Digital4: Къде и кога ще се срещнем с дигиталната общност на България през 2023

През 2022 г. обиколихме доста български градове и успяхме да си поговорим с много наши клиенти и приятели. А Вие запознахте ли се с нас на миналогодишното ни СуперТурне? 

Е, през 2023 г. сме добавили в картата още нови локации и възможности за вълнуващи срещи с дигиталното общество на България. Вече нямаме търпение да споделим с Вас календара, за да си запазите и Вие датите отсега. 

Освен него, в статията ще Ви разкажем и какво Ви очаква на най-скоро предстоящото събитие. Надолу сред редовете ще откриете и промокод за СуперОтстъпка от билетите. Не го пропускайте!

Кога тръгваме и къде ще се видим?

Април

8.04 (събота) – Digital4Ruse: Международна онлайн търговия

22.04 (събота) – Digital4Blagoevgrad: Нови дигитални възможности 2023

27-28.04 (четвъртък и петък) – Digital4Burgas: Иновации, технологии и eCommerce

Май

12.05 (петък) – Digital4Vidin: Нови дигитални възможности 2023

Юни

13.06 (вторник) – Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащанията

24.06 (събота) – Digital4Varna: SEO и Content Marketing

Септември

28-29.09 (четвъртък и петък) – Digital4Plovdiv: Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия

Октомври

5.10 (четвъртък) – eCommerce Annual Summit

14.10 (събота) – Digital4Pleven: Нови дигитални възможности 2023

Ноември

10-11.11 (петък и събота) – Digital4StaraZagora: Тенденции в онлайн търговията 2024

Какво ни очаква на всяко събитие?

С Digital4 събитията си партнираме вече поредна година, тъй като благодарение на тях успяваме да достигнем до всички Вас – нашите клиенти, приятели и партньори, в различните градове на страната. 

Програмата на събитията винаги покрива актуални теми за онлайн търговия, дигитални подходи за бизнес стратегия и пр. с интересни лектори. По този начин заедно поддържаме дигиталната бизнес общност информирана и „във форма“ с приложими съвети, работещи идеи и експертни мнения. 

Още полезни идеи за Вашия бизнес план: Моят бизнес план: кога, как и защо да го актуализирам?

От тази година организацията предлага и нова опция – възможност за предварително записване за среща с желана от Вас компания. Записването става лесно и бързо през сайта на събитието, а от наша гледна точка – това е страхотен начин да бъдем още по-близо до своите клиенти в различни градове. 

Персоналните разговори ще позволят да обменим по-конкретни идеи за Вашия бизнес, да обсъдим заедно подходящите решения за Вашия личен или фирмен сайт, а защо не и да Ви съдействаме с възникнал казус по услуга, която вече използвате. 

Пета спирка: Digital4Varna

На 24 юни акостираме в морската ни столица, за да потърсим отговор на някои от най-вълнуващите въпроси, свързани с успешната онлайн маркетинг стратегия. Ще почерпим опит от работещите SEO практики, ще надникнем в бъдещето на социалните мрежи и ще се гмурнем в дълбоките води на видео съдържанието. И това съвсем не е всичко.

Очакват Ви интересни теми и още по-интересни лектори, които са готови да споделят с Вас тайните за достигане на максимални резултати и изграждане на устойчива бранд идентичност.

Детайлна информация за събитието ще откриете тук.

Четвърта спирка: Digital4Sofia

На 13 юни ще Ви приветстваме в София, за да се потопим в света на онлайн търговията и разплащания. Ще обърнем поглед към новостите, представени от водещи експерти и предприемачи в сферата на финтех и екомерс иновациите.

Основна цел на тазгодишната конференция е да хвърли светлина върху новите канали и иновативни решения за увеличаване на продажбите, както и изграждането на лоялни отношения между търговците и клиентите.

Цялата програма е налична в сайта на събитието.

Трета спирка: Digital4Burgas

На 27 и 28 април ще Ви очакваме в Бургас. Локацията е ICCB – International Congress Center Burgas, а темите, по които ще си говорим с посетителите и лекторите са иновации, технологии и eCommerce.

Мисията на Digital4Burgas е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подобри условията за правене на бизнес и да донесе стойност за икономиката. Както и да обедини IT бизнеса в двудневна програма под общата визия за дигитална общност в Бургас и региона.

Нашият управител Любомир Русанов ще седне на „горещия стол“ още пред първия ден, а темата му очаквайте да научите скоро.

Актуална информация за събитието и как да поръчате билет, научете тук.

Напомняме Ви, че с промокод SUPERHOST40 спестявате 40 лв. от цената на единичен билет!

Втора спирка: Digital4Blagoevgrad (безплатен достъп)

На 22 април се пренасяме в зала „22-ри Септември“ в Благоевград за Digital4Blagoevgrad: Нови възможности 2023.

За eCommerce, SEO, маркетингови стратегии и успешни истории ще си говорим с дигитални предприемачи, CEO-та, кмета на Благоевград и други.

Един от лекторите ще е Георги Митев, в чийто подкаст – Старт БГ, участва съвсем наскоро нашият маркетинг мениджър Цветелина Георгиева. Разговора с нея вижте по-долу.

Епизодът на Старт БГ Подкаст с Цветелина Георгиева

Събитието е напълно безплатно, Благоевград е съвсем близо до София, а и е в регион, перфектен за уикенд разходка. След тези 3 причини да посетите Digital4Blagoevgrad, сме сигурни, че ще се видим там. 😉

Своя безплатен билет вземете тук.

Първа спирка: Digital4Ruse

Започнахме турнето си от най-големия крайдунавски град – Русе. Digital4Ruse се проведе в „Канев Център“ на 8 април с тема, която подхожда на граничната локация – „Международна онлайн търговия“. 

Тази година сред лекторите имаше успешни предприемачи от България и Румъния, експерти в областта на международния дигитален маркетинг, спедиторство, данъчно право и други. 

Любомир Русанов – един от нашите управители, бе гост панелист в дискусията „Пътят на международния търговец: ключови аспекти при продажби в чужбина“.

***

Очакваме Ви на щанда ни в Благоевград! Ако не успеете да пътувате до там, следете тази статия и социалните ни мрежи, където периодично ще обновяваме информацията за всяко следващо събитие. 🙂

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други