She Said Yes! – oще една рецепта за успешен бизнес със Сайт билдър

Обичаме събитията и признаваме, че през последните месеци много ни липсват. Но пък добре си спомняме какво е нужно, за да се случат по най-добрия и очакван начин. Всеки организатор или агенция ще потвърдят, че се изисква правилно планиране на отделните стъпки, отдаденост и екипна работа.

Независимо от естеството на събитието тайната за неговото успешно случване е винаги една и съща. А нашите клиенти от She said Yes! са я усвоили в процеса на своята дейност и я прилагат всеки път, щом в календара им се появи поредното сватбено тържество.

Като продължение на поредицата ни с успешни примери на наши клиенти избрахме да Ви запознаем със собствениците на сватбена работилница She said Yes!, защото са крайно позитивни, предприемчиви и креативни хора с нюх към професионалното организиране на сватбени събития. Научете повече за техния бизнес, защо сайтът им е толкова важен, какво ги накара да изберат Сайт билдър за начало на своето дигитално присъствие и какви съвети отправят към всеки, който още не е дал шанс на идеята си в онлайн пространството.

Приятно четене!

1. Как бихте представили себе си и бизнеса си на първа среща?

Здравейте! Ние сме She said Yes! и се определяме като бутикова сватбена къща. Понякога сме създатели на приказки, понякога пишем любовни писма, понякога работим по цяла нощ, понякога сме много делови и правим дълги бюджети за цели тържества, но в основата си сме банда контрол фрийкс ентусиасти, които истински се вълнуват на сватби.

Бизнеса ни е много хубав, зарежда ни с любов. Ние изработваме луксозни покани за сватба по идея на нашите младоженци, защото вярваме, че всяка двойка трябва да има покана, която да я отразява и подсказва за предстоящото уникално тържество на точно тези двама души. Често, когато булките получат своите покани, ни пишат дълги благодарствени писма или ни звънят по телефона. Това прави работата ни много смислена.

Ако и на Вас Ви предстои сватба и търсите интересен начин да се отличите, имаме точното решение в лицето на Сайт билдър. В комбинация с услугите на сватбена къща She Said Yes! няма начин да не привлечете вниманието върху дългоочакваното събитие и да не направите впечатление на всички поканени. Разгледайте специално подготвените ни статии:

Покана за сватба: 7 предимства на сватбения сайт

Електронна покана за сватба? Създайте впечатляващ сайт с тези 5 дизайна

Сватбен сайт: Какво да включите в своята дигитална покана?

she-said-yes-interview

2. Кое Ви накара да се впуснете в приключението „собствен бизнес“? 

Сватбите, разбира се. Всички в екипа ни са семейни. Организирахме куп сватби – наши и на приятели. И в един момент една приятелка ни предложи да ни „наеме“, за да организираме нейното тържество. Така се роди идеята за „She said Yes!“.

В началото беше малко страшно, особено при първите тържества. Всяка стъпка премисляхме по хиляди пъти, за да проиграем всеки детайл. Дори един колега фотограф веднъж ни каза, че толкова организирано и премислено сватбено тържество не е виждал. Тази реплика много ни стресна и прехвърлихме цялото събитие още 2 пъти, за да не би да сме пропуснали нещо. Сега вече е по-спокойно. Пак правим двойни списъци и календара ни пълен с напомняния, но имаме повече отработени планове „Б“.

Всъщност, май тогава започва бизнесът ти да става бизнес, когато усетиш в себе си увереността, че имаш вариант Б. След него се появяват и още планове, които понякога прерастват в нови идеи. Така се появиха и интерактивните ни покани с чипове, които да водят до сватбен сайт.

Научете: Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

3. Коя е СуперСилата, която движи Вашия бизнес, и как устоявате на предизвикателствата пред него?

Нашата суперсила е непобедимостта.

Това също го научихме от една булка, която искаше специфични сватбени покани и прозрачни менюта. Беше много трудно, но успяхме да достигнем търсения ефект. Та булката ни каза „Успели сте? Вие сте непобедими!“. И това си го повтаряме като мантра, когато стане сложно или много трудно.

she-said-yes-interview

4. Каква е ролята на сайта и дигиталното присъствие за развитието на бизнеса Ви?

Сайтът е нещо много важно и много необходимо в нашия бранш. Има страховита конкуренция в организирането на сватбени тържества, изработката на сватбени покани и въобще във всички сфери на сватбения бизнес.

Липсата на качествен сайт в днешно време подронва легитимността на бранда.

