На добър час с УЧЕНИЦИ.bg!

Помните ли вашия първи учебен ден? Помните ли вълнението при биенето на първия училищен звънец? Емоциите, които носи този ден са незабравими за всеки ученик, учител и родител! Пожелаваме ви новата учебната година да бъде наистина успешна, изпълнена с усмивки и приятни преживявания! 🙂

Нашата хостинг компания стартира програмата УЧЕНИЦИ.bg точно преди една година. Това е нашия подарък за всички ученици и учители, имащи желание да се развиват в WEB технологиите!

С тази публикация искаме да ви разкажем как измина тази година за нас и защо продължаваме да бъдем мотивирани да помагаме и подкрепяме все повече ученици и техните онлайн проекти!

Какво е УЧЕНИЦИ.bg?

Програмата УЧЕНИЦИ.bg е инициатива на СуперХостинг.БГ, която обхваща всички училища в България.

На всяко училище, което се включи в програмата, предоставяме безплатни хостинг акаунти с образователна цел. Така учениците и учителите, имащи желание да се развиват в WEB, могат да се запознаят и експериментират с най-новите технологии. Предоставя се надеждна и качествена хостинг платформа, без да се налага училището да инвестира средства за това.

УЧЕНИЦИ.bg през изминалата година

Със стартирането на програмата УЧЕНИЦИ.bg преди година, поставихме и високи цели:

  • Чрез УЧЕНИЦИ.bg вярваме, че онези стотици Интернет проекти, които са инициирани от ученици и биха допринесли много за тяхното развитие в сферата на онлайн технологиите, но често не се осъществяват, поради липса на ресурси, вече ще останат в миналото;
  • Чрез УЧЕНИЦИ.bg ще помогнем на учениците и учителите, които искат да се развиват и усъвършенстват в WEB или IT, да имат надеждна и качествена хостинг платформа, без да се налага училището да инвестира средства за това;
  • Чрез УЧЕНИЦИ.bg ще предоставим хостинг акаунти с образователна цел, за да могат учениците и учителите да се запознаят и експериментират с най-новите технологии в WEB;
  • Чрез УЧЕНИЦИ.bg вярваме, че заедно ще постигнем това, всяко училище в България да има свое лице в Интернет и да даде добър пример на своите ученици и учители! 🙂

За изминалата година можем да кажем, че вече сме заобиколени от стотици прекрасни ученици и учители от десетки училища, намиращи се в различни краища на страната. Радваме се, че можем да подкрепим и да допринесем за успешната реализация на толкова много онлайн проекти! Емоцията, която носят всички мотивирани и вярващи в себе си ученици, е страхотна. За нас е удоволствие да сме част от УЧЕНИЦИ.bg! Благодарим ви!

Ние от СуперХостинг.БГ обаче ще смятаме мисията си за изпълнена, ако към каузата се включат всички български училища. Така че – очакваме ви! 🙂

Повече информация за програмата УЧЕНИЦИ.bg и как да се регистрира вашето училище, можете да намерите на официалната страница http://uchenici.bg.

Подарък за първия учебен ден

През пролетта и лятото имахме възможността да се запознаем лично с още страхотни и много талантливи ученици и техните учители! Това се случи по време на националното ученическо състезание по информационни технологии и визуални изкуства „Аз мога – тук и сега!“, както и на SUPERЛятната академия.

По повод празника днес, искаме да ви предадем и подарък от нашите партньори и приятели от „Аз мога тук и сега“! Това е един проект – първия ученически късометражен филм, който е създаден с много емоция, любов и труд по време на провелата се преди месец SUPERЛятна академия.

С радост ви представяме „Сам под дъжда“:

Честит първи учебен ден, скъпи ученици и учители! Целият ни екип ви желае на добър час! Нека всеки един ден от новата учебна година бъде изпълнен с много положителни емоции и вълнения и да развивате още повече и по-успешни Интернет проекти! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.