7 домейн идеи за успешна Black Friday кампания [Аудио]

Слушайте съдържанието на тази статия под формата на аудио запис:

Чуйте и останалите ни статии в SoundCloud, Spotify и Apple Podcasts.

Денят на Black Friday в края на ноември е все по-близо и вече тече трескава подготовка за безупречното му посрещане. В този океан от празнични намаления и примамливо ниски цени всеки търговец търси най-добрия начин да събуди интереса у клиентите си и да реализира мечтаните продажби.

В стремежа си да се възползват от всички възможности на „най-черния ден“ в годината онлайн предприемачите планират:

  • маркетингови стратегии;
  • рекламни кампании;
  • интересни активности;
  • техническо обезпечаване на ресурсите, необходими за непрекъснатата работа на сайта;
  • зареждане на продуктовата наличност;
  • ПР и комуникация в различни социални канали.

А за да привлечете вниманието на онлайн общността към Вашите промоционални предложения, сме готови да Ви дадем още една идея – специална лендинг страница с всички „горещи оферти“ за Black Friday.

7 домейн разширения за Вашата промо страница

Направили сме малка селекция на най-подходящите домейн разширения, които бихте могли да използвате за Вашата страница, посветена на празничния сезон.
Запознайте се с тях в следващите редове.

№1 .discount

Определено няма да сгрешите с домейн разширение като .discount особено когато целта Ви е да покажете на потребителите какво да очакват. Този домейн е добра възможност да събудите любопитството на аудиторията и да я накарате да отвори страницата Ви. Все пак всички обичат намаленията, нали?!

Цена за нова регистрация: 73.75 лв./год.

Потърсете най-подходящото име за Вашия сайт с домейн .discount

№2 .promo

С домейн като .promo едва ли някой лесно би подминал Вашия сайт. Ясно, кратко и атрактивно предложение за такъв тип лендинг страница. Възползвайте се от предимството на това разширение, за да представите на клиентите си всички промоционални оферти, които сте им подготвили.

Цена за нова регистрация: 37.75 лв./год.

Потърсете най-подходящото име за Вашия сайт с домейн .promo

№3 .gratis

Планирате специални отстъпки, подаръци или безплатни награди за Вашите клиенти? Информирайте ги, още преди да са отворили Вашата страница. Отведете ги до Вашето онлайн пространство с уникално име, в което ще открият Вашите приятни изненади. Подобен жест ще ги накара да се почувстват истински специални.

Цена за нова регистрация: 50.75 лв./год.

Потърсете най-подходящото име за Вашия сайт с домейн .gratis

№4 .shopping

Предизвикателството, пред което са изправени съвременните търговци и предприемачи в стремежа си да задържат клиентското внимание, се оказва сериозно начинание. Затова пък има различни начини за привличане на потребителския интерес. С домейн разширение като .shopping възможностите за висока посещаемост на страницата Ви се повишават значително.

Цена за нова регистрация: 75.75 лв./год.

Потърсете най-подходящото име за Вашия сайт с домейн .shopping

№5 .sale

Ако готвите сериозни намаления в периода около Black Friday, с разширението .sale няма начин да останете незабелязани. Помогнете на клиентите си да направят правилния избор на продукт или услуга, като им предложите най-добрата възможна цена на пазара.

Цена за нова регистрация: 76.75 лв./год.

Потърсете най-подходящото име за Вашия сайт с домейн .sale

№6 .deals

Подготвили сте празнични оферти, които не са за изпускане? Накарайте клиентите си да се възползват от тях, като ги заведете на Вашата промоционална страница и им дадете основателна причина да сключат тази онлайн „сделка” с Вас. За целта регистрирайте домейна .deals и добавете в страницата си най-изгодните предложения.

Цена за нова регистрация: 73.75 лв./год.

Потърсете най-подходящото име за Вашия сайт с домейн .deals

№7 .coupons

Този домейн е перфектният избор, когато промоциите Ви са пряко свързани с раздаването на ваучери, купони или промо кодове за отстъпка. Какъв по-подходящ начин да покажете на клиентите си, че сте в разпродажба и могат да пазаруват от Вас с намаление?!

Цена за нова регистрация: 120.75 лв./год.

Потърсете най-подходящото име за Вашия сайт с домейн .coupons

5 причини да създадете промо страница за Black Friday

Ползите от създаването на специална лендинг страница, в която комуникирате Вашите промо предложения и намаления, са категорични.
Най-съществените от тях са следните:

  • Извеждате всички оферти и отстъпки на едно място, с което помагате на потребителите да открият безпроблемно това, което търсят.
  • Имате възможност за лесно оформление и бърза редакция на страницата.
  • Повишава разпознаваемостта на Вашия бранд.
  • Помага в популяризирането на бизнеса Ви.
  • Води до по-висок процент реализирани продажби и увеличение на потенциалните Ви клиенти.
И не на последно място…

Добрата подготовка и ясна концепция стоят в основата на успеха по време на големите и дългоочаквани дни на намаления и разпродажби. А ние знаем колко е важно моментът на голямото пазаруване да мине гладко и дори да надхвърли очакванията Ви.

Пожелаваме успешни продажби на всички наши клиенти и постигане на още по-високи резултати.

Подготвяте промоционална кампания за Black Friday, Cyber Monday или предстоящите празнични дни? А сигурни ли сте, че сайтът Ви ще издържи?
Свържете се с нас по имейл, чат или телефон поне 10 дни преди Вашата кампания и ще преценим заедно какъв ресурс ще Ви е необходим, за да подсигурите работата на Вашия сайт.
Вземете най-доброто от празничния сезон на намаленията и реализирайте желаното количество продажби!

Вижте още от поредицата ни, посветена на Black Friday:

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).