Нoва порция подобрения в WordPress Manager

След подобренията в WordPress Manager (нашият супер плъгин в cPanel), за които писахме през декември, ще ви запознаем и с най-новите СуперСили, които той придоби през януари 🙂

Какви са новите подобрения?

Вече можете да променяте основния (системен) имейл на WordPress системата. Той се използва за модераторски и административни цели – нотификации за коментари, които очакват вашето одобрение, съобщения за нови публикации, регистрирани потребители и др. По подразбиране те се получават на имейла на администратора, който сте попълнили при инсталацията. Ако желаете да използвате друг адрес, достатъчно е да влезете в меню Административни данни и там да попълните новия имейл адрес.

Промяна на системен имейл в WordPress Manager

Направихме подобрения и в меню Нова инсталация на WordPress. Сега можете лесно и бързо да зададете име и потребител за вашата MySQL база данни още при инсталацията на WordPress системата. Само трябва да кликнете на Допълнителни опции и да попълните съответните полета. Оттук можете да зададете и парола за MySQL базата данни, както и да модифицирате префикса на имената на таблиците.

Допълнителни опции при нова инсталация в WordPress Manager

И не на последно място – при инсталация на SSL сертификат през WordPress Manager вашият сайт ще бъде автоматично пренасочен към HTTPS, без да е необходимо да правите ръчно пренасочване.

Напомняме, че ако на вашия сайт има външни ресурси, които се изтеглят през некриптирана връзка (HTTP), вашият браузър ще покаже предупредително съобщение и е възможно да блокира тези ресурси.

Външни ресурси в сайта

Как може външните ресурси, които се зареждат по HTTP, да се зареждат през HTTPS? Вижте в нашата помощна статия.

Последните новости вече са налични в WordPress Manager в cPanel. Използвайте ги с пълна сила 🙂

А ако все още нямате WordPress сайт, необходимо е само желание, малко въображение и WordPress хостинг от СуперХостинг.БГ.

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
5 причини да изберете домейн .EU ( а защо не и .ЕЮ )

5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ )

0
Домейнът .EU е сравнително нов за пазара на домейни. От края 2016 година е един от най-популярните Top Level домейни.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!