Професионален сайт? Разчитайте на домейна .PRO

Днес светът е толкова шарен и динамичен, че трудно можем да се откроим сред тълпата. Независимо дали става въпрос за начина, по който изразяваме себе си чрез стила, или за бизнеса, който развиваме, важно е да бъдем различни, за да ни забележат.

И както гласи известната поговорка “По дрехите посрещат, по ума изпращат”, не бива да подценявате влиянието на първото впечатление. Сентенцията важи с пълна сила не само за визията ни по отношение на облекло, походка и обноски, но и за визията на вашата онлайн идентичност. Затова е добре да се погрижите за нейното безупречно представяне пред потенциалните си клиенти.

Как?

С интересно и автентично име за вашия бизнес, позициониран в дигиталния свят.
Ако богатото разнообразие от домейни прави избора труден или почти невъзможен, обърнете внимание на разширението .pro.

Ние ви даваме няколко аргумента в негова полза, а именно:

  • “Пасва по мярка” на всеки бизнес
  • Предлагате фотографски, дизайнерски, ремонтни или козметични услуги?
    Покажете го на клиентите си с помощта на .pro домейна. Помогнете им да ви открият бързо и лесно с оригинално име. Едно от най-хубавите качества на домейн разширението е, че може да се използва на практика от всеки бизнес без значение в коя сфера се намира.
    .pro е подходящо решение за фирми с различни дейности – от авто монтаж и инженерство до програмиране и копирайтинг.

  • “Печели сърцата” на бъдещи клиенти
  • Тук бързо ще разбулим мистерията и няма да ви оставим да се чудите дълго. Потенциалните ви клиенти много по-лесно биха се доверили на професионалист. Замислете се. Кой не би избрал да работи със специалист, когато той има нужните умения и опит?!

  • Дава ясна и бърза индикация за вашата професионална компетентност
  • Да се върнем на първото впечатление. Нужни са едва няколко секунди, за да спечелите вниманието на потребителите, с които комуникирате. Дайте им ясен знак, къде са попаднали и какво могат да очакват от вашия сайт. Така ще се разграничите от конкурентите си, изтъквайки, че сте “про” в сферата на вашите услуги.

  • По-голяма вероятност търсеното от вас име да е свободно
  • Ако вече сте проверили идеята си за име на вашия бранд с традиционните и по-известни домейн разширения и е била заета, опитайте с .pro. Вероятността желаното име за вашия сайт да бъде свободно е сравнително голяма. Не забравяйте, че е важно да се отличите с кратък и запомнящ се домейн, който може да бъде открит от потребителите само с няколко клика.

    Съвет: Можете да избирате от десетки комбинации, които най-добре представят вашата услуга, като например thebesthosting.pro. Бъдете оригинални и развийте идеята си за бизнес с правилна стратегия.
  • Лесна регистрация
  • Една наистина добра новина, която със сигурност ще ви се стори привлекателна, е бързата и лесна регистрация на .pro домейна. Стъпките за заявка на търсеното име са идентични с тези при регистрация на разширенията .com, .net и .org. Спестете време при избора на най-доброто име за вашия бранд.

Бъдете смели в мечтите си, като ги превърнете в успешен бизнес с помощта на надежден хостинг и запомнящ се домейн. Ние ще се погрижим за тяхната непрекъсната работа, както и за вашето спокойствие.

Изберете .pro домейна за начало на бъдещите си онлайн проекти и покажете на клиентите си колко е важно да се доверяват на качествена услуга, предоставена от истински професионалист.
Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!