PHP 7.3 – с повишена производителност, за още по-бързи уеб проекти

Най-новата версия на най-използвания в Уеб скриптов език за създаване на динамични уебсайтове – PHP 7.3, вече е налична при СуперХостинг.БГ.

Във версиите досега 7.1 и 7.2, след версия 7.0 на PHP, бяха извършени много подобрения по езика, засягащи повишаване на производителността и сигурността на PHP приложенията.

И в новата версия 7.3 на PHP освен интересни подобрения и нови функционалности, продължава тенденцията за повишаване на производителността, като някои тестове и сравнения показват, че тази версия е по-бърза и производителна от предишната 7.2.

PHP 7.3 се поддържа на всички сървъри при СуперХостинг.БГ.

Подобрения и новости в PHP 7.3

Ето само част от новостите и подобренията:

WordPress и PHP 7.3

Новата версия на WordPress 5.1 е съвместима с PHP 7.3. Преди да активирате PHP 7.3 за Вашия WordPress сайт, проверете дали всички плъгини и темата имат поддръжка за PHP 7.3.

Активиране на PHP 7.3 с един клик в PHP Manager

В случай че използвате споделен хостинг или Managed VPS услуга, можете да активирате PHP 7.3 през контролния панел cPanel » PHP Manager by SuperHosting.

Съвет: Преди да превключите към PHP 7.3, можете да тествате работата на сайта и компонентите му с тази версия, като създадете тестово копие на сайта през cPanel. След като създадете работното копие на сайта, активирайте PHP 7.3 за него. Върху копието на сайта извършете проверка дали всичко функционира коректно с тази нова PHP версия. Ако активирате PHP 7.3 директно на реалния сайт и забележите, че някоя функционалност в него не работи коректно, винаги можете да превключите към предишна версия на PHP – през PHP Manager by SuperHosting в cPanel.

Мадлена Методиева
Мадлена Методиева
Меган е част от СуперМаркетинг екипа. Мисията ѝ е старателно да попълва е-библиотеката на СуперХостинг.БГ с полезни и помощни статии.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.