Спечелете билет за WordCamp Varna 2017

Мисълта за морето не спира да ни преследва през летните дни. Затова няма как да не сме щастливи, че в началото на септември ще имаме възможността да съчетаем плажа с интересното около WordPress. На 2-ри и 3-ти септември слагаме банския, хавлията, плъгините и темите в чантата и отиваме на WordCamp Varna 2017.

Това е първият WordCamp за морската ни столица, а мястото, където ще се проведе, е сградата на Икономически университет.

На 2-ри септември ни очаква ден, изпълнен с разнообразни и полезни лекции. В една от тях нашият системен администратор Верослав Ценов ще покаже, че “Не е страшно да кешираш” и как можете да направите вашите WordPress сайтовете много по-бързи.

Ще ви очакваме на нашия щанд, за да си поговорим за WordPress, хостинг, новостите около WordPress Manager by SuperHosting и всичко интересно, което ви вълнува. Разбира се, по традиция сме подготвили подаръци и много изненади, за да прекараме един Супер WordCamp заедно.

Решихме да ви подарим и 5 билета за събитието! Как можете да вземете един от тях?

Необходимо е да довършите изречението:
Избрах WordPress, защото…

Ще очакваме вашите отговори в коментари под статията до 16:00 часа, на 19 август 2017 (събота), когато ще изтеглим 5 от вас на случаен принцип.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

13 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.