Подаряваме 10 билета за Webit.Festival 2016

Обратното броене до старта на едно от най-очакваните уеб събития у нас все повече приближава своя дългоочакван край. Ние също с нетърпение броим оставащите дни до Webit.Festival! Защото на 19-ти и 20-ти април в Sofia Tech Park за поредна година ще сверим часовниците си за всички новости и тенденции в дигиталния свят.

Тази година се очертава изданието да е по-интересно от всякога – с по-голямо разнообразие от конференции и уъркшопи.

Не закъснявайте за откриването, защото в него ще вземат участие:

 • европейският комисар Кристалина Георгиева
 • президентът на република България Росен Плевнелиев
 • кметът на София Йорданка Фандъкова
 • президентът на Европейския комитет на регионите Markku Antero Markkula
 • президентът на MasterCard Европа Javier Perez
 • Marc Jones от IBM
 • John Dillon от Akamai Technologies.

В рамките на двата дни ще можете да посетите повече конференции от всякога! Ето кои са те:

 • Marketing & Innovation summit – акцентите са върху онлайн рекламата, новите и лоялните клиенти, брандираното съдържание, мобилно присъствие и пресонализация и брандови стратегии в мрежата.
 • Tech summit – с акцент инвестирането в нови технологии, развитието на технологиите, Big Data, сигурност, Internet of Things и още интересни теми. Нашият управител, Методи Дреновски, е сред лекторите в този summit и ще разкирие интересни факти по темата „Free Internet or Free Lunch“.
 • Dev summit – специалното място на програмистите е в Dev summit-a. Там ще разискваме теми за MySQL, MariaDB, разработка на приложения и дали е по-лесно да се работи със специалисти без опит, които се обучават в процеса на работа.
 • И още – New economy leadership summit, Smart cities summit и Urban summit, където ще обсъждаме теми като дигиталната трансформация на градовете и Европа като цяло, превръщането на политическото предизвикателство в икономическа възможност, smart мобилността и енергията и администрация в градовете.

Освен summit-ите по традиция ще можете да посетите и полезни за вашия бизнес workshop-и.

Не случайно това е едно от най-интересните събития за уеб общността. Заявилите своето присъствие на Webit.Festival 2016 вече са повече от 3000 и са представите ли на повече от 60 страни!

Webit.Festival няма да е същия без вас, верните читатели на нашия блог! Затова ви предлагаме да спечелите един от 10 билета (Pro Access), запазени за вас от нас!

Разгледайте пълния списък с лекторите и ни отговорете:

С кого от тях бихте искали да се срещнете най-много и ако имате възможност какво бихте го попитали!

Вашите отговори очакваме под формата на коментар под статията до 13:00ч. на 12 април 2016. По-късно на същия ден 10 от вас, дали най-интересени отговори, ще бъдат избрани от СуперЖури и ще се сдобият със своя безплатен билет!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

42 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт [Аудио]

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!