Започна регистрацията на домейни .бг

Регистрацията на домейни от областта .бг на кирилица вече стартира!
Вече можете да регистрирате желаното от вас име на нашия сайт на атрактивната цена от 23.75 лв./година (с вкл. ДДС) и с максимално улеснена процедура по регистрация.

Домейните на кирилица от типа моятсайт.бг вървят в двойка с домейн на кирилица от типа моятсайт.bg.
Ако желаете, можете да регистрирате и двата домейна. Ако регистрирате само единия от двойката домейни, то другият ще остане блокиран и няма да може да се регистрира от друг потребител.

Ако вече сте подали заявка за регистрация по време на Sunrise периода?
Припомняме, че началният (sunrise) период продължи от 9 февруари до 31 май 2017 г.
Всички подадени заявки през sunrise периода, които не попадат в списъка със защитени имена, са поставени в опашката за изчакване и предстои тяхното регистриране.

Ако вече сте подали такава заявка в СуперХостинг.БГ, очаквайте имейл от регистъра Имена.БГ с информация за това дали домейните, посочени в заявката, могат да бъдат регистрирани или попадат в списъка със защитени имена.

След като получите имейла от Имена.БГ и имате правото да регистрирате желания домейн, свържете се с нас, за да завършим регистрацията.
След като регистрираме и активираме вашия домейн, ще ви информираме за това с имейл.

Запазете името на вашия бизнес на кирилица и регистрирайте желания .бг домейн!

Цветелина Ненкова
Цветелина Ненкова
Цвети работи неуморно, за да направи супер услугите още по-добри и да ги предостави на всички супер клиенти по най-добрия начин. СуперСилата на Цвети е, че знае всичко за новостите в хостинг технологиите и бързо ги прави реалност в СуперХостинг.БГ.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!