Подаряваме 10 билета за Webit.Festival 2016

Обратното броене до старта на едно от най-очакваните уеб събития у нас все повече приближава своя дългоочакван край. Ние също с нетърпение броим оставащите дни до Webit.Festival! Защото на 19-ти и 20-ти април в Sofia Tech Park за поредна година ще сверим часовниците си за всички новости и тенденции в дигиталния свят.

Тази година се очертава изданието да е по-интересно от всякога – с по-голямо разнообразие от конференции и уъркшопи.

Не закъснявайте за откриването, защото в него ще вземат участие:

 • европейският комисар Кристалина Георгиева
 • президентът на република България Росен Плевнелиев
 • кметът на София Йорданка Фандъкова
 • президентът на Европейския комитет на регионите Markku Antero Markkula
 • президентът на MasterCard Европа Javier Perez
 • Marc Jones от IBM
 • John Dillon от Akamai Technologies.

В рамките на двата дни ще можете да посетите повече конференции от всякога! Ето кои са те:

 • Marketing & Innovation summit – акцентите са върху онлайн рекламата, новите и лоялните клиенти, брандираното съдържание, мобилно присъствие и пресонализация и брандови стратегии в мрежата.
 • Tech summit – с акцент инвестирането в нови технологии, развитието на технологиите, Big Data, сигурност, Internet of Things и още интересни теми. Нашият управител, Методи Дреновски, е сред лекторите в този summit и ще разкирие интересни факти по темата „Free Internet or Free Lunch“.
 • Dev summit – специалното място на програмистите е в Dev summit-a. Там ще разискваме теми за MySQL, MariaDB, разработка на приложения и дали е по-лесно да се работи със специалисти без опит, които се обучават в процеса на работа.
 • И още – New economy leadership summit, Smart cities summit и Urban summit, където ще обсъждаме теми като дигиталната трансформация на градовете и Европа като цяло, превръщането на политическото предизвикателство в икономическа възможност, smart мобилността и енергията и администрация в градовете.

Освен summit-ите по традиция ще можете да посетите и полезни за вашия бизнес workshop-и.

Не случайно това е едно от най-интересните събития за уеб общността. Заявилите своето присъствие на Webit.Festival 2016 вече са повече от 3000 и са представите ли на повече от 60 страни!

Webit.Festival няма да е същия без вас, верните читатели на нашия блог! Затова ви предлагаме да спечелите един от 10 билета (Pro Access), запазени за вас от нас!

Разгледайте пълния списък с лекторите и ни отговорете:

С кого от тях бихте искали да се срещнете най-много и ако имате възможност какво бихте го попитали!

Вашите отговори очакваме под формата на коментар под статията до 13:00ч. на 12 април 2016. По-късно на същия ден 10 от вас, дали най-интересени отговори, ще бъдат избрани от СуперЖури и ще се сдобият със своя безплатен билет!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
42 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments