Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

PHP Manager вече може да променя PHP директиви

В края на 2013 година ви разказахме за новия плъгин за контролния панел cPanel, разработен от нас за вас - PHP Manager by SuperHosting. Чрез него може бързо и лесно да се променя версията на PHP за хостинг акаунта.

Както споделихме тогава, ние продължаваме да мислим какво още да подобрим и днес ви представяме новата функционалност, която добавихме - промяна на PHP директивите за всяка една версия на PHP.

По подразбиране за всяка версия на PHP са зададени стойности на директивите, така че да отговарят на 99% от нуждите на сайтовете. За конкретен сайт обаче може да се наложи промяна на някоя стойност.

В "PHP Manager by SuperHosting" сме подбрали PHP директивите, които най-често има необходимост да бъдат променени.

Някои от тях са:

и др.

Промяна на PHP директиви

Важно е да се има предвид, че настройката на PHP директивите се извършва за избраната версия на PHP.

Промените са за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в него. В случаите, когато за поддиректория на public_html предварително ръчно сте активирали различна версия на PHP, тя няма да бъде засегната от промяната. Съответната директория ще продължи да използва предишната активирана версия и нейните настройки на PHP директивите, а за останалите директории от акаунта ще бъдат валидни новите стойности.

Подробна информация за работата с PHP Manager by SuperHosting ще намерите в нашата помощна страница.

Знаем, че времето на всеки един от нашите клиенти е изключително ценно и нашата цел е да пестим колкото може повече от него. Затова разработваме за вас плъгини и нови функционалности и ще продължаваме да работим в тази посока. Разбира се, вашите препоръки и идеи са винаги добре дошли.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

8
Оставете коментар

avatar
6 дискусии
2 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Radoslav
Гост
Radoslav

Здравейте!

Използвайки ПХП мениджъра кои файлове ще се променят, за да мога да ги backup-на и да тествам с по-нови версии от сегашната ми 5.2.17?

Поздрави

Маруш Денчев
Гост
Маруш Денчев

Поздравления! Започвате да настигате други чуждестранни, а и български компании в иновациите. Голям и стабилен хостинг сте, но далеч не иновативен.

Васил Тошков
Гост

Много добри новини! На мен най-често проблеми ми прави memory_limit.

Михаил Илинов
Гост

Браво и мерси. Толкова ме зарадва, че даже го споделих във FB. 😛

Митко Стайков
Гост

МНОГО ХУБАВА СТЪПКА В НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ХОСТИНГ УСЛУГАТА Е ЗАТОВА ВСЕ ТАКА СЕТ СУПЕР ХОСТИНГ.