5 причини да слушаш аудио канала на СуперХостинг.БГ

Подкаст. Как изведнъж този толкова популярен термин навлезе в ежедневието ни и се превърна в предпочитан начин за консумиране на полезно съдържание?

Вероятно всеки има своя теория и във всяка от тях има доза истина, но едно е сигурно –аудио форматът ще продължи да царува още дълго и да печели одобрението на аудиторията.

Ето защо прегърнахме идеята за свой собствен аудио канал, чрез който клиентите и последователите ни да получават необходимите им знания по всяко време, без значение от това къде се намират или какво правят. Това е и причината да поставим акцент върху него, тъй като е още един полезен ресурс за Вас и може да се окаже незаменим помощник в уеб начинанията, които сте предприели или Ви предстоят.

Създадохме няколко тематични плейлиста с подбрани блог статии, към които да се връщате всеки път, когато усещате, че губите посоката на развитие на своя бизнес.

Започваме с първия.

Как да стартирам своя онлайн бизнес?

В този плейлист ще откриете отговори на въпроси, свързани с това как да изберете уникално име на Вашата фирма през планиране до счетовотните и правни аспекти, с които следва да сте запознати. Чуйте всички статии, когато сте на прага на ново начинание!

Аудио статиите можете да слушате както в Soundcloud, така и в Spotify или в Apple Podcasts.

Защо и как да си направя сайт?

В случай че са останали известни колебания, които Ви отдалечават от намерението да изградите сайт на идеята или бизнеса си, препоръчваме да изслушате втория ни плейлист. В него развенчаваме митове, маркираме често срещани грешки в структурата на сайта и вървим по стъпките на дигиталното портфолио. Не го пропускайте!

Аудио статиите можете да слушате както в Soundcloud, така и в Spotify или в Apple Podcasts.

Как да привлека повече посетители към моя сайт?

Дигиталното присъствие не се изчерпва с направата на сайта. Нужно е да се подсигурим с работеща маркетингова стратегия, която да генерира трафик и нови идеи за популяризиране на бранда. В този плейлист ще научите как думите продават, кои са тактиките за успешни Facebook кампании и на кои рекламни похвати да обърнете внимание.

Аудио статиите можете да слушате както в Soundcloud, така и в Spotify или в Apple Podcasts.

За нас е привилегия да се грижим за дигиталното ограмотяване на онези, които искат да навлязат в дебрите на технологиите и онлайн присъствието чрез сайт. Именно затова обичаме всичко да се случва лесно. А колко по-лесно и достъпно от това клиентите ни да придобиват нови знания в удобен за тях формат?!

Споделяме Ви нашата гледна точка защо намираме аудио съдържанието за толкова важно и какви са предимствата му пред останалите източници на информация:

  • Създаване на емоционална и доверена връзка между компанията и слушателите.
  • Чрез този канал говорим директно и лично с клиентите си.
  • Изграждаме автентична близост с аудиторията чрез още едно сетиво.
  • Аудиото улеснява приема на нова информация, защото не изисква непременно стоене пред компютър или друго традиционно средство.
  • Подпомага по-точната разпознаваемост на бранда от клиентите.

Разбира се, причините не се изчерпват само с изброените дотук. Вероятно, ако се разровим по-надълбоко, ще открием и още силни мотиви, заради които си заслужава да инвестираме време в създаването на аудио статии. Но същността е тази.

С това обаче съвсем не спираме дотук. Тепърва предстои да Ви поднасяме още интересно съдържание, с което да Ви държим up-to-date с последните тенденции и добри практики при развитието на един сайт и онлайн бизнес.

А освен всичко останало, съвсем скоро ще Ви изненадаме приятно и с още новости по тази линия. Stay tuned, защото най-доброто предстои!

Прочетете също:

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!