Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

WordPress Manager by SuperHosting - с нова версия и нови инструменти

Знаете ли, че инсталациите на най-популярната система за управление на съдържание WordPress при нас надминаха 50,000?

А знаете ли какво ново подготви СуперЕкипът ни за всички многобройни WordPress почитатели?

WordPress Manager by SuperHosting - СуперПлъгинът в контролния панел cPanel, който пуснахме през лятото на 2016 г. се сдоби с нови функционалности и подобрения, за да направи работата с WordPress по-лесна и удобна отвсякога.

Какви са подобренията?

➕ През WordPress Manager by SuperHosting вече можете да направите нова инсталация на WordPress директно в самия плъгин. Разбира се, опцията за инсталация през Softaculous в cPanel остава налична, но с WordPress Manager винаги е много по-лесно! 🙂
В инсталатора са подбрани най-популярните и интересни WordPress теми (над 2000), които свободно можете да ползвате за вашия сайт.

Бърза и лесна инсталация на WordPress

➕ Можете да инсталирате и конфигурирате SSL сертификат на вашия WordPress сайт директно през плъгина. След два клика време сайтът ви ще се зарежда по HTTPS.

Бърза инсталация и конфигурация на SSL сертификат

➕ Добавена е възможност за нови допълнителни защити в менюто Проверки за сигурност - за да бъде вашият WordPress сайт по-сигурен от всякога!

По-добра защита за административния панел на сайта

Наред с тези подобрения WordPress Manager by SuperHosting изоставя прозвището “beta” и преминава в стабилна версия, стартирайки дълга и вярна служба на всички СуперКлиенти с WordPress сайтове! СуперПлъгинът вече е наличен и при Managed VPS.

А добрата новина за всички WordPress юзъри е, че нашият екип продължава здраво да работи върху разработката и приложението на различни WordPress инструменти, които и в бъдеще ще стават част от услугата WordPress хостинг, отскоро налична на нашия сайт.

WordPress хостинг е завършено решение, с готов инсталиран WordPress и всичко необходимо, за да публикувате Вашата първа статия или друго съдържание веднага след активирането на акаунта. Хостинг плановете са оптимизирани така, че да предоставят всичко необходимо за безотказната работа на WordPress сайтовете, включително и високо ниво на сигурност и защита, благодарение на нашата система SH Protect, предотвратяваща 95% от атаките към WordPress сайтове.

Знаете ли че?

11 466 WordPress сайта, хоствани при нас, вече се управляват бързо и лесно от WordPress Manager by SuperHosting?

Опитайте и вие 🙂

Маркетинг Мениджър

Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.

500px270px
SuperHosting.BG

8
Оставете коментар

avatar
2 дискусии
6 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Огнян
Гост

Здравейте, включих let's encrypt и сега сайта работи под https, но сертификата е валиден само 3 месеца. Може ли да разкажете каква е процедурата за подновяване? Може ли сертификата да се издава за по-дълъг период?

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, Огнян,

Подновяването на Let's Encrypt сертификата се извършва автоматично и не са необходими действия от Ваша страна. При всяко автоматично подновяване ще получавате уведомителен имейл.

Поздрави,
Цветелина

Борислав
Гост

"Можете да инсталирате и конфигурирате Let’s Encrypt сертификат на вашия WordPress сайт директно през плъгина. След два клика време сайтът ви ще се зарежда по HTTPS."

Ако се възползваме от тази опция, необходимо ли е след това да правим редирект от non-https:// към https:// ?

Благодаря за кратката, но същевременно доста полезна информация 🙂

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, Борислав,

Към момента, когато опцията ”Конфигуриране на инсталацията по SSL (https)" е маркирана, след инсталация на SSL сертификата, Вашият WordPress сайт ще зарежда по http и по https. Предстои в рамките на няколко дни да направим автоматично пренасочване към https.

СуперХостинг.БГ
SH

Обновено: Добавили сме автоматично пренасочване към https, при инсталиране на SSL сертификата, когато опцията ”Конфигуриране на инсталацията по SSL (https)” е маркирана.

Юлиан Ангелов
Гост
Юлиан Ангелов

Видях го, но според мен е нефункционално. Доста опции от класическата WP са недостъпни за конфигуриране. Най-дразнещото е че не е дадена възможност за задаване на има на базата данни и се прикрепят машинно генерирани произволни буквени съчетания. А това създава идеалната предпоставка да изтриеш по погрешка база данни, която не можеш да разпознаеш по името и. Даже не се вижда и дата и час на създаване, които могат да подскажат коя база коя е. Моя хостинг го ползвам за развойна дейност и експерименти докато усвоявам новости и има доста… още »

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, Юлиан, Благодарим за обратната връзка. Бихме искали да уточним, че WordPress Manager by SuperHosting е инструмент, който се развива и подобрява постоянно от нашия екип, въвеждат се нови функционалности, като в същото време целта му е да бъде лесен и удобен за ползване, както от клиенти с богат технически опит, така и от потребители, които сега създават своя първи уебсайт. Преди да бъде пуснат, той претърпя няколко модификации, като в първата му версия са включени най-често използваните функционалности от голяма част от нашите клиенти. Предстоят и нови, които ще… още »

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, Юлиан,

Добавили сме възможност за въвеждане на име на база данни, MySQL потребител и префикс при инсталиране на нова WordPress система, която ще откриете в меню “Нова инсталация на WordPress” —> “Допълнителни опции”. Вече имате възможност да променяте и основния административен имейл адрес за системата от меню “Административни данни”.

Поздрави,
Диан