като показа доста различен аспект на услугите и съумя да го представи по оригинален начин. Във видео е разказал личната история на неговия сайт и как се е срещнал с нас. Но това не е всичко. Мартин е написал и една чудесна статия, която със сигурност ще бъде полезна на всеки, стартиращ своя онлайн проект сега, в която е включил и видеото.

Вижте цялата статията: И РЕШИХ ДА СПОДЕЛЯ КАК НАПРАВИХ ЛИЧНИЯ СИ УЕБ САЙТ ПО СЛУЧАЙ 14-ТИЯ РОЖДЕН ДЕН НА SUPERHOSTING.BG.

 

Специална награда

Решихме да дадем още една специална награда, отделно от останалите три. В момента, в който видяхме тези кандидати, знаехме, че те ще спечелят. Те успяха толкова да ни докоснат, че за тях направихме специална IV награда, с която да ги отличим. Защото всичко, което правим и ние, и Вие ще остане за тях.

И IV награда се присъжда на…

Детска градина Детелина“, гр. Самоков (detelina.net).

Те ще получат безплатно подновяване на услугите за сайта на градината за период от една година, както и подаръци за децата, които лично ще изберем и изпратим.

Благодарение на Вас и трудa Ви, нашият сайт нямаше да бъде реалност! Ние, детска градина „Детелина“ – гр. Самоков, вече трета година сме част от Вашия екип! Благодарим за доверието и оказаните привилегии да работим заедно! Ще се радваме на Вашата подкрепа и в бъдеще! Честит рожден ден, СуперХостинг.БГ!

 

Едно огромно „Благодарим Ви“!

Благодарим на всички участници и СуперКлиенти! Наистина изборът беше невероятно труден и не сме предполагали колко много писма ще получим. Думите Ви ни помогнаха да се погледнем през Вашите очи и повярвайте ни – усещането е страхотно! Вие осмисляте труда на всеки член на СуперЕкипа. Обещаваме да не Ви разочароваме и да продължаваме да се развиваме заедно с Вас още поне 100х14 години!

ВАЖНО: Поздравления на всички печеливши! Следете имейлите си, защото ще се свържем с Вас с повече информация за Вашите награди!
Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!