SUPERлятна академия 2014 – приказката продължава, изненадите също

“Приказката завърши… за да започне следващата”

С тези думи завърши едно вълнуващо, незабравимо, изпълнено с прекрасни емоции и много весели моменти преживяване – тазгодишното състезание “Аз мога – тук и сега”. Само тези, които са били част от тази вълшебна приказка, знаят какви прекрасни спомени остави тя у всички нас и колко нетърпеливо чакаме да започне следващата, която ще напишем заедно!

Следващата приказка, разбира се, е “SUPERлятна академия 2014”. Тази година тя ще се проведе от 29 август до 5 септември в любимия ни град, разположен в сърцето на Родопите – Девин. Домакин отново ще бъде красивият комплекс “Исмена”, а преживяването ще бъде както винаги – неповторимо!

Тази година организаторите са обогатили програмата с нови лектори и много извънкласни дейности, сред които гимнастика, рецитиране на стихотворения, посещение на пещери, музеи, състезание по плуване и още много други, а ние от СуперХостинг.БГ отново сме подготвили изненада за участниците, която ще видите малко по-надолу 🙂

Един от новите лектори ще бъде създателят на Софтуерния университет Светлин Наков, който ще води лекции по програмиране, заедно с Никола Вълчанов.

Нови попълнения в лекторския състав ще бъдат и трима бивши участници в “Аз мога – тук и сега”, които доста от вас сигурно вече познават. Това са Ставри Георгиев, Константин Рачев и Димитър Цветин.

За добрия тонус и физическа активност ще се погрижи специалистът по здравословно хранене и спорт – Лазар Радков, автор в bb-team.org.

И това не е всичко, изненадите тепърва предстоят, а ние с огромен ентусиазъм отваряме първата страница на тази прекрасна история, за да ви съобщим една страхотна новина!

Ние от СуперХостинг.БГ като верен партньор на “Аз мога – тук и сега” и “SUPERлятната академия” отново ще зарадваме участниците! Тази година искаме да подкрепим колкото се може повече от вас, затова ще поемем част от таксите на следващите 50 участници, които се запишат и заплатят за участие в „SUPERлятната академия 2014“. Таксата за тях ще бъде 299лв, вместо 350 лв. Побързайте и се регистрирайте още сега!

Вижте повече за SUPERлятна академия 2014, програмата, лекторите и условията за участие. Срокът за регистрация е 15 август!

Ние с нетърпение броим оставащите дни до започването на следващата приказка, а вие? Споделете какво е за вас „SUPERлятната академия“ и „Аз мога – тук и сега“, какви емоции са оставили те у вас и какви са вашите очаквания за следващото издание 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.