https://blog.superhosting.bg/php-manager-by-superhosting-2.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

PHP Manager вече може да променя PHP директиви

2017-10-05
Новини и събития
PHP Manager by SuperHosting, PHP, PHP версия, промяна на PHP директиви

В края на 2013 година ви разказахме за новия плъгин за контролния панел cPanel, разработен от нас за вас – PHP Manager by SuperHosting. Чрез него може бързо и лесно да се променя версията на PHP за хостинг акаунта.

Както споделихме тогава, ние продължаваме да мислим какво още да подобрим и днес ви представяме новата функционалност, която добавихме – промяна на PHP директивите за всяка една версия на PHP.

По подразбиране за всяка версия на PHP са зададени стойности на директивите, така че да отговарят на 99% от нуждите на сайтовете. За конкретен сайт обаче може да се наложи промяна на някоя стойност.

В „PHP Manager by SuperHosting“ сме подбрали PHP директивите, които най-често има необходимост да бъдат променени.

Някои от тях са:

и др.

Промяна на PHP директиви

Важно е да се има предвид, че настройката на PHP директивите се извършва за избраната версия на PHP.

Промените са за целия хостинг акаунт и всички сайтове, разположени в него. В случаите, когато за поддиректория на public_html предварително ръчно сте активирали различна версия на PHP, тя няма да бъде засегната от промяната. Съответната директория ще продължи да използва предишната активирана версия и нейните настройки на PHP директивите, а за останалите директории от акаунта ще бъдат валидни новите стойности.

Подробна информация за работата с PHP Manager by SuperHosting ще намерите в нашата помощна страница.

Знаем, че времето на всеки един от нашите клиенти е изключително ценно и нашата цел е да пестим колкото може повече от него. Затова разработваме за вас плъгини и нови функционалности и ще продължаваме да работим в тази посока. Разбира се, вашите препоръки и идеи са винаги добре дошли.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

8 Коментара към "PHP Manager вече може да променя PHP директиви"

Уведоми ме при
avatar
Radoslav
Гост

Здравейте!

Използвайки ПХП мениджъра кои файлове ще се променят, за да мога да ги backup-на и да тествам с по-нови версии от сегашната ми 5.2.17?

Поздрави

Маруш Денчев
Гост

Поздравления! Започвате да настигате други чуждестранни, а и български компании в иновациите. Голям и стабилен хостинг сте, но далеч не иновативен.

Васил Тошков
Гост

Много добри новини! На мен най-често проблеми ми прави memory_limit.

Михаил Илинов
Гост

Браво и мерси. Толкова ме зарадва, че даже го споделих във FB. 😛

Митко Стайков
Гост

МНОГО ХУБАВА СТЪПКА В НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ХОСТИНГ УСЛУГАТА Е ЗАТОВА ВСЕ ТАКА СЕТ СУПЕР ХОСТИНГ.