PHP 7.3 – с повишена производителност, за още по-бързи уеб проекти

Най-новата версия на най-използвания в Уеб скриптов език за създаване на динамични уебсайтове – PHP 7.3, вече е налична при СуперХостинг.БГ.

Във версиите досега 7.1 и 7.2, след версия 7.0 на PHP, бяха извършени много подобрения по езика, засягащи повишаване на производителността и сигурността на PHP приложенията.

И в новата версия 7.3 на PHP освен интересни подобрения и нови функционалности, продължава тенденцията за повишаване на производителността, като някои тестове и сравнения показват, че тази версия е по-бърза и производителна от предишната 7.2.

PHP 7.3 се поддържа на всички сървъри при СуперХостинг.БГ.

Подобрения и новости в PHP 7.3

Ето само част от новостите и подобренията:

WordPress и PHP 7.3

Новата версия на WordPress 5.1 е съвместима с PHP 7.3. Преди да активирате PHP 7.3 за Вашия WordPress сайт, проверете дали всички плъгини и темата имат поддръжка за PHP 7.3.

Активиране на PHP 7.3 с един клик в PHP Manager

В случай че използвате споделен хостинг или Managed VPS услуга, можете да активирате PHP 7.3 през контролния панел cPanel » PHP Manager by SuperHosting.

Съвет: Преди да превключите към PHP 7.3, можете да тествате работата на сайта и компонентите му с тази версия, като създадете тестово копие на сайта през cPanel. След като създадете работното копие на сайта, активирайте PHP 7.3 за него. Върху копието на сайта извършете проверка дали всичко функционира коректно с тази нова PHP версия. Ако активирате PHP 7.3 директно на реалния сайт и забележите, че някоя функционалност в него не работи коректно, винаги можете да превключите към предишна версия на PHP – през PHP Manager by SuperHosting в cPanel.

Мадлена Методиева
Меган е една от нашите super-support-гурута. СуперСилите ѝ се крият в таланта ѝ да разказва за технически „неща“ по разбираем и достъпен начин.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!