SUPERлятна академия 2014 – приказката продължава, изненадите също

“Приказката завърши… за да започне следващата”

С тези думи завърши едно вълнуващо, незабравимо, изпълнено с прекрасни емоции и много весели моменти преживяване – тазгодишното състезание “Аз мога – тук и сега”. Само тези, които са били част от тази вълшебна приказка, знаят какви прекрасни спомени остави тя у всички нас и колко нетърпеливо чакаме да започне следващата, която ще напишем заедно!

Следващата приказка, разбира се, е “SUPERлятна академия 2014”. Тази година тя ще се проведе от 29 август до 5 септември в любимия ни град, разположен в сърцето на Родопите – Девин. Домакин отново ще бъде красивият комплекс “Исмена”, а преживяването ще бъде както винаги – неповторимо!

Тази година организаторите са обогатили програмата с нови лектори и много извънкласни дейности, сред които гимнастика, рецитиране на стихотворения, посещение на пещери, музеи, състезание по плуване и още много други, а ние от СуперХостинг.БГ отново сме подготвили изненада за участниците, която ще видите малко по-надолу 🙂

Един от новите лектори ще бъде създателят на Софтуерния университет Светлин Наков, който ще води лекции по програмиране, заедно с Никола Вълчанов.

Нови попълнения в лекторския състав ще бъдат и трима бивши участници в “Аз мога – тук и сега”, които доста от вас сигурно вече познават. Това са Ставри Георгиев, Константин Рачев и Димитър Цветин.

За добрия тонус и физическа активност ще се погрижи специалистът по здравословно хранене и спорт – Лазар Радков, автор в bb-team.org.

И това не е всичко, изненадите тепърва предстоят, а ние с огромен ентусиазъм отваряме първата страница на тази прекрасна история, за да ви съобщим една страхотна новина!

Ние от СуперХостинг.БГ като верен партньор на “Аз мога – тук и сега” и “SUPERлятната академия” отново ще зарадваме участниците! Тази година искаме да подкрепим колкото се може повече от вас, затова ще поемем част от таксите на следващите 50 участници, които се запишат и заплатят за участие в „SUPERлятната академия 2014“. Таксата за тях ще бъде 299лв, вместо 350 лв. Побързайте и се регистрирайте още сега!

Вижте повече за SUPERлятна академия 2014, програмата, лекторите и условията за участие. Срокът за регистрация е 15 август!

Ние с нетърпение броим оставащите дни до започването на следващата приказка, а вие? Споделете какво е за вас „SUPERлятната академия“ и „Аз мога – тук и сега“, какви емоции са оставили те у вас и какви са вашите очаквания за следващото издание 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!