Грабни наградите на .eu Web Awards 2019 със своя .eu/.ею сайт

Вие ли сте следващия победител в един от най-престижните конкурси за сайтове – Тhe .eu Web Awards 2019?
Не пропускайте възможността да се включите в надпреварата, организирана от официалния регистър на .eu и .ею домейните EURid, и да покажете Вашия неповторим дигитален проект на целия свят. Просто проверете в коя от петте категории попада сайтът Ви и кандидатствайте на страницата на конкурса.
Споделяме подробностите в следващите редове.

Онлайн състезанието Уеб награди стартира първото си издание през недалечната 2014 година, за да даде шанс на стотици сайтове с .eu и .ею разширение да популяризират идеите си и да се радват на заслужено признание. Тази година конкурсът отбелязва своето шесто по ред издание, в което отново могат да вземат участие инициативи, посветени на околната среда, Start-Up компании, международни бизнеси, медийни портали и образователни сайтове.

Всеки участник ще се съревновава единствено в категорията, за която е кандидатствал. А именно:

  • Leaders (за сайтове, представящи национални бизнеси) 😉
  • Rising Stars (за онлайн проекти на Start-Up компании) 💡
  • Laurels ( за уебсайтове на образователни институции, благотворителни организации и паневропейски проекти) 🙂
  • House of .EU (за медийни портали, блогове и информационни справочници) 😎
  • Better World ( за сайтове на еко инициативи и проекти за опазване и развитие на околната среда) 🙂
Участие в конкурса – стъпка по стъпка

Единственото условие, което е необходимо да “спазите”, за да се включите в конкурса, е да имате регистриран .eu или .ею домейн.
Ето какво следва оттам нататък:

  • Попълвате формуляр за участие в сайта на конкурса до 1 август 2019 г.
  • Всеки уебсайт ще бъде оценен спрямо определени критерии, а неговият представител ще бъде уведомен за статуса на сайта си, преди да бъде обявен като “номиниран”.
  • След като сайтът Ви бъде номиниран в някоя от посочените категории, можете да започнете активна комуникация за неговото участие в конкурса през социалните мрежи, за да събере колкото се може повече гласове.
  • Финалистите ще бъдат обявени на 3 септември 2019 г., а победителите ще бъдат наградени на 20 ноември 2019 г. на специална гала вечер.
А наградите…

… никак не са за изпускане. И тази година ще бъдат излъчени няколко победители, които ще имат възможността да станат почетни гости на официалната церемония в Брюксел, Белгия на 20 ноември 2019 г.
Всеки един от петимата най-добри ще получи:

  • Двумесечна рекламна кампания върху билборд на летището в Брюксел;
  • Персонализиран трофей;
  • Специално видео, продуцирано от EURid, което победителите ще могат да използват за рекламни цели;
  • 3 различни дигитални стикери в няколко формата, които всеки един от печелившите ще може да използва в сайта си, както и в профилите си в социалните мрежи.

Наградите далеч не са най-хубавата част от този конкурс. Тръпката, емоциите и запознанствата, които съпътстват участието в него, са незаменими, защото могат да дадат силен тласък на Вашите настоящи и бъдещи онлайн проекти.

Позволете на Европа и света да научи за Вашата идея! Надяваме се, че сред имената на щастливите късметлии, удостоени с отличията на престижния конкурс, ще открием някои от нашите клиенти с .eu/.ею сайтове. Пожелаваме успех на всеки един от Вас!
Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.