Нoва порция подобрения в WordPress Manager

След подобренията в WordPress Manager (нашият супер плъгин в cPanel), за които писахме през декември, ще ви запознаем и с най-новите СуперСили, които той придоби през януари 🙂

Какви са новите подобрения?

Вече можете да променяте основния (системен) имейл на WordPress системата. Той се използва за модераторски и административни цели – нотификации за коментари, които очакват вашето одобрение, съобщения за нови публикации, регистрирани потребители и др. По подразбиране те се получават на имейла на администратора, който сте попълнили при инсталацията. Ако желаете да използвате друг адрес, достатъчно е да влезете в меню Административни данни и там да попълните новия имейл адрес.

Промяна на системен имейл в WordPress Manager

Направихме подобрения и в меню Нова инсталация на WordPress. Сега можете лесно и бързо да зададете име и потребител за вашата MySQL база данни още при инсталацията на WordPress системата. Само трябва да кликнете на Допълнителни опции и да попълните съответните полета. Оттук можете да зададете и парола за MySQL базата данни, както и да модифицирате префикса на имената на таблиците.

Допълнителни опции при нова инсталация в WordPress Manager

И не на последно място – при инсталация на SSL сертификат през WordPress Manager вашият сайт ще бъде автоматично пренасочен към HTTPS, без да е необходимо да правите ръчно пренасочване.

Напомняме, че ако на вашия сайт има външни ресурси, които се изтеглят през некриптирана връзка (HTTP), вашият браузър ще покаже предупредително съобщение и е възможно да блокира тези ресурси.

Външни ресурси в сайта

Как може външните ресурси, които се зареждат по HTTP, да се зареждат през HTTPS? Вижте в нашата помощна статия.

Последните новости вече са налични в WordPress Manager в cPanel. Използвайте ги с пълна сила 🙂

А ако все още нямате WordPress сайт, необходимо е само желание, малко въображение и WordPress хостинг от СуперХостинг.БГ.

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.