cPanel с нова визия и нови функционалности

В средата на най-краткия месец, идва най-дългоочакваният нов дизайн – този на най-използвания контролен панел – cPanel!

Новата Paper Lantern тема вече е налична на всички сървъри на споделен хостинг и Managed VPS, а новият дизайн е много по-изчистен, семпъл и … респонсив – съвсем в духа на тенденциите през последните години.

В отговор на все по-големите резолюции на дисплеите, новата тема заема по-голяма част от широчината на екрана при Desktop версия. Така много повече менюта стават видими и ориентацията и работата с тях е по-лесна. Самите икони и шрифт също са по-големи.

Искате да администрирате вашия хостинг акаунт през мобилно устройство? Имаме добра новина за вас – новата тема на вашия cPanel е с респонсив дизайн и ще изглежда еднакво добре както на дисплея на вашия смартфон, така и на вашия таблет!

Добрите новини не свършват дотук! Нали помните всички СуперПлъгини, които нашият екип разработи през годините за по-лесното и бързо администриране на вашия хостинг акаунт? С тях вие управлявате своите BackUp-и, променяте версията на PHP, лесно коригирате правата за PHP файлове и директории и още и още! 🙂 А добрата новина е, че всички те вече са събрани на едно място в контролния панел – в менюто „Superhosting Tools“.

Докато вие се радвате на новия дизайн, ние продължаваме да създаваме нови полезни инструменти за вас, както и да подобряваме съществуващите!

Ако все още не сте превключили темата на Вашия контролен панел от x3 към обновената Paper Lantern, превключването ще бъде извършено автоматично.

Важно: Тема x3 не се поддържа от cPanel и всички акаунти на споделен хостинг ще преминат към новия дизайн.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!