3+1 нови дизайн шаблони в Сайт билдър

Пролетта е на прага ни и в унисон с различните ѝ проявления добавихме четири нови шаблона в дизайн каталога на Сайт билдър. Точно както предстоящият сезон ни дава усещане за свежест и ни приканва за ново начало, така и дизайните в платформата за изграждане на сайтове оставят усещане за лекота, финес и естетика. 

Представяме Ви ги в следващите редове, за да се уверите в думите ни.

Love’n’Happiness – дигитална феерия за мечтания сватбен ден

Шаблонът е чудесна възможност да разкажете по неповторим начин за красивата си приказка с най-любимия човек. В него можете да съберете всички парченца от пъзела на Вашата любовна история и да ги презентирате пред най-близките си хора и приятелите си, които ще станат част от големия ден. 

Освен това шаблонът Ви позволява да включите програма на сватбения ден и важни детайли за тържеството. Всъщност можете да добавите каквото се сетите, включително имената и снимки на кумовете, родителите и значимите фигури за Вашия празник. Не пропускайте да оставите информация за мястото на събитието и препоръки или съобщения за гостите, ако имате такива. Сайт билдър разполага с точните инструменти, с които да осъществите идеите си по интересен и атрактивен начин.

Дизайнът Love’n’Happiness изпълнява ролята и на дигитална покана, което Ви улеснява допълнително и Ви спестява куп ненужни разходи, време и усилия. Гостите, които сте решили да поканите, могат да потвърдят присъствието си с няколко бързи клика, а Вие няма да се чудите кой е решил да Ви уважи и кой ще пропусне събитието.

Разгледайте шаблона Love’n’Happiness.

Предимства на шаблона:

  • Изчистена визия с възможност за добавяне на допълнителни блокове и елементи.
  • Удобна навигация.
  • Завършена мобилна версия – дизайнът на шаблона пасва отлично както на десктоп, така и на мобилни устройства.
  • Акцент върху красивите фотографии.
  • Възможност за онлайн покана и анкета преди потвърждение.
  • Подходящ за бъдещи младоженци или за лендинг страница на специални/тематични събития.

Digia – впечатляващо портфолио за всяка агенция

С визията на този шаблон няма начин да останете незабелязани. Именно в това се изразява неговата роля – да привлече вниманието на потенциалните Ви клиенти и да ги накара да Ви опознаят. Цветовете и графичните елементи допринасят за изграждането на бранд идентичност, която се асоциира с доверие, сигурност и надеждност. А нали именно такъв е стремежът на всеки бранд?!

Digia е подходящ избор за всеки бизнес, който иска да разкаже по-голям детайл за своите услуги и техните предимства. Демо сайтът ще Ви предложи удобна навигация, ясна структура при оформянето на съдържанието и възможност за добавяне на видео. Все пак има значение как ще представите информацията за своята дейност, нали?

Нека не забравяме, че дизайнът на един сайт допринася за по-доброто разбиране на бизнеса и стои в основата на първото впечатление. А с Digia имате шанс да изненадате приятно бъдещите си клиенти независимо дали предлагате консултантски услуги, имате собствена дигитална агенция, или дизайн студио. 

Вижте също: Значението на дизайна за твоя уебсайт – Част 1

Разгледайте шаблона Digia.

Предимства на шаблона:

  • Ясно структурирани страници, следващи принципа на визуалната йерархия.
  • Мобилна версия за по-добро класиране в търсачките и съвместимост с всякакви устройства.
  • Възможност за добавяне на видео.
  • Удобна навигация.
  • Подходящ за бизнеси с богато портфолио от разнообразни услуги.
  • Въздействаща визия с акцент върху детайла и семантиката на елементите.

Shooning – онлайн проект с грижа за животните

Обичате да се грижите за домашни любимци? В дизайн редиците на Сайт билдър имаме точното предложение за всеки приют, клуб, тренировъчен център или фондация, чиято дейност е пряко свързана с обслужването на животни.

Шаблонът Shooning е специално създаден за различни видове активности, свързани с четириногите приятели – от почасова ежедневна грижа, през дългосрочен престой с всички екстри, до обучения и тренинги с крайна цел. Демо сайтът разполага с удобна навигация, закачливи снимки, грабващи ефекти и оригинално поднасяне на съдържанието. 

Концепцията, заложена в дизайна, напълно отговаря на нуждите за модерна визия и функционалност на всеки онлайн бизнес, който предлага услуги за любимци. В шаблона ще откриете най-необходимите страници, в които да представите най-важната информация за Вашата дейност. Ако са Ви нужни още, можете да ги добавите по всяко време.

Разгледайте шаблона Shooning.

Предимства на шаблона:

  • 100% респонсив версия за мобилни устройства за удобство на посетителите на сайта.
  • Атрактивно презентиране на съдържанието.
  • Модерни ефекти.
  • Свежа визия.
  • Контактна форма за клиентски запитвания.
  • Блог страница за новини, свързани с Вашия бизнес.

Veterinary Clinic – онлайн решение за оказване на първа помощ

Здравето е най-голямата ценност за всяко същество. И точно както хората имат нужда от лекарска намеса и грижа, така и животните сами не биха могли да се справят с разни болести, наранявания и аномалии. Именно затова добавихме шаблона Veterinary Clinic, който е чудесно решение за фондации, лечебни заведения или организации, посветени на грижата и помощта за домашните любимци. 

Изграждайки сайта си върху основата на този дизайн, ще получите завършено портфолио с услуги, които предлагате. Навигацията включва 7 основни страници и няколко подстраници, които можете да редактирате по всяко време. Veterinary Clinic ще Ви спечели с пространство за описания, красиви фотографии, важни елементи и форма за контакт. А за още по-бърза връзка с Вас, можете да включите и чат.

Разгледайте шаблона Veterinary Clinic.

Предимства на шаблона:

  • Бързи връзки (препратки) към всяка страница от навигацията във футъра на сайта.
  • Компактна навигация с удобно разположение.
  • Семпла и модерна визия.
  • Въздействащи елементи и качествени изображения.
  • Респонсив версия на сайта за перфектен изглед на всякакви устройства.
  • Подходящ за клиники, организации, фондации, институции и агенции.

Имате друга идея за персонализация на шаблоните?

Тогава я осъществете! Сайт билдър Ви дава свободата да променяте, обогатявате и разнообразявате всеки шаблон, докато не придобие визията, която си представяте. С помощта на опцията Drag & drop целият процес по изграждането на Вашия бъдещ сайт се случва бързо, лесно и удобно като магия. В случай че срещнете спънка, СуперЕкипът ще Ви помогне да я преодолеете, за да получите резултати с Уау! ефект.

Тествайте безплатно Сайт билдър за 7 дни, за да се убедите в думите ни. А до края на септември можете да се възползвате от неустоима СуперОтстъпка при покупка на всеки един от трите абонаментни плана. Побързайте!

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.