Професионален сайт? Разчитайте на домейна .PRO

Днес светът е толкова шарен и динамичен, че трудно можем да се откроим сред тълпата. Независимо дали става въпрос за начина, по който изразяваме себе си чрез стила, или за бизнеса, който развиваме, важно е да бъдем различни, за да ни забележат.

И както гласи известната поговорка “По дрехите посрещат, по ума изпращат”, не бива да подценявате влиянието на първото впечатление. Сентенцията важи с пълна сила не само за визията ни по отношение на облекло, походка и обноски, но и за визията на вашата онлайн идентичност. Затова е добре да се погрижите за нейното безупречно представяне пред потенциалните си клиенти.

Как?

С интересно и автентично име за вашия бизнес, позициониран в дигиталния свят.
Ако богатото разнообразие от домейни прави избора труден или почти невъзможен, обърнете внимание на разширението .pro.

Ние ви даваме няколко аргумента в негова полза, а именно:

 • “Пасва по мярка” на всеки бизнес
 • Предлагате фотографски, дизайнерски, ремонтни или козметични услуги?
  Покажете го на клиентите си с помощта на .pro домейна. Помогнете им да ви открият бързо и лесно с оригинално име. Едно от най-хубавите качества на домейн разширението е, че може да се използва на практика от всеки бизнес без значение в коя сфера се намира.
  .pro е подходящо решение за фирми с различни дейности – от авто монтаж и инженерство до програмиране и копирайтинг.

 • “Печели сърцата” на бъдещи клиенти
 • Тук бързо ще разбулим мистерията и няма да ви оставим да се чудите дълго. Потенциалните ви клиенти много по-лесно биха се доверили на професионалист. Замислете се. Кой не би избрал да работи със специалист, когато той има нужните умения и опит?!

 • Дава ясна и бърза индикация за вашата професионална компетентност
 • Да се върнем на първото впечатление. Нужни са едва няколко секунди, за да спечелите вниманието на потребителите, с които комуникирате. Дайте им ясен знак, къде са попаднали и какво могат да очакват от вашия сайт. Така ще се разграничите от конкурентите си, изтъквайки, че сте “про” в сферата на вашите услуги.

 • По-голяма вероятност търсеното от вас име да е свободно
 • Ако вече сте проверили идеята си за име на вашия бранд с традиционните и по-известни домейн разширения и е била заета, опитайте с .pro. Вероятността желаното име за вашия сайт да бъде свободно е сравнително голяма. Не забравяйте, че е важно да се отличите с кратък и запомнящ се домейн, който може да бъде открит от потребителите само с няколко клика.

  Съвет: Можете да избирате от десетки комбинации, които най-добре представят вашата услуга, като например thebesthosting.pro. Бъдете оригинални и развийте идеята си за бизнес с правилна стратегия.
 • Лесна регистрация
 • Една наистина добра новина, която със сигурност ще ви се стори привлекателна, е бързата и лесна регистрация на .pro домейна. Стъпките за заявка на търсеното име са идентични с тези при регистрация на разширенията .com, .net и .org. Спестете време при избора на най-доброто име за вашия бранд.

Бъдете смели в мечтите си, като ги превърнете в успешен бизнес с помощта на надежден хостинг и запомнящ се домейн. Ние ще се погрижим за тяхната непрекъсната работа, както и за вашето спокойствие.

Изберете .pro домейна за начало на бъдещите си онлайн проекти и покажете на клиентите си колко е важно да се доверяват на качествена услуга, предоставена от истински професионалист.
Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!