Вземете награда за вашите .EU и .ЕЮ уебсайтове

Вашият сайт с домейн .eu или .ею може ли да се похвали с европейска награда?
Ако отговорът е „Да!“ време е за втора, ако отговорът е „Не.“, сега е моментът да се сдобие с такава!

За трета поредна година официалният регистър на .EU и .ЕЮ домейни, EURid, организира престижните Уеб награди за .eu и .ею уебсайтове! Тази година обаче за пръв път за награда ще се борят и домейни изцяло на кирилица.

Какви сайтове могат да вземат участие?

Сайтовете, с които можете да участвате, трябва да са с разширение от областта .EU или ..

Вашият сайт може да се състезава в пет различни категории. По този начин максимално лесно могат да се оценят различните уеб проекти с оглед на техните специфики. Повече подробности за категориите и пълните условия за участие можете да намерите на сайта на наградите.

Как можете да регистрирате вашия сайт в състезанието?

Не е нужно да регистрирате сайта. Механизмът е следният – на webawards.eurid.eu има форма, в която вие, ваши клиенти, приятели, бизнес партньори и поддръжници можете да номинирате вашия уеб проект в най-подходящата категория за него. Целта е вашият сайт да получи възможно най-голям брой уникални номинации/гласове. Така че, ако искате той да е сред финалистите, трябва да призовете възможно най-много хора да го предложат. Важно е да отбележим, че от един IP адрес може да се направи само една номинация! Периодът на номинации ще продължи до 2 септември 2016 г. След това трите сайта от всяка категория, получили най-голям брой номинации, ще бъдат поканени на гала събитието в Брюксел, където жури ще оцени и избере големия победител.

Какво печелите?

Във всяка категория ще се излъчи по един победител, който ще се сдобие с:

  • Персонализиран трофей и сертификат за своя сайт.
  • Едноминутно промоционално видео за сайта, продуцирано от EURid.
  • Дигитална икона, която можете да добавите на вашия сайт и в социалните медии, така че посетителите да виждат, че сайтът ви е победител.
  • И, разбира се, удовлетворение за високата оценка, получена на международен конкурс!
Вашият сайт може да е сред победителите! Побързайте и разкажете на всичките си поддръжници за наградите. Съберете най-голям брой номинации и покажете на журито, най-добрия сайт с домейн .eu или .eю – вашият!
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.