WordPress Manager by SuperHosting – с нова версия и нови инструменти

Знаете ли, че инсталациите на най-популярната система за управление на съдържание WordPress при нас надминаха 50,000?

А знаете ли какво ново подготви СуперЕкипът ни за всички многобройни WordPress почитатели?

WordPress Manager by SuperHosting – СуперПлъгинът в контролния панел cPanel, който пуснахме през лятото на 2016 г. се сдоби с нови функционалности и подобрения, за да направи работата с WordPress по-лесна и удобна отвсякога.

Какви са подобренията?

➕ През WordPress Manager by SuperHosting вече можете да направите нова инсталация на WordPress директно в самия плъгин. Разбира се, опцията за инсталация през Softaculous в cPanel остава налична, но с WordPress Manager винаги е много по-лесно! 🙂
В инсталатора са подбрани най-популярните и интересни WordPress теми (над 2000), които свободно можете да ползвате за вашия сайт.

Бърза и лесна инсталация на WordPress

➕ Можете да инсталирате и конфигурирате SSL сертификат на вашия WordPress сайт директно през плъгина. След два клика време сайтът ви ще се зарежда по HTTPS.

Бърза инсталация и конфигурация на SSL сертификат

➕ Добавена е възможност за нови допълнителни защити в менюто Проверки за сигурност – за да бъде вашият WordPress сайт по-сигурен от всякога!

По-добра защита за административния панел на сайта

Наред с тези подобрения WordPress Manager by SuperHosting изоставя прозвището “beta” и преминава в стабилна версия, стартирайки дълга и вярна служба на всички СуперКлиенти с WordPress сайтове! СуперПлъгинът вече е наличен и при Managed VPS.

А добрата новина за всички WordPress юзъри е, че нашият екип продължава здраво да работи върху разработката и приложението на различни WordPress инструменти, които и в бъдеще ще стават част от услугата WordPress хостинг, отскоро налична на нашия сайт.

WordPress хостинг е завършено решение, с готов инсталиран WordPress и всичко необходимо, за да публикувате Вашата първа статия или друго съдържание веднага след активирането на акаунта. Хостинг плановете са оптимизирани така, че да предоставят всичко необходимо за безотказната работа на WordPress сайтовете, включително и високо ниво на сигурност и защита, благодарение на нашата система SH Protect, предотвратяваща 95% от атаките към WordPress сайтове.

Знаете ли че?

11 466 WordPress сайта, хоствани при нас, вече се управляват бързо и лесно от WordPress Manager by SuperHosting?

Опитайте и вие 🙂

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!