60% от всички клиентски сайтове вече са на новата хостинг платформа

Новостите в услугите, които реализираме за нашите СуперКлиенти, са непрекъснат процес.
В началото на изминалата 2016 г. имплементирахме изцяло нова платформа за предлагане на хостинг услугите ни, която обявихме през лятото на 2016 г.
Днес, около година по-късно, вече 60% от сайтовете на нашите клиенти са мигрирани към тази платформа.

Какво представлява новата хостинг платформа?

Тя е cloud базирана, изградена с най-ново поколение инфраструктура, професионални високоскоростни SSD дискове, на които се разполага цялата информация (файлове, пощи, бази данни), и по-интелигентно разпределение на ресурсите между отделните потребители. От всички тези предимства вече се възползват както новите, така и нашите дългогодишни клиенти. Още с пускането на платформата стартирахме поетапно “преместване” на сайтовете на нашите настоящи клиенти, като започнахме от сайтовете на клиентите, които ни се довериха още преди почти 12 години.

Освен ALL SSD технологията за максимално бързодействие и HTTP/2, новата платформа предлага най-добрата конфигурация, отговаряща на нуждите на всички клиентски сайтове, по-голяма сигурност при работа с криптирана връзка, и разбира се, най-новите версии на PHP, MySQL, Apachе и операционната система.

Какви са ползите?

С миграцията на първите сървъри на новата платформа видяхме ефекта от подобренията върху сайтовете, а именно – сайтовете на клиентите стават в пъти по-бързи, а интелигентната система за разпределение на ресурсите между потребителите дава до пет пъти по-голяма производителност.

новата хостинг платформа

Знаем, че бързодействието на всеки един сайт е важно условие за успеха му. То не само е предпоставка посетителите да останат по-дълго време на сайта, но оказва влияние и за по-доброто му позициониране в търсачките. А с подобренията в услугата, полезният ресурс, който клиентите ни ползват, е два пъти повече.

Наред с всички други предимства, новата платформа предоставя максимална гъвкавост при управлението, което позволява общото време за профилактики на годишна база съществено да намалее, с което ще се увеличи и гарантираният UpTime на услугата.

До средата на 2018 г. планираме всички клиентски сайтове на споделен хостинг и Managed VPS да бъдат мигрирани на новата хостинг платформа и да използват всички нейни предимства.
Подобряването на конфигурацията ще бъде непрекъснат процес, който да отговори на последните тенденции и да осигури най-добрата производителност.

С тази голяма стъпка вярваме, че клиентите ни ще получат най-добрата услуга на българския пазар, но на международно ниво!

Светослав Илиев
Светослав Илиев
Светльо е незаменима част от СуперЕкипа и главен смутител на реда в офиса. СуперСилата му е, че може да подреди всички проекти като пъзел, а multitasking-ът му е в кръвта. Във всеки един момент знае кой е правилният ход към подобренията и как клиентите да са винаги доволни!
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!