.TECH – Иновативен домейн за иновативни идеи

Желанието да бъдете онлайн по всяко време и от всяка точка на света нараства неудържимо?
Най-надеждният и лесен начин да го направите е, като положите основите на Вашата дигитална независимост с помощта на собствен уебсайт. Той е Вашата визитка, която презентира бизнес идеята Ви пред бъдещи клиенти и партньори. Затова му отделете време и внимание и го превърнете в атрактивна онлайн дестинация.

Но за да провокирате интереса на посетителите още преди да са отворили сайта Ви, е нужно да му дадете запомнящо се име. Така шансовете Ви да се отличите сред конкурентите си са напълно реални и сравнително високи.

Ето защо си заслужава да доверите тази задача на домейна .tech:

.TECH има всеобхватно предназначение

Разчитайте на домейна .tech, когато стартирате собствен технологичен проект, блог или информационен портал, насочен към тенденциите в уеб. Той може да бъде удачен избор за име на:

  • гейминг компании;
  • портфолио на разработчици;
  • системни администратори;
  • анализатори на киберсигурността;
  • IT ентусиасти и специалисти в областта;
  • университети, организации и институции с техническа насоченост.

Предназначението на домейн разширението никак не се изчерпва дотук. Оказва се, че .tech е удобно решение за различни технологични услуги, обучения и събития, свързани с бизнес развитието и иновациите.

Без разлика в класирането при търсене

Сериозно предимство на новите домейни е, че Google не отчита разлика в класирането им при търсене. Вероятността името на Вашия сайт да се покаже на по-предни позиции в търсачките е точно толкова голяма, колкото и ако заложите на .com, .net или .org. Ако пък .tech Ви се струва достатъчно привлекателен за вече съществуващ онлайн проект, не се колебайте да прехвърлите сайта си към новото домейн разширение.

Кратко и отличително име за силно присъствие

Домейнът .tech може да се окаже най-добрият избор за начало на Вашето дигитално присъствие.
Защо ли? Защото отразява иновативния Ви начин на мислене и се употребява най-често в контекста на технологичния напредък на обществото. Освен че придава на идеята Ви оригинално звучене, превръща името на бизнеса Ви в запомнящ се уеб адрес, който оставя добро впечатление.

Не е нужно да мислите дълги и гръмки имена, за да покажете своята креативност. Бъдете кратки и ясно “говорещи” на посетителите, за да ги уверите, че са попаднали на правилното място. Все пак изборът на домейн има значение за начина, по който ще посрещнете потенциалните си клиенти, читатели или последователи.
Направете го със стил.

Изкушаващо добра цена за регистрация

И как да не се възползвате от тази възможност?!
Само за 8.75 лв./год. можете да дадете силно и убедително начало на дигиталното си съществуване. А какви проекти все още не са видели бял свят и очакват да бъдат реализирани!
Бъдете находчиви и смело се впуснете в предизвикателството, наречено уебсайт, защото това може да Ви отведе до нови хоризонти, които да се окажат печеливши.

Добри шансове за запазване на желаното име

Тепърва набиращ популярност на нашия пазар, домейнът .tech се превръща в “апетитна хапка” за всеки, който иска да се отличи по нестандартен начин, но не е имал тази възможност. Заложете на името, което първоначално сте избрали при стартиране на Вашия онлайн проект. Не се отказвайте от него само защото вариантите с .com, .bg, .biz или пък .info са заети. Все още има достатъчно свободни имена. Възползвайте се още сега.

Създаването на собствен сайт е първата крачка към сигурно и надеждно бъдеще в дигиталния свят. Вече можете да го направите сами с нашия редактор Сайт билдър. Дайте автентично име на уебстраницата си и я стилизирайте спрямо Вашите представи само с няколко клика. Популяризирайте я и се радвайте на успешен бизнес и доволни клиенти.
Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.