https://blog.superhosting.bg/preferred-dns.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

От вас за вас! Ново в клиентския профил: Предeфинирани DNS записи

2015-09-01
Новини и събития
DNS, DNS записи, Предефинирани DNS записи, опресняване на DNS, регистрация на домейн, хостнг услуги, Реселърски акаунт, VPS, ManagedVPS и Cloud услуги

В предишни публикации обещахме за много нови функционалности, които подготвяме. Вече са факт активиране безплатно за 48 часа,“Inodes by SuperHosting“ и „ProcessManager by SuperHosting„. Щастливи сме да споделим още една нова възможност в клиентския профил и днес ще разкажем повече за нея. Това е опцията „Предефинирани DNS записи„.

Какво представлява „Предефинирани DNS записи„?

Когато се поръча домейн заедно с хостинг акаунт, домейнът автоматично се регистрира с DNS записите отговарящи за съответния хостинг сървър. В този случай не са необходими допълнителни настройки по DNS-ите за домейна.

В случай обаче, че бъде поръчан само домейн, DNS-ите може да се различават от тези, които отговарят за хостинг акаунт, към който желаете да насочите домейна.

В тази ситуация е необходимо след регистрацията на домейн да бъдат променени DNS записите. А след промяна на DNS записите обикновено технологичното време за опресняване на DNS-ите отнема от 2 до 48 часа.

„Предефинирани DNS записи“ дава възможност да се укажат DNS сървъри, които да се ползват при регистрацията на домейн. По този начин домейн се регистрира автоматично със зададените DNS записи. Така отпада и необходимостта от изчакване на опресняването на DNS информацията.
Защо направихме тази възможност?

Политиката ни е била и винаги ще бъде в интерес на нашите клиенти! Добрата грижа за клиента за нас е приоритет, поради което винаги се вслушваме внимателно във вашите желания! Вземаме предвид и всяка идея свързана с нуждите ви за по-лесно управление на услугите.

Kлиенти, ползващи Реселърски акаунти, VPS, ManagedVPS и Cloud услуги, споделиха с нас желанието си за едно такова удобство – при поръчка на нови домейни, те да бъдат регистрирани с DNS записите на хостинг услугата, която ползват.

Вслушахме се, разбира се, и резултатът от това е „Предефинирани DNS записи“! С тази нова функционалност вече не е необходимо след регистрация на домейн да проверявате с какви DNS записи е регистриран и ако DNS-ите са различни – да ги актуализирате!

Как можете да я ползвате?

„Предефинирани DNS записи“ е налична за всички наши клиенти. Можете да я достъпите в меню „Домейни – управление“. Допълнителна информация относно настройките, можете да намерите в нашата помощна страница в статията Предефинирани DNS записи.

Предeфинирани DNS записи

С тази функционалност спестявате време и усилия, нали? Ползвате ли вече „Предефинирани DNS записи“?

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

Все още няма коментари

Уведоми ме при
avatar
wpDiscuz