Ето къде ще видите СуперХората до края на годината

В средата на 2023 г. Ви разказахме къде и кога ще се срещнем с дигиталната общност през 2023 г. Е, след като вече измина повече от половината година, решихме отново да напомним на кои събития ще можем заедно да обменим СуперОпит и СуперИдеи.

Знаете ли, че до края на месец септември е активно записването за конкурса Сайт на годината? ↴

За шеста поредна година конкурсът има за цел да отличи едни от най-успешните и талантливи професионалисти в областта на програмирането, маркетинга и дизайна. Оценяването на всеки един уеб проект се осъщестява от жури в състав от специалисти в разичните сфери на дейност.

Ние от СуперХостинг.БГ сме горди, че имаме възможността да бъдем част от организацията на конкурса. По този начин даваме поле за изява и развитие на талантите, които създават професионално, красиво и смислено съдържание в дигиталния свят.

Все още не сте се включили за участие в конкурса?

Регистрирайте своя уебсайт или проект

В следващите редове ще открехнем завесата и за още нещо голямо, което през октомври очаква целия екип на СуперХостинг. Ами да започваме!

Кога тръгваме и къде ще се видим?

🗓 Но първо нека да разгледаме календарния списък на събитията до края на 2023.

  • WordPress Sofia Meetup | провеждат се всеки месец
  • Събития на живо с Георги Ненов | провеждат се в последната сряда на всеки месец
  • eCommerce Annual Summit 2023 | 4 октомври 2023
  • SERP Conf. 2023 | 12 октомври 2023
  • Digital4 Bulgaria | октомври-ноември 2023
  • Награждаване в конкурса Сайт на годината | 2 ноември 2023
  • IAB Digital Days | 30 ноември

WordPress Sofia Meetup

Първото събитие от есенния сезон, в което вече се включихме, неслучайно беше WordPress Sofia Meetup. Знаете за тематичните ежемесечни срещи на WordPress ентусиастите, нали? Ако все още не сте чували за тях, на 3 октомври (вторник) от 19:00 ч. имате възможност да разберете повече.

WordPress срещите са организирани от Ники Кръстев, който ежемесечно събира на едно място WordPress общността. А в тази статия можете да научите повече за WordPress общностите и ние.

*Можете да се присъедините и към Facebook групата: WordPress Sofia Meetup

WordPress Sofia Meets

Как протича една WordPress вечеринка?

В представите на голяма част от хората WordPress е тема табу. Целта на тези технологични вечери е да събират на едно място хора, които имат достатъчно богато ноу-хау, както и такива, които се стремят към нови знания и умения по темата.

Казано накратко, или както обичаме да се шегуваме с екипа [long story short], събитието представлява хапване, питиета и Какво е необходимо, за да разработваш WordPress професионално?

Това ще бъде и темата на следващата среща. Ние ще бъдем там, за да усъвършенстваме знанията си и да бъдем винаги в час с новостите в WordPress. Каним и Вас. Запазете своето място още сега.

Събития на живо с Георги Ненов

Бързаме да споделим и нещо ново от света на подкаста, което от доста дълго време чакахме с нетърпение, признаваме си.

Георги Ненов, или познат повече като Свръхчовека, вече организира срещи и на живо с гости, които има с какво да вдъхновят всеки един от нас. Гарантираме Ви!

Такъв е примерът и от последната среща на живо с Христо Бояджиев в края на месец август. ↴

Христо Бояджиев е основател на сдружение Тук-Там. Като един успешен идеен предприемач Христо разказваше за началото, за успехите, за неуспехите и за онези моменти, в които човек не трябва да се отказва от мечтите си.

Времето и слушането по време на събитието си заслужаваха. А част от нашите СуперХора бяха в публиката и споделяха емоцията, с която цялата зала беше заредена.

На живо | Свръхчовекът с Христо Бояджиев (Сдружение "Тук-Там")
Диана и Звезди от СуперЕкипа на СуперХостинг.БГ

Чакаме с голямо нетърпение и следващата среща на живо, която ще бъде на 27 септември (последната сряда на месеца). Георги Ненов успява умело да си играе с любопитството на своите слушатели и зрители, като споделя името на следващия гост в последните минути на срещите на живо.

