WordPress Manager by SuperHosting – с нова версия и нови инструменти

Знаете ли, че инсталациите на най-популярната система за управление на съдържание WordPress при нас надминаха 50,000?

А знаете ли какво ново подготви СуперЕкипът ни за всички многобройни WordPress почитатели?

WordPress Manager by SuperHosting – СуперПлъгинът в контролния панел cPanel, който пуснахме през лятото на 2016 г. се сдоби с нови функционалности и подобрения, за да направи работата с WordPress по-лесна и удобна отвсякога.

Какви са подобренията?

➕ През WordPress Manager by SuperHosting вече можете да направите нова инсталация на WordPress директно в самия плъгин. Разбира се, опцията за инсталация през Softaculous в cPanel остава налична, но с WordPress Manager винаги е много по-лесно! 🙂
В инсталатора са подбрани най-популярните и интересни WordPress теми (над 2000), които свободно можете да ползвате за вашия сайт.

Бърза и лесна инсталация на WordPress

➕ Можете да инсталирате и конфигурирате SSL сертификат на вашия WordPress сайт директно през плъгина. След два клика време сайтът ви ще се зарежда по HTTPS.

Бърза инсталация и конфигурация на SSL сертификат

➕ Добавена е възможност за нови допълнителни защити в менюто Проверки за сигурност – за да бъде вашият WordPress сайт по-сигурен от всякога!

По-добра защита за административния панел на сайта

Наред с тези подобрения WordPress Manager by SuperHosting изоставя прозвището “beta” и преминава в стабилна версия, стартирайки дълга и вярна служба на всички СуперКлиенти с WordPress сайтове! СуперПлъгинът вече е наличен и при Managed VPS.

А добрата новина за всички WordPress юзъри е, че нашият екип продължава здраво да работи върху разработката и приложението на различни WordPress инструменти, които и в бъдеще ще стават част от услугата WordPress хостинг, отскоро налична на нашия сайт.

WordPress хостинг е завършено решение, с готов инсталиран WordPress и всичко необходимо, за да публикувате Вашата първа статия или друго съдържание веднага след активирането на акаунта. Хостинг плановете са оптимизирани така, че да предоставят всичко необходимо за безотказната работа на WordPress сайтовете, включително и високо ниво на сигурност и защита, благодарение на нашата система SH Protect, предотвратяваща 95% от атаките към WordPress сайтове.

Знаете ли че?

11 466 WordPress сайта, хоствани при нас, вече се управляват бързо и лесно от WordPress Manager by SuperHosting?

Опитайте и вие 🙂

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.