Лятото продължава със SUPERлятна академия 2015 – по-вълнуваща от всякога

Ако мислите, че лятото е към края си и вече нищо интересно не предстои да се случи, грешите! В първата седмица на септември за четвърта поред година ще се проведе SUPERлятна академия! Отново на едно място ще се съберат най-готините ученици от 8ми до 12ти клас, техните учители и доказали се IT специалисти от практиката. Точните дати са 1-8 септември, а точното място – родопско късче от рая – СПА комплекс Исмена, град Девин!

СуперХостинг.БГ е част от академията от самото й създаване през 2012. Организаторите от „Аз мога – тук и сега“ се заканиха, че въпреки невероятните първо, второ и трето издание, които по най-добрия начин съчетаваха приятното с полезното, тази година ще надминат нашите очаквания.

Както обикновено ще научим много нова и интересна информация от света на дизайна, програмирането, frontend development-а, фотографията и създаването на качествено видео! Всеки ден ще започва със сутрешна гимнастика и ще завършва със смях, удовлетвореност и приятни спомени от изживяно приключение. Повече подробности за предстоящите предизвикателства можете намерите в програмата на академията.

И тази година лекторите и менторите ще споделят своя полезен опит! Кои са, защо и как станали толкова добри в това, което правят, можете научите на сайта. Сред тях ще има и представителите на нашия екип – Любомир Русанов и Методи Дреновски. Интересното за лекторите и менторите на SUPERлятна академия 2015 е, че освен в ролята наставници на състезаващите се екипи, за пръв път те ще влязат в ролята и на участници със собствен екип и ще работят по същите казуси като учениците. Е? Няма ли да е забавно! За да е честно, екипът на менторите и лекторите няма да участва в класирането за награда, но за сметка това ще покаже как се работи по проект! 🙂

Още нещо ще се случи за пръв път в историята на SUPERлятна академия – ще бъдат предложени три теми за екипна задача, а участниците чрез гласуване ще изберат по коя да работят.

Искате ли да станете част от най-готиното IT събитие за сезона? Да придобиете нови знания и умения и да се запознаете с други като вас? Да намерите истински приятели? Елате с нас на SUPERлятна академия 2015! Побързайте, местата са ограничени, а регистрацията е отворена до 21.08.15 в 23:59 ч.

Ще се видим в Девин!

Ние вече нямаме търпение! А вие?

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Black Friday'21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

Black Friday ‘21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог [Аудио]

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!