SuperHosting Speed-Up: рецепта за по-бърз сайт и щипка Redis

Всички знаем, че бързата скорост на зареждане е задължителнa за всеки сайт!

С ALL SSD технологията скоростта на зареждане на някои сайтове, хоствани при нас, се повиши 10 пъти. Чрез СуперПлъгина WordPress Manager в cPanel много WordPress сайтове се възползваха от технологията за ускоряване Memcached. А от Memcached Manager в cPanel се възползваха и сайтове, различни от WordPress. Този месец в контролния панел cPanel добавяме още един нов инструмент за ускоряване на вашия сайт.

SuperHosting Speed-Up е новата секция в cPanel, в познатото и приятно оранжево, която ще събира в себе си настоящи и предстоящи инструменти за ускоряване на вашия сайт.

Новото попълнение в нея – Redis Manager, e инструмент, с който можете да активирате Redis технологията във вашия хостинг акаунт и да ускорите зареждането на вашия сайт. Въпреки че Redis системно поддържа повече опции и типове данни от Memcached, той представлява алтернативен негов вариант и работи по аналогичен начин.

Redis Manager - cPanel

И Redis, и Мemcached са почти еднакво ефективни начини за кеширане. Redis се поддържа на PHP версия 8 и по-стари.

А комбинацията от PHP 8, Redis и ALL SSD технологията обещава SUPER бърза скорост на зареждане на вашия сайт!

Redis можете да активирате с няколко клика в cPanel, от меню Redis Manager. Изберете съответния размер на RAM паметта, която Redis да използва и запишете промените със Запиши и Активирай. Уверете се, че и PHP модулът redis е активиран в cPanel -> PHP Manager, за да е възможно PHP приложенията да работят с Redis сървъра/технологията.

Активиране на Redis в cPanel

След активирането в cPanel, е необходимо модулът да бъде активиран и в приложението/системата на самия сайт (WordPress, Joomla!, Drupal и др.).

Вижте как да активирате Redis в WordPress с W3 Total Cache или с Redis Object Cache !

Опитайте новата рецепта за по-бърз сайт с новия кеширащ модул.

А междувременно, ние продължаваме да работим по новите инструменти, които предстои да изгреят в SuperHosting Speed-Up в контролния панел. Само ако знаете какво сме ви приготвили … 🙂

А видяхте ли и третия инструмент за ускоряване SuperCache Manager, койтo също ще откриете в секцията SuperHosting Speed-Up?
Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

22 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията.