Digital4: Къде и кога ще се срещнем с дигиталната общност на България през 2023

През 2022 г. обиколихме доста български градове и успяхме да си поговорим с много наши клиенти и приятели. А Вие запознахте ли се с нас на миналогодишното ни СуперТурне? 

Е, през 2023 г. сме добавили в картата още нови локации и възможности за вълнуващи срещи с дигиталното общество на България. Вече нямаме търпение да споделим с Вас календара, за да си запазите и Вие датите отсега. 

Освен него, в статията ще Ви разкажем и какво Ви очаква на най-скоро предстоящото събитие. Надолу сред редовете ще откриете и промокод за СуперОтстъпка от билетите. Не го пропускайте!

Кога тръгваме и къде ще се видим?

Април

8.04 (събота) – Digital4Ruse: Международна онлайн търговия

22.04 (събота) – Digital4Blagoevgrad: Нови дигитални възможности 2023

27-28.04 (четвъртък и петък) – Digital4Burgas: Иновации, технологии и eCommerce

Май

12.05 (петък) – Digital4Vidin: Нови дигитални възможности 2023

Юни

13.06 (вторник) – Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащанията

24.06 (събота) – Digital4Varna: SEO и Content Marketing

Септември

28-29.09 (четвъртък и петък) – Digital4Plovdiv: Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия

Октомври

5.10 (четвъртък) – eCommerce Annual Summit

14.10 (събота) – Digital4Pleven: Нови дигитални възможности 2023

Ноември

10-11.11 (петък и събота) – Digital4StaraZagora: Тенденции в онлайн търговията 2024

Какво ни очаква на всяко събитие?

С Digital4 събитията си партнираме вече поредна година, тъй като благодарение на тях успяваме да достигнем до всички Вас – нашите клиенти, приятели и партньори, в различните градове на страната. 

Програмата на събитията винаги покрива актуални теми за онлайн търговия, дигитални подходи за бизнес стратегия и пр. с интересни лектори. По този начин заедно поддържаме дигиталната бизнес общност информирана и „във форма“ с приложими съвети, работещи идеи и експертни мнения. 

Още полезни идеи за Вашия бизнес план: Моят бизнес план: кога, как и защо да го актуализирам?

От тази година организацията предлага и нова опция – възможност за предварително записване за среща с желана от Вас компания. Записването става лесно и бързо през сайта на събитието, а от наша гледна точка – това е страхотен начин да бъдем още по-близо до своите клиенти в различни градове. 

Персоналните разговори ще позволят да обменим по-конкретни идеи за Вашия бизнес, да обсъдим заедно подходящите решения за Вашия личен или фирмен сайт, а защо не и да Ви съдействаме с възникнал казус по услуга, която вече използвате. 

Трета спирка: Digital4Burgas

На 27 и 28 април ще Ви очакваме в Бургас. Локацията е ICCB – International Congress Center Burgas, а темите, по които ще си говорим с посетителите и лекторите са иновации, технологии и eCommerce.

Мисията на Digital4Burgas е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подобри условията за правене на бизнес и да донесе стойност за икономиката. Както и да обедини IT бизнеса в двудневна програма под общата визия за дигитална общност в Бургас и региона.

Нашият управител Любомир Русанов ще седне на „горещия стол“ още пред първия ден, а темата му очаквайте да научите скоро.

Актуална информация за събитието и как да поръчате билет, научете тук.

Напомняме Ви, че с промокод SUPERHOST40 спестявате 40 лв. от цената на единичен билет!

Втора спирка: Digital4Blagoevgrad (безплатен достъп)

На 22 април се пренасяме в зала „22-ри Септември“ в Благоевград за Digital4Blagoevgrad: Нови възможности 2023.

За eCommerce, SEO, маркетингови стратегии и успешни истории ще си говорим с дигитални предприемачи, CEO-та, кмета на Благоевград и други.

Един от лекторите ще е Георги Митев, в чийто подкаст – Старт БГ, участва съвсем наскоро нашият маркетинг мениджър Цветелина Георгиева. Разговора с нея вижте по-долу.

Епизодът на Старт БГ Подкаст с Цветелина Георгиева

Събитието е напълно безплатно, Благоевград е съвсем близо до София, а и е в регион, перфектен за уикенд разходка. След тези 3 причини да посетите Digital4Blagoevgrad, сме сигурни, че ще се видим там. 😉

Своя безплатен билет вземете тук.

Първа спирка: Digital4Ruse

Започнахме турнето си от най-големия крайдунавски град – Русе. Digital4Ruse се проведе в „Канев Център“ на 8 април с тема, която подхожда на граничната локация – „Международна онлайн търговия“. 

Тази година сред лекторите имаше успешни предприемачи от България и Румъния, експерти в областта на международния дигитален маркетинг, спедиторство, данъчно право и други. 

Любомир Русанов – един от нашите управители, бе гост панелист в дискусията „Пътят на международния търговец: ключови аспекти при продажби в чужбина“.

***

Очакваме Ви на щанда ни в Благоевград! Ако не успеете да пътувате до там, следете тази статия и социалните ни мрежи, където периодично ще обновяваме информацията за всяко следващо събитие. 🙂

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.