Електронна покана за сватба? Създайте впечатляващ сайт с тези 5 дизайна

Според Вас кой е най-хубавият сезон? Ние казваме сватбеният. Булката тръпне в очакване на голямото събитие, младоженецът се радва на последните си дни като ерген, а близки и приятели се вълнуват от споделянето на тяхното семейно щастие. 

Е, поне така изглежда отстрани, преди да стане дума за организацията и десетките приготовления. Добрата новина е, че сме тук, за да Ви помогнем за една не по-малко важна част – онлайн поканите под формата на сватбен сайт, който ще Ви помогне с организацията на празника. В наши дни разполагаме с толкова много ресурси, идеи и почти никакво време, че трудно можем да изпъкнем с оригинални или луксозни сватбени покани. Въпреки това има един сигурен начин да впечатлите гостите си, а именно като ги поканите онлайн. 

В статията Покана за сватба: 7 предимства на сватбения сайт Ви запознахме с ползите на дигиталната покана и причините да заложите на нея вместо на традиционните картички от хартия. Освен че Ви спестява време и средства, сватбеният сайт е достъпен за Вашите гости по всяко време на денонощието и Ви дава свободата да добавяте детайли за самото събитие. А това е предимство, което хартиената покана не може да Ви предостави.

И така. Логичният въпрос, който би следвало да възникне в съзнанието Ви, е: Как да направя покана за моята сватба в дигитален формат? А отговорът е – с любезното съдействие на Сайт билдър. Той разполага с красиви шаблони, които с няколко клика се трансформират в изцяло нови и персонализирани сайтове.

wedding-website-templates

Преди да се впуснете в това начинание обаче, ще Ви заредим с няколко идеи за визията на Вашия бъдещ сватбен сайт. Така ще си спестите още ценно време в търсене на най-подходящия дизайн и цветова палитра и ще отдадете внимание и на останалите организационни задачи. Нека заедно направим тази разходка из дигиталната ни галерия с професионални шаблони в Сайт билдър. Подготвили сме Ви и предложения за цветови комбинации, за да получите изцяло завършен и красив сайт. Нека видим!

5 шаблона за Вашата електронна сватбена покана

#1 Love’n’Happiness

Съвсем естествено е този шаблон да оглави първото място в класацията ни за сватбени сайтове. Той е диамантът в короната на Сайт билдър, що се касае до предложения на подобна тематика. Изцяло вдъхновен и създаден на базата на най-значимите компоненти в една сватбената презентация, шаблонът предоставя възможност за бързо и лесно оформление. 

Най-хубавото е, че демо сайтът съдържа основната информация за събитието – от представянето на младоженците през локацията и програмата на тържеството до формата за потвърждение. А Сайт билдър Ви дава възможност да замените наличното съдържание с Ваше и автоматично ще получите готова онлайн покана за предстоящата сватба. Също така лесно можете да добавите или премахнете елементи, които не са Ви нужни. Включването на още снимки, календар, карта, анкети и т.н. е изцяло по Ваш избор.

Платформата на Сайт билдър е толкова интуитивна, че не се налага да разполагате със специални технически умения, за да се справите с персонализирането на шаблоните. Всичко е въпрос на усет и размах на мисълта. Ние само Ви даваме тласък.

Ето как изглежда шаблонът:

#2 Rochel

Ще се изненадате от това колко адаптивен е всеки дизайн в Сайт билдър. Шаблонът Rochel може да се превърне освен в атрактивна онлайн покана за едно от най-вълнуващите събития в живота Ви, така и в своеобразен каталог на най-запомнящите се моменти. 

Дизайнът е изчистен и предразполага към множество визуални интерпретации. Ако целта Ви е да поставите акцент върху снимките, тогава Rochel е Вашият шаблон. Всичко се свежда до въображението, което ще вложите, за да го направите по свой вкус. 

Разгледайте шаблона във видеото:

#3 Clart

Трудно Ви е да си представите как този шаблон може да се промени до неузнаваемост? Това е само защото не сте опитвали да го извадите от сферата, за която е предназначен, и да го погледнете от „друг ъгъл“. А Clart крие в себе си неподозиран потенциал и съвсем бързо приема визията, която можете да си представите. 

