https://blog.superhosting.bg/webit-2016.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Подаряваме 10 билета за Webit.Festival 2016

2016-07-20
Новини и събития
webit, webit софия, webit 2016, webit.festival, Кристалина Георгиева, Росен Плевнелиев, дигитална конференция, уеб конференция, Пламен Русев

Обратното броене до старта на едно от най-очакваните уеб събития у нас все повече приближава своя дългоочакван край. Ние също с нетърпение броим оставащите дни до Webit.Festival! Защото на 19-ти и 20-ти април в Sofia Tech Park за поредна година ще сверим часовниците си за всички новости и тенденции в дигиталния свят.

Тази година се очертава изданието да е по-интересно от всякога – с по-голямо разнообразие от конференции и уъркшопи.

Не закъснявайте за откриването, защото в него ще вземат участие:

 • европейският комисар Кристалина Георгиева
 • президентът на република България Росен Плевнелиев
 • кметът на София Йорданка Фандъкова
 • президентът на Европейския комитет на регионите Markku Antero Markkula
 • президентът на MasterCard Европа Javier Perez
 • Marc Jones от IBM
 • John Dillon от Akamai Technologies.

В рамките на двата дни ще можете да посетите повече конференции от всякога! Ето кои са те:

 • Marketing & Innovation summit – акцентите са върху онлайн рекламата, новите и лоялните клиенти, брандираното съдържание, мобилно присъствие и пресонализация и брандови стратегии в мрежата.
 • Tech summit – с акцент инвестирането в нови технологии, развитието на технологиите, Big Data, сигурност, Internet of Things и още интересни теми. Нашият управител, Методи Дреновски, е сред лекторите в този summit и ще разкирие интересни факти по темата „Free Internet or Free Lunch“.
 • Dev summit – специалното място на програмистите е в Dev summit-a. Там ще разискваме теми за MySQL, MariaDB, разработка на приложения и дали е по-лесно да се работи със специалисти без опит, които се обучават в процеса на работа.
 • И още – New economy leadership summit, Smart cities summit и Urban summit, където ще обсъждаме теми като дигиталната трансформация на градовете и Европа като цяло, превръщането на политическото предизвикателство в икономическа възможност, smart мобилността и енергията и администрация в градовете.

Освен summit-ите по традиция ще можете да посетите и полезни за вашия бизнес workshop-и.

Не случайно това е едно от най-интересните събития за уеб общността. Заявилите своето присъствие на Webit.Festival 2016 вече са повече от 3000 и са представите ли на повече от 60 страни!

Webit.Festival няма да е същия без вас, верните читатели на нашия блог! Затова ви предлагаме да спечелите един от 10 билета (Pro Access), запазени за вас от нас!

Разгледайте пълния списък с лекторите и ни отговорете:

С кого от тях бихте искали да се срещнете най-много и ако имате възможност какво бихте го попитали!

Вашите отговори очакваме под формата на коментар под статията до 13:00ч. на 12 април 2016. По-късно на същия ден 10 от вас, дали най-интересени отговори, ще бъдат избрани от СуперЖури и ще се сдобият със своя безплатен билет!

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

42 Коментара към "Подаряваме 10 билета за Webit.Festival 2016"

Уведоми ме при
avatar
Krasimir
Гост

Искам да се срещна с Kaspar Korjus. Бих искал да разбера какво не ни достига на няс българите да достигнем естонското е-правителство.

СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим за интересните отговори! Ето и кои са наградените:

Juliana Ivanova
Кристина Любенова
Aleksandar Dimitrov
Боби Велев
Тодор Георгиев
Златина
Даниел Йорданов ( Daniel Yordanov)
Галина Малчанова
Иван
Стефан Стефанов

Честито!
В рамките на деня ще получите имейл, на който ще е описано как да регистрирате присъствието си на събитието.

Краси
Гост

Към Alexey Ershov VP Smarter Cities Europe, IBM Corporation: Умните градове са за умни хора, но взаимодействието между системите от кого ще зависи?

Ванина Иванова
Гост

Греъм Макдонъл. Бих си говорила с него за дизайна по принцип.

Juliana Ivanova
Гост

Към Dirk Ahlborn, Hyperloop, HTT:
Ще има ли достъп до интернет в транспортната система на Hyperloop? Възможно ли е изобщо осигуряването на свързаност от техническа гледна точка?
Питам от името на всички, които са привързани към устройствата си и се притесняват, че ще скучаят осем минути, колкото предвиждате да трае пътуването от Виена до Братислава 😉

wpDiscuz