Ние имаме сайт от ден 1 на нашата дейност, защото смятаме, че само присъствието в социалните мрежи не може да вдъхва доверие у хора, които за първи път, а в най-добрия случай за последен, търсят услуги за подготовка на сватба.

За повечето хора изработката на сайт означава наемане на специалист, куп срещи за обсъждане на структурата на сайта, подаване на текстове и снимки и немалка инвестиция. За целите на нашия бизнес ни беше необходимо нещо лесно, което ние да можем да обслужваме, което да се обработва леко и което да представи нашата марка по професионален начин. Услугата Сайт билдър на СуперХостинг.БГ ни предложи всичко това и когато попаднахме на платформата, създадохме сайта си за 1 седмица.

Избрахме Сайт билдър, защото:

  • интуитивен е;
  • предлага разнообразие от оформления;
  • дава опция за няколко езика;
  • има съпорт винаги, когато ти е необходимо;
  • клиентите ни могат да създадат своя сватбен сайт, към който да водят интерактивните покани с чипове.

5. Ще ни разкажете ли малко повече за сватбените покани с чипове?

Да, това е най-новият ни продукт. Той беше естествен продукт от пандемията, когато много тържества се отмениха и отложиха. Сватбените покани с чипове комбинират традиционните покани, които събитие от такова естество предполага, с новостите, които сватбения сайт може да внесе.

Как работят? В поканите има вграден чип, който работи на принципа на NFC технологията. С докосване на смарт устройство до поканата потребителят се препраща към заложения URL адрес. В случая, това е сватбеният уебсайт. Поканата може да е супер минималистична и стилна, без да съдържа много детайли и информация. Същевременно, сватбеният сайт и настройките на чипа могат да донесат една добавена стойност в изживяването на гостите на сватбата.

Комбинирането на сватбени покани с чипове и сватбен сайт е един различен и модерен прочит на подготовката за тържеството, в която участват всички поканени. Градусът на настроение, на вълнение и нетърпение се вдига много преди събитието да е започнало и цялото преживяване става по-цветно и незабравимо. Поканата има много по-дълъг живот. Чиповете са валидни поне 2 години, в които младоженците могат да променят url адреса си безкрайно много пъти.

6. Вие се доверихте на Сайт билдър при изграждането на Вашия сайт. Какво Ви спечели в платформата?

She said yes! използва готов шаблон от Сайт билдър, който попълнихме с наше съдържание. Използвахме и някои снимки от банката с изображения. Трябва да признаем, че бяхме доста скептични в началото, тъй като предлаганата услуга е на съвсем достъпна цена. Наистина очаквахме куп проблеми, но за наша изненада всичко беше перфектно.

Сайтът ни стана много красив за много кратък период от време и с удоволствие изпращаме линк към него. Това е много важно, да представяш сайта си с удоволствие и да знаеш, че в него всичко работи. А ако видиш някоя неточност, просто влизаш и поправяш веднага.

Вижте Сайт билдър отблизо: Вие ни попитахте, а ние отговаряме (видео)

7. Как избрахте домейна на Вашия сайт?

Имахме късмет. Това беше името на марката ни, което избрахме и то беше свободно с домейн разширението .bg. Все пак развиваме дейността си на територията на страната. Съответно веднага го запазихме.

she-said-yes-interview

8. Какъв съвет бихте дали на тези, които се колебаят да стартират свой бизнес онлайн?

Ако искате да сте съвременни, успешни и да изглеждате надеждно за своите клиенти и партньори, трябва да бъдете представени и онлайн. За щастие това не отнема толкова време и средства, колкото Ви се струва. Независимо колко малък бизнес сте, ще използваме сватбения жаргон „Кажете ДА! на Вашия сайт!“.


Напълно сме съгласни с думите на находчивите ни клиенти от сватбена работилница She said Yes!. Те са открили своята рецепта за успешен бизнес и я прилагат с много старание, любов и, преди всичко, удоволствие. А това си личи не само по броя реализирани тържества, но и от признанието на техните клиенти.

Ако и Вие припознавате себе си в желанието да развивате нещо свое, сега е времето да го последвате и да докажете на себе си и света, че идеята Ви си заслужава. А ние Ви предоставяме интуитивните платформи, с които да я пренесете онлайн – Shopiko (за онлайн магазин) и Сайт билдър (за каталог, портфолио, визитка).

Разчитайте на нас при всяка нужда от съдействие за Вашия бъдещ сайт, а Вие отдайте внимание на клиентите си и удовлетворяването на техните потребности.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи за най-интересните новости в новите версии на WordPress.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.