Дизайнът му е семпъл и ще Ви свърши отлична работа, ако се стремите да ориентирате гостите си бързо и лесно в съдържанието на сайта. Clart позволява да развихрите въображението си до степен, в която да постигнете завидни резултати в оформлението на Вашата дигитална покана. А Сайт билдър разполага с всички необходими инструменти за тази цел.

Вижте демо сайта Clart:

#4 Kashve

Неведнъж сме изтъквали предимствата на този шаблон и свойствата му да се адаптира към всяка идея. Ако се нуждаете от нещо красиво и удобно за работа, Kashve е Вашият дизайн, защото на практика ще Ви предложи основата, върху която да изградите дигиталната си покана.

В него е заложена разпознаваема концепция, ясни и четими шрифтове, интересни ефекти. А винаги можете да разместите някои от елементите, да добавите нови или да изтриете тези, които не са Ви необходими, за да получите желаната визия. Какво повече Ви е нужно за едно оригинално сватбено портфолио? 

Разгледайте дизайна отвътре:

#5 Tech Care

Страхотен избор за привържениците на красивите ефекти, подбрани с вкус.

Шаблонът лесно може да придобие изцяло нов вид с минимално количество корекции. Нужно е само да замените наличните изображения, имената на страниците, съдържанието и получавате изцяло нов сайт. Естествено, имате опция да добавите анкета в поканата или пък таймер с оставащото време до големия ден.

Също толкова бързо и безпроблемно имате възможността да смените цветовете спрямо посланията, които искате да предадете. Важното е да имате готовата идея как искате да изглежда сайтът Ви, а за останалото – Сайт билдър е насреща.

Вижте как изглежда шаблонът във видеото:

Подходящи цветови комбинации

Тук формули не съществуват, защото всичко се свежда до предпочитания и вкус. Сватбата е събитие, което предполага романтика, нежност, фееричност и финес. А традиционно цветовете, които носят такива усещания, са бяло, розово, синьо, екрю и производните нюанси. Това, разбира се, не изключва и по-ярките тонове, ако искате да се отличите.

Интересното е, че има случаи, в които мястото е определящо за избора на цветова гама. Например ако сватбата се провежда в гориста местност, то преобладаващите цветове в украсата и останалите детайли ще бъдат в тон с обстановката. Или пък ако организирате венчавката в близост до морето, вероятността синьото да е основен нюанс е много голяма. 

wedding-website-templates

Често се случва така, че зад концепцията при оформлението на украсата и поканите стои определена символика, свързана с младоженците. Това може да е афинитетът към определен цвят. Ако и двамата обичат червено например, цялото тържество може да носи почерка на този нюанс.

Въпреки това ще Ви дадем няколко идеи, които могат да Ви спестят часове лутане какво да изберете и откъде да започнете. Не всеки има способността живо да си представи как би изглеждала комбинацията от определени цветове. Затова ние ще Ви дадем нагледен отговор, а решението оставяме на Вас. 

wedding-website-templates
  • зелено и бежово (пастелните нюанси винаги са добра идея!);
  • зелено и розово;
  • розово и червено;
  • оранжево и екрю;
  • синьо-лилави тонове;
  • синьо и сиво.

Експериментирайте! Това би била нашата препоръка. Важно е Вие какво харесвате и какъв резултат искате да постигнете. А дигиталната Ви покана ще бъде едно красиво отражение на идеята, която имате. Помислете какво послание искате да оставите чрез цветовете и заложете на тези, които най-красноречиво описват Вас и любовта Ви.

Сайт билдър ще Ви помогне за нула време не само да създадете впечатляваща онлайн покана, но и да създадете безценен помощник в организацията на големия ден, изграждайки Ваш тематичен сайт. При това съвсем сами, без намесата на разработчик или уеб дизайнер. Ако не вярвате, тествайте платформата и ще се убедите. А СуперСпециалистите ни ще Ви подкрепят на всяка стъпка от изграждането на желания дигитален проект.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.