Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

cPanel с нова визия и нови функционалности

В средата на най-краткия месец, идва най-дългоочакваният нов дизайн - този на най-използвания контролен панел - cPanel!

Новата Paper Lantern тема вече е налична на всички сървъри на споделен хостинг и Managed VPS, а новият дизайн е много по-изчистен, семпъл и … респонсив – съвсем в духа на тенденциите през последните години.

В отговор на все по-големите резолюции на дисплеите, новата тема заема по-голяма част от широчината на екрана при Desktop версия. Така много повече менюта стават видими и ориентацията и работата с тях е по-лесна. Самите икони и шрифт също са по-големи.

Искате да администрирате вашия хостинг акаунт през мобилно устройство? Имаме добра новина за вас – новата тема на вашия cPanel е с респонсив дизайн и ще изглежда еднакво добре както на дисплея на вашия смартфон, така и на вашия таблет!

Добрите новини не свършват дотук! Нали помните всички СуперПлъгини, които нашият екип разработи през годините за по-лесното и бързо администриране на вашия хостинг акаунт? С тях вие управлявате своите BackUp-и, променяте версията на PHP, лесно коригирате правата за PHP файлове и директории и още и още! 🙂 А добрата новина е, че всички те вече са събрани на едно място в контролния панел - в менюто “Superhosting Tools”.

Докато вие се радвате на новия дизайн, ние продължаваме да създаваме нови полезни инструменти за вас, както и да подобряваме съществуващите!

Ако все още не сте превключили темата на Вашия контролен панел от x3 към обновената Paper Lantern, превключването ще бъде извършено автоматично.

Важно: Тема x3 не се поддържа от cPanel и всички акаунти на споделен хостинг ще преминат към новия дизайн.

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

4
Оставете коментар

avatar
2 дискусии
2 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
VNantonov
Гост
VNantonov

imka li kak da si vurna starata tema taq tema na moq golqm monitor napravo e mnogo zle

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, За контролния панел cPanel на Вашия хостинг акаунт е активирана автоматично основната тема Paper lantern, която ще бъде поддържана в бъдеще от разработчиците на контролния панел в тази и по-нови версии. Темата Paper lantern е с обновен дизайн, който има редица предимства спрямо дизайна на предишната тема(x3). Разбираме, че сте привикнали към визията и разположението на конкретни опции при използването на предишната тема и не бихте желали визуални промени, но в бъдеще предишната тема(x3) няма да може да бъде активирана. Поддръжката на тази тема е прекратена официално от разработчиците… още »

Станимир Стоянов
Гост

При мен на споделен хостинг още я няма, само на VPS-a...

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте,

По подразбиране в момента във Вашия профил е активна тема x3. За да преминете към новата Paper Lantern, трябва я активирате. Описали сме как в нашата помощна статия: http://help.superhosting.bg/cpanel-paper-lantern.html

Поздрави,
Цвет