Възстановяване на информация от бекъп с Backup Manager by SuperHosting

Преди една седмица ви разказахме за Fix Permissions by SuperHosting и ви обещахме скоро да ви зарадваме с още полезни инструменти за управление на хостинг акаунта.

Днес изпълняваме обещанието си и ви представяме вашата нова лична машина на времето и съдържанието – Backup Manager by SuperHosting.

Въпросът за създаването и работата с архивните копия на хостинг съдържанието е една от най-сериозните и важни части от поддръжката на онлайн проектите в един хостинг акаунт.

Интегрирането на новата бекъп система дойде като отговор на въпроса: Как да подобрим още хостинг услугите и да предложим по-бързи сайтове.

Ефектът от работата на новата система за бекъп е забележителен. Ето и някои от постигнатите подобрения:

  • Генерира се по-чест бекъп на съдържанието на хостинг услугите.
  • Намалено е натоварването на сървърните системи с 23%!
  • Процесите по генериране на архивиране преминават по-леко и незабележимо.

Процесът по интеграция на бекъп системата не беше лек, но усилията си струваха. Крайната цел да осигурим сигурна и независима система за бекъп за нашите клиенти, е изпълнена.

В резултат на това и много тестове на всички сървъри за споделен хостинг и Managed VPS е активирана новата – по-бърза и по-добра система за бекъп.

Backup Manager by SuperHosting е специално разработен инструмент от екипа на СуперХостинг.БГ за работа с новата система за бекъп в хостинг акаунта.

С Backup Manager by SuperHosting можете да възстановите директории, файлове и бази данни от последно генерирания системен бекъп на хостинг акаунта.

Възстановяване на сайт

Възстановяването на сайт от бекъп най-често представлява възстановяване на две отделни неща – файловете на сайта и базата данни (в случай че сайтът използва база данни).

Възстановяване на директории и файлове

Възстановяване на директории и файлове

Можете да изберете един или няколко файла за възстановяване от бекъп. По същия начин можете да изберете и една или няколко директории.

Ако искате да възстановите един файл, който е изтрит и не е наличен в хостинг акаунта, в обозначеното поле попълнете пълния път до файла и името му.

Възстановяване на бази данни

Възстановяване на бази от данни

Възстановете една, няколко или всички бази данни в хостинг акаунта.

В списъка за избор на база данни ще видите наличните в момента бази данни в хостинг акаунта. За да възстановите съдържанието на база данни, е необходимо да я изберете от списъка.

Сваляне на последно генерирания системен бекъп

Сваляне на последно генерирания системен бекъп

Можете да изтеглите (на вашия компютър) последно генерирания системен архив на информацията в хостинг акаунта (файлове, бази данни, имейли, настройки на имейл пренасочвания, настройки на имейл филтри).

Тази опция е полезна, в случай че желаете да запазите локално резервно копие на бекъпа или да възстановите специфична информация от него.

Използвайте Backup Manager by SuperHosting за по-лесна и удобна поддръжка на онлайн проектите в хостинг акаунта!

Мадлена Методиева
Мадлена Методиева
Меган е част от СуперМаркетинг екипа. Мисията ѝ е старателно да попълва е-библиотеката на СуперХостинг.БГ с полезни и помощни статии.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

9 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.