Грабнете безплатен билет за конференцията Online Advertising 2022

Лято, нови запознанства, дълги разговори и отдавна забравени емоции. Звучи ли Ви като сценарий на някой романтичен филм? Или като сладък спомен от юношеските години?

Да, ама не е. Отново можете да преживеете всичко това в рамките на един ден благодарение на дългоочакваната Online Advertising конференция. Признаваме, че и ние нетърпеливо я очакваме, защото събитията на живо са ни любими и ни карат да се вълнуваме за срещите си с всички digital мастъри. 

И така. В следващите редове Ви разказваме защо конференцията Online Advertising 2022 е толкова специална. А ако прочетете статията докрай, ще разберете каква изненада сме Ви подготвили.

Що е то Online Advertising Conference?

Няма да Ви подведем, ако кажем, че Online Advertising е една от най-мащабните и значими конференции в България, посветени на дигиталния маркетинг. Дори бегло да сте запознати с естеството на събитието, вероятно знаете, че тук си дават среща лидерите в бранша с различни партньори и предприемачи, които успешно развиват своите бизнеси и обменят ценен опит. 

Кога и къде ще се проведе OA Conf 2022?

Датата е 23 юни, а мястото – Sofia Event Center. Отбележете тази информация в календарите си, за да не пропуснете най-интересните и важни неща в света на дигиталния маркетинг. 

Информация за билетите и цените ще откриете тук.

За кого е предназначена?

Веднага отговаряме – за всички маркетолози и digital специалисти, но не само. Конференцията Online Advertising е подходяща и за собственици на онлайн бизнеси, SEO експерти, разработчици на мобилни приложения, предприемачи, рекламни гурута и представители на електронни магазини.

Ако се припознаеш в профила на някой от изброените, изобщо не се чуди дали да посетиш събитието на 23 юни, а просто го направи! Със сигурност си заслужава. 

Какви панели са включени в тазгодишното издание?

Основно три – SEO, Business & Digital Synergy и eCommerce. Все теми, по които има какво ново да научите.

В SEO частта ще имате възможност да се запознаете с тенденциите в бранша. Ще получите изцяло практически познания, които да приложите още същия ден. Очакват Ви интересни анализи, чеклистове, реални казуси и полезни инструменти, с които да си служите в работата.

Business & Digital Synergy е дискусионният панел, който ще отговори на въпроса как бизнесът и маркетингът могат да си взаимодействат за постигането на най-добри резултати. Тази част обещава да разгледа различни перспективи за развитие на някои бизнес ниши под формата на интервюта.

Модулът eCommerce ще бъде полезен на всички онлайн търговци, които се стремят към повече продажби и оптимизация на бизнеса си. Лекторите ще Ви запознаят с успешни практики в организирането на промоции и работещи маркетингови стратегии. 

Кои са водещите лектори на конференцията?

Подобно събитие няма как да Ви разочарова с липса на изявени специалисти в областта. Само тук можете да почерпите от опита на личности като:

  • Геннадий Воробьов, основател и ръководител на Netpeak;
  • Ник Джордан – изпълнителен директор на Workello;
  • Иван Пантелеев, акаунт директор и партньор в Xplora;
  • Лилия Борисова – дигитален маркетинг мениджър в DEV.BG;
  • Михаил Григоров, който е мениджър бизнес развитие в Ringostat и още, и още.

5 причини да посетите събитието

Ползите за Вас и Вашия бизнес са неоспорими, а най-важните, заради които тази конференция си заслужава Вашето присъствие, са:

  • създаване на нови запознанства и ключови контакти;
  • подобрение рентабилността на Вашия бизнес;
  • достъп до ценни знания и ресурси;
  • практическо приложение на наученото по време на конференцията;
  • щандът на СуперХостинг.БГ, на който ще Ви очакваме ние и ще раздаваме награди.

Какъв по-добър стимул от това? Още подробности за събитието ще откриете тук.

Прочетете: 13 съвета за маркетинг и реклама [SEO Q&A част I]

Посети конференцията – участвай за безплатен билет!

Поздравления! Стигнахте до финалната част на статията. Тук е моментът да обявим, че сме подготвили 3 билета, които ще раздадем на някои от Вас. Условието е да отговорите на нашия въпрос в коментар под статията.

Любопитни сме да научим:

Кои са най-интересните събития, посветени на дигиталния маркетинг, които сте посещавали?

Споделете ни отговорите си до 14:00 ч. на 17 юни 2022 г., когато СуперЖурито ни безпристрастно ще изтегли тримата печеливши на случаен принцип. Ще обявим победителите в същия ден в коментар под тази статия, а с всеки печеливш ще се свържем и лично по имейл. Пожелаваме успех на всички! 

В случай че не сте сред избраните, не пропускайте да се включите в това СуперСъбитие и вземете своя билет тук.

Абонирайте се за СуперБлога, за да получавате първи вдъхновяващи бизнес истории и съвети за Вашите сайтове.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

15 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.