Клиентите за нас: СуперСтарт на 2020

Какво Ви мотивира за новото начало под номер 2020? Със сигурност има нещо, което Ви провокира в старта на всяка година да си поставяте нови цели, планове, проекти. Тайната на нашия стимул се крие в следващите редове!

Завършихме 2019-та с нещо положително и я започваме така, за да ни върви все на СуперКлиенти. Защото хостингът не е просто услуга, която предоставяме, а основата на Вашия бизнес онлайн. А зад всеки бизнес стоят хора. Това е и причината за нас да е толкова важно да поддържаме стабилна връзка с нашите клиенти, да изграждаме доверие, да си комуникираме с тях. А обратната връзка е най-ценното, което получаваме!

Припомняме, че през 2019 станахме на 14 години и провокирахме клиентите да ни дадат откровена оценка и да ни разкажат интересни истории с нас. Голяма част от мненията, които Ви споделяме, са именно от тях. Решихме да разкрием три писма на наши клиенти, които си препрочетохме за зареждащ старт на 2020. Дано Ви „заразим“ с усмивките ни.

6 причини защо meteo-ride.com са наши клиенти

Този отзив не само ни трогна, усмихна и зарадва, но и описва нашите цели при комуникацията с клиенти. Вярвайте ни, не сме им споделяли върху какво работим! 🙂 Благодарим им за чудесното резюме и искрени думи!

„От година и половина ползваме Вашите хостинг услуги за meteo-ride.com.

Дойдохме при Вас от другаде и тази година и половина доказа, че това беше едно отлично решение. Ние сме малък екип. Разбираме от писане, мотоциклети и пътешествия, но не разбираме много от поддръжка на уебсайт и това да знаем, че винаги има към кого да се обърнем при нужда, е безценно за нас. За тези 18 месеца научихме няколко неща:

1. СуперХостинг.БГ говорят на български и това е супер!

2. СуперХостинг.БГ вече са обяснили в сайта си почти всичко, което може да ти хрумне да питаш детайлно, супер разбрано и по няколко начина!

3. Какъвто и проблем да изникне, съпортът на СуперХостинг.БГ ще го реши веднага, защото младежите там са супер!

4. Дори да си мислиш, че проблемът е извън сферата на дейност на СуперХостинг.БГ, щом се обърнеш към тях, те ще те измъкнат от кашата супер бързо!

5. Където и да търсиш информация за нещо, свързано с работата на сайта ти, в крайна сметка се оказва, че СуперХостинг.БГ са се погрижили да дадат супер отговор. Дори за Наредба Н-18!

6. И всичко това е на български и те изпълва със супер гордост особено когато минеш покрай офиса им!

Момчета и момичета, благодарим Ви, че давате такъв отличен пример как се прави успешен бизнес и какво значи корпоративна култура!“

Петя е „обвързана“ с нас, а ние не се дърпаме

Прекрасната ни клиентка Петя (acceler8design.com) разказва не само за впечатленията си, но споделя и някои лични истории с колегите. Тя зарадва не само Влади, но и всички от техническата ни поддръжка, които добре я познават. Петя, уверяваме те, че никой не си е казвал „отново ли тя..“! Разберете защо. 🙂

„Лично използвам услугите Ви от вече над 2 години, а за мои клиенти – дори от повече. Личният ми сайт – www.acceler8design.com се помещава на Вашите сървъри от доооста време насам, а компания му правят още десетки такива, над които съм работила. Като уеб разработчик, едно от основните неща, които ме интересува при стартиране на нов проект с клиент е – имат ли вече закупен домейн и хостинг, и ако да – къде, а ако нямат… досещате се къде ги изпращам. 😉

За да предоставя на клиентите си допълнителна стойност, поисках от Вас да ми създадете промо код, който да носи на тях отстъпки, а самият промокод, както се досещате, трябваше да носи и частица от мен – MadebyPetya.

Със съпорт екипа Ви сме си почти като „гаджета“. Сигурна съм, че телефонът ми, завършващ на 443, е бил причина някой от екипа Ви да си каже „отново ли тя..“ (в кръга на шегата). Познавам повечето от тях поименно, а специални благодарности искам да предадете на Владимир – изключително технически запознат, винаги търпелив и винаги с компетентен отговор и в готовност за съдействие. Веднъж го бях оставила да се чуди как ще мигрирам сайт на мой клиент от един сървър на закупена при Вас (по моя препоръка) услуга, без да имам достъп до базите данни.

Съвсем наскоро пък, друг мой клиент успя да Ви накара две денонощия да мигрирате над 5GB информация… (добре, че сте готини).

А ако проследите всички запитвания през този имейл, ще се натъкнете на история, достойна за написването на цяло роман. Истината обаче е, че за мен е в пъти по-приятно да използвам съпорт услугите Ви по телефона. 🙂

Как ми съдействате ли? Като ми помагате да развивам успешно своя бизнес на уеб разработчик, предлагащ на клиентите си безкомпромисна услуга, както и хостинг, който няма да НИ предаде. Заедно с Вас развивам успешно мрежата си от над 2 години.

Снимки няма да Ви пращам, ще кажа само, че винаги, когато имате спонсорско участие в някое изложение или събитие (WordCamp, WEBIT…), не пропускам да побъбря с екипа Ви (и да си изпрося я някоя готина чаша, я някоя еко торбичка).

Е, надявам се тази история е успяла да събере в себе си емоциите, които имам от партньорството си с Вас!“

Поезия + хумор + хостинг. Що е то?

Стихотворението на нашия клиенти Георги Мерджанов от www.ydpsb.org ни зареди с усмивки. То успява да опише част от казусите, които колегите решават ежедневно.

„Началото на едно приятелство

Ранна утрин, картинките във сайта не зареждат,
Кеша чистиш, ди-ен-еси флъшваш,
Потта по очилата си забърсваш.

На съпорта ся ще пиша
и те ще я оправят тази киша!

Как ли беше им имейла, нов съм в интернета.
Клавиатурата на пластмаса ми мирише.
Прогорих клавишите незнайни.

Ето го и него, имейлът съм начаткал:

Здравейте „нещо“ не работи,
Уча се в движение и затова я пиша таз поезия.

Много време се минава,
За чакащия цяла вечност,
но времето е величина неизмерима.

Две минути са били и плавничко прочиташ:

„Добър ден, забелязваме, че … и прехвърлихме … вече изображенията зареждат“

Ама-ха! Изображения се наричат, не картинки.
Пък какви са дипломатични.

Оценявам с шест от пет
и в седем, осми си рефрешвам сайта.

ТОЙ пак работи, клиентът е доволен.

С нови термини си заминавам,
а съпорта за миг не смятам ѝ да подценявам.“

За финал Ви пожелаваме една много позитивна 2020 година, с 366 причини за мотивация и успешни проекти. Не забравяйте какво е нещото, което Ви зарежда в работата Ви и реализирайте успешно всички свои проекти. До нови срещи!

Абонирайте се за СуперБлога още сега, за да разбирате първи всички изненади, полезни новини и съвети, които Ви подготвяме тази година.

АБОНИРАНЕ

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.