3+1 нови дизайн шаблони в Сайт билдър

Пролетта е на прага ни и в унисон с различните ѝ проявления добавихме четири нови шаблона в дизайн каталога на Сайт билдър. Точно както предстоящият сезон ни дава усещане за свежест и ни приканва за ново начало, така и дизайните в платформата за изграждане на сайтове оставят усещане за лекота, финес и естетика. 

Представяме Ви ги в следващите редове, за да се уверите в думите ни.

Love’n’Happiness – дигитална феерия за мечтания сватбен ден

Шаблонът е чудесна възможност да разкажете по неповторим начин за красивата си приказка с най-любимия човек. В него можете да съберете всички парченца от пъзела на Вашата любовна история и да ги презентирате пред най-близките си хора и приятелите си, които ще станат част от големия ден. 

Освен това шаблонът Ви позволява да включите програма на сватбения ден и важни детайли за тържеството. Всъщност можете да добавите каквото се сетите, включително имената и снимки на кумовете, родителите и значимите фигури за Вашия празник. Не пропускайте да оставите информация за мястото на събитието и препоръки или съобщения за гостите, ако имате такива. Сайт билдър разполага с точните инструменти, с които да осъществите идеите си по интересен и атрактивен начин.

Дизайнът Love’n’Happiness изпълнява ролята и на дигитална покана, което Ви улеснява допълнително и Ви спестява куп ненужни разходи, време и усилия. Гостите, които сте решили да поканите, могат да потвърдят присъствието си с няколко бързи клика, а Вие няма да се чудите кой е решил да Ви уважи и кой ще пропусне събитието.

Разгледайте шаблона Love’n’Happiness.

Предимства на шаблона:

 • Изчистена визия с възможност за добавяне на допълнителни блокове и елементи.
 • Удобна навигация.
 • Завършена мобилна версия – дизайнът на шаблона пасва отлично както на десктоп, така и на мобилни устройства.
 • Акцент върху красивите фотографии.
 • Възможност за онлайн покана и анкета преди потвърждение.
 • Подходящ за бъдещи младоженци или за лендинг страница на специални/тематични събития.

Digia – впечатляващо портфолио за всяка агенция

С визията на този шаблон няма начин да останете незабелязани. Именно в това се изразява неговата роля – да привлече вниманието на потенциалните Ви клиенти и да ги накара да Ви опознаят. Цветовете и графичните елементи допринасят за изграждането на бранд идентичност, която се асоциира с доверие, сигурност и надеждност. А нали именно такъв е стремежът на всеки бранд?!

Digia е подходящ избор за всеки бизнес, който иска да разкаже по-голям детайл за своите услуги и техните предимства. Демо сайтът ще Ви предложи удобна навигация, ясна структура при оформянето на съдържанието и възможност за добавяне на видео. Все пак има значение как ще представите информацията за своята дейност, нали?

Нека не забравяме, че дизайнът на един сайт допринася за по-доброто разбиране на бизнеса и стои в основата на първото впечатление. А с Digia имате шанс да изненадате приятно бъдещите си клиенти независимо дали предлагате консултантски услуги, имате собствена дигитална агенция, или дизайн студио. 

Вижте също: Значението на дизайна за твоя уебсайт – Част 1

Разгледайте шаблона Digia.

Предимства на шаблона:

 • Ясно структурирани страници, следващи принципа на визуалната йерархия.
 • Мобилна версия за по-добро класиране в търсачките и съвместимост с всякакви устройства.
 • Възможност за добавяне на видео.
 • Удобна навигация.
 • Подходящ за бизнеси с богато портфолио от разнообразни услуги.
 • Въздействаща визия с акцент върху детайла и семантиката на елементите.

Shooning – онлайн проект с грижа за животните

Обичате да се грижите за домашни любимци? В дизайн редиците на Сайт билдър имаме точното предложение за всеки приют, клуб, тренировъчен център или фондация, чиято дейност е пряко свързана с обслужването на животни.

Шаблонът Shooning е специално създаден за различни видове активности, свързани с четириногите приятели – от почасова ежедневна грижа, през дългосрочен престой с всички екстри, до обучения и тренинги с крайна цел. Демо сайтът разполага с удобна навигация, закачливи снимки, грабващи ефекти и оригинално поднасяне на съдържанието. 

Концепцията, заложена в дизайна, напълно отговаря на нуждите за модерна визия и функционалност на всеки онлайн бизнес, който предлага услуги за любимци. В шаблона ще откриете най-необходимите страници, в които да представите най-важната информация за Вашата дейност. Ако са Ви нужни още, можете да ги добавите по всяко време.

Разгледайте шаблона Shooning.

Предимства на шаблона:

 • 100% респонсив версия за мобилни устройства за удобство на посетителите на сайта.
 • Атрактивно презентиране на съдържанието.
 • Модерни ефекти.
 • Свежа визия.
 • Контактна форма за клиентски запитвания.
 • Блог страница за новини, свързани с Вашия бизнес.

Veterinary Clinic – онлайн решение за оказване на първа помощ

Здравето е най-голямата ценност за всяко същество. И точно както хората имат нужда от лекарска намеса и грижа, така и животните сами не биха могли да се справят с разни болести, наранявания и аномалии. Именно затова добавихме шаблона Veterinary Clinic, който е чудесно решение за фондации, лечебни заведения или организации, посветени на грижата и помощта за домашните любимци. 

Изграждайки сайта си върху основата на този дизайн, ще получите завършено портфолио с услуги, които предлагате. Навигацията включва 7 основни страници и няколко подстраници, които можете да редактирате по всяко време. Veterinary Clinic ще Ви спечели с пространство за описания, красиви фотографии, важни елементи и форма за контакт. А за още по-бърза връзка с Вас, можете да включите и чат.

Разгледайте шаблона Veterinary Clinic.

Предимства на шаблона:

 • Бързи връзки (препратки) към всяка страница от навигацията във футъра на сайта.
 • Компактна навигация с удобно разположение.
 • Семпла и модерна визия.
 • Въздействащи елементи и качествени изображения.
 • Респонсив версия на сайта за перфектен изглед на всякакви устройства.
 • Подходящ за клиники, организации, фондации, институции и агенции.

Имате друга идея за персонализация на шаблоните?

Тогава я осъществете! Сайт билдър Ви дава свободата да променяте, обогатявате и разнообразявате всеки шаблон, докато не придобие визията, която си представяте. С помощта на опцията Drag & drop целият процес по изграждането на Вашия бъдещ сайт се случва бързо, лесно и удобно като магия. В случай че срещнете спънка, СуперЕкипът ще Ви помогне да я преодолеете, за да получите резултати с Уау! ефект.

Тествайте безплатно Сайт билдър за 7 дни, за да се убедите в думите ни. А до края на септември можете да се възползвате от неустоима СуперОтстъпка при покупка на всеки един от трите абонаментни плана. Побързайте!

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.