Няма да издаваме още много, но по време на следващото събитие от СуперХостинг.БГ отново ще бъдем там и ще имаме СуперИзненади за всеки гост.


eCommerce Annual Summit 2023

През октомври потегляме към следващата спирка – eCommerce Annual Summit 2023. Събитието ще се проведе на 4 октомври в Interpred WTC. Заредени сме с нови сили, благодарение на които ще се запознаем с нови лица, ще се вдъхновяваме от добрите примери на пазара и, разбира се, ще бъдем конкурентоспособни, защото бизнесът го изисква.

В тазгодишното издание през октомври организаторите гарантират, че всеки може да намери нещо ценно за себе си по време на събитието. Дали сте собственик на малък или среден бизнес, дали сте предприемач, или пък тепърва навлизате в света на бизнеса – това няма значение.  Информацията, която ще получите на 4 октомври по време на eCommerce Annual Summit 2023, може да се окаже достатъчното количество кураж, увереност и мотивация, за да започнете или да продължите своя професионален път.


SERP Conf. 2023

На 12 октомври ще се отбием и през SERP Conf. 2023. Ние от СуперХостинг ще бъдем там за поредна година. Знаем, че срещите, разговорите, идеите и уменията са неизменна част от събитията, които посещаваме. С нетърпение очакваме отново да си поговорим с хора от бранша – с онези, които тепърва влизат в сферата на Search Engine Optimization (SEO), както и с тези, които са там, за да научат повече и повече, и повече.


Digital4 Bulgaria

📍 Бързаме да споделим и за поредната спирка от технологичната обиколка на страната!

На 12 и 13 октомври хвърляме котва в Пловдив на Digital4Plovdiv, за да се потопим в света на технологиите и новите знания. Няма да крием, че с голямо вълнение и доза нетърпение очакваме всяко едно събитие от поредицата на Digital4Bulgaria. По време на тези събития имаме възможността да срещнем наши клиенти и партньори, да се запознаем с нови и потенциални хора и да разменим няколко бизнес разговора, много нови знания и СуперСвежо настроение.

Тази година ще ви посрещнем на Пловдивския панаир с пълна лекторска програма, нови знания, полезни контакти и мнооооого изненади от наша страна.

Вижте пълната програма на събитието.

И за да запълним програмата в календара Ви със събития на Digital4, споделяме кога ще бъдат и следващите дати до края на годината в различни градове от страната:

🗓 Digital4 Stara Zagora на 10 и 11 ноември.

🗓 Digital4 Pleven ще се проведе на 25 ноември в град Плевен.

🗓 Digital4 Vidin ще се проведе на 26 ноември в град Видин.


IAB Digital Days

Завършваме нашите СуперСъбития 2023 в столицата с IAB Digital Days на 30 ноември в Интер Експо Център.

А какво представлява IAB? ↴

IAB или Interactive Advertising Bureau е най-голямата световна асоциация на редица медии, технологични компании и рекламни агенции. Компании от 46 държави в света участват в развитието на онлайн бизнеса и дигиталната индустрия.

В България съществува лицензиран представител на асоциациата. IAB България организира събития, обучения и работи усилено за развитието на дигиталния пазар у нас.


За тази година толкова. Смело можем да кажем, че отново обиколихме България. Бяхме и ще бъдем важна част от най-големите събития в технологичния и дигиталния сектор. За хората от СуперЕкипа това е чудесна възможност да усъвършенстват своите знания, умения и контакти. Да бъдат в крак с всички новости на пазара, да развиват потенциална си, както в професионално, така и в лично отношение.

Време е открехнем завесата…

И да се похвалим, че през октомври ставаме пълнолетни! За 18 години можем спокойно да се обърнем назад и с гордост да кажем:

С труд, устрем и много работа ще продължаваме да помагаме на своите клиенти по начина, по който умеем - със СуперПоддръжка и отношение.
Ще направим и най-трудните партньорства - успешни.
Ще създадем най-креативното съдържание за социалните мрежи.
Ще бъдем там - на всички събития, които носят смисъл и удовлетвореност за СуперЕкипа.

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Диана Пенчева
Диана Пенчева
Диана е най-новото попълнение в маркетинг екипа. Работата ѝ в СуперХостинг.БГ е свързана основно с развиване и поддържане на партньорства и присъствие на различни по вид събития из цялата страна. Диана е креативна, с внимание към детайла и се старае да подхожда професионално към всяка работна задача. Често ще се срещате с нея както виртуално, така и по време на събития.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.