SuperPartners Day: Първото събитие за партньори и приятели

Свикнали сте да ни виждате по събития в ролята на изложител и партньор. Да, ние сме навсякъде (или почти). Но този път влязохме в ролята на организатори, за да направим първото събитие на СуперХостинг.БГ – SuperPartners Day: Meet your SuperHost. Събитие, посветено на нашите ценни партньори и приятели.

Проведохме първото издание на SuperPartners Day: Meet your SuperHost, за да се срещнем на живо с вас, да обменим знания, новини, обратна връзка, а вие да се запознаете с лицата от чата, имейлите и телефонната линия, които ни правят такива, каквито сме.

Винаги сме се стремели към това клиентите на СуперХостинг.БГ да получават професионално и позитивно отношение, както и да изграждаме стойностни партньорства, които да бъдат и в полза на общността. Затова и SuperPartners Day, състоял се в последния ден на м. май, бе за нас истински празник на успеха – посещението на хората, с които си сътрудничим през годините, интереса към процесите ни и отзивите говорят красноречиво какво сме постигнали:

 “Направихте нещо много голямо. Събитието е полезно не само за среща на екипа с клиентите, а и среща и контакт между гостите.”

Олег Петров, WordPress експерт

“Да бъдеш партньор с хора, които те ценят и винаги са отворени за комуникация, е много сложно у нас. СуперХостинг.БГ ме поканиха на неформалното им събитие, на което присъстваха едни от най-уникалните хора в българските дигитални среди. Поздрави на екипа за усилията и най-вече за отношението!”, добави Олег, с когото многократно сме реализирали различни проекти, и ни накара да се гордеем с отзивите, които продължаваме да генерираме в своята над 18-годишна история.

СуперДенят, както помежду си го нарекохме, беше замислен с цел да ви разкажем, по един прозрачен, приятен и неангажиращ начин как правим възможно обработването на всички ежемесечни над 20 хиляди клиентски запитвания и казуси. Вярваме, че успяхме да предадем от нашето ноу-хау и че ще продължите да припознавате нашата компания като доверен съмишленик в бизнеса.

Споделихме някои лични слова към гостите си от сцената. Забавлявахме се, някои късметлии си тръгнаха със СуперНагради от томболата ни, но най-ценното беше времето и разговорите, които ни сплотиха като общност. 

Движени от пулсираща енергия в залата на Planet Schwarz Tech Theatre, заснехме това видео, визуализирало разговорите, взаимното удовлетворение и наздравиците.

📹 Видео от събитието в YouTube

Може би сте забелязали малките брандирани торбички, с които си тръгна всеки посетител? В тях разположихме подаръците – свещички с кауза, изработени от Jamba Хъб на възможностите. JAMBA осигурява достъп до образование и старт на кариера за хора с различни възможности. Те са сред клиентите, които ни вдъхновяват да правим добро и които подкрепяме с удоволствие. С присъствието си, всеки от гостите допринесе за развитието на фондацията.

В заключение, SuperPartners Day: Meet your SuperHost бе важна стъпка, бележеща успехите и гласуваното доверие. В продължение на над 18 години градим взаимоотношения, и отзвукът от събитието е потвърждение и мотивация, че можем да превръщаме партньорите си в приятели. В работата си влагаме сърце и срещаме хора, които правят същото. Затова и ни очакват още много споделени върхове.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Велина Филипова
Велина Филипова
Като част от СуперЕкипа Велина се занимава с разказването на истории - за продуктите и услугите, които предлагаме, както и за всички партньорства и събития, които са я накарали да избере СуперХостинг.БГ за свое работно място. Велина споделя, че си пада по хартията, джаза, планината, психологията и хубавото писане, а в своя личен блог споделя, че пише за всичко, което прави живота ни по-малко прозаичен. За онова, което пропускаме в препускането.
5 2 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.