Домейн .ЕЮ е вече тук!

Край на обратното броене! От днес можете да заявите регистрацията на своя .ЕЮ домейн изцяло на кирилица при нас. Условията за регистрация са същите като тези за регистрация на домейн .EU.

Добавянето на .ЕЮ домейна от първо ниво, прави още по-достъпно използването на домейни на кирилица (IDN, Internationalized Domain Names). Вече няма да е нужно потребителите да променят езика на въвеждане при изписване на адреса на сайта в браузъра.

Въвеждането на домейн .ЕЮ води със себе си и следните важни промени:

  • Ако желаете да регистрирате домейн име на кирилица, то и разширението ще трябва да е на кирилица. И обратното – ако искате домейнът да е на латиница, разширението също трябва да е на латиница.
Например: Можете да регистрирате домейн ВашатаФирма.ЕЮ и VashataFirma.EU, но не и VashataFirma.ЕЮ и ВашатаФирма.EU.
  • За всеки вече регистриран домейн на кирилица с разширение .EU (на латиница), ще се клонира същия домейн, но с разширение на кирилица. В рамките на три години и двата домейна ще бъдат валидни, като за клонирания домейн няма да се заплаща допълнително.
  • Ако вашият домейн се състои само от цифри, можете да регистрирате домейна и с двете разширения.

А вие какво мислите за новото домейн разширение? Имате ли идея за нов проект с домейн .eю?

Ако отговорът на двата въпроса е „да“, днес е вашият ден!

Внимание, внимание! Промоция!

За всички наши клиенти имаме и специална промоция, с която да отбележим новия .ЕЮ домейн. Възползвайте се от нея още сега! Тя е активна на нашия сайт! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments