Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Managed VPS - Новото хостинг решение за вас!

Managed VPS - Новото хостинг решение за вас!
Вашият бизнес расте? Онлайн присъствието ви също? Имате нужда от "по-голям" хостинг, но не желаете да влагате ресурси за собствен сървър и системни администратори? Ако искате да се съсредоточите върху развитието на вашия бизнес, а да оставите грижите за хостинг услугите на професионалистите - нашата нова услуга Managed VPS (Управляем виртуален сървър) е точно за вас! 🙂

Избирайки Managed VPS получавате виртуален сървър с 24/7 техническа поддръжка и мониторинг на сървъра, както и контролен панел (cPanel), чрез който в максимална степен се улеснява управлението на приложенията. cPanel е най-използваният хостинг контролен панел в света и е разработен, така че и потребители, незапознати с тайните на системното администриране, да се чувстват комфортно при работата с него.

Също така, Managed VPS Hosting дава на клиентите пълна свобода да изпозлват много по-широк спектър от приложения и модули. Инсталираните приложения могат да ползват всички ресурси на сървъра, определени според параметрите на избрания план. Включен е и денонощен мониторинг на услугите (уеб сървър, база от данни, електронна поща) изпълняващи се на сървъра, както и архивиране на разположеното на сървъра съдържание няколко пъти седмично, т.е. получавате регулярен бекъп на съдържанието.

Това позволява в случай на нужда, да се възстановят приложенията в рамките на минути.

Защо Managed VPS е "по-голям" хостинг?

Споделеният хостинг е най-популярната хостинг услуга, не само защото ценово е много достъпна за всеки, но и е цялостно завършено решение - имате уеб базиран контролен панел, денонощна 24/7/365 поддръжка, регулярен бекъп, мониторинг... Когато нуждите на вашия сайт надхвърлят параметрите на услугата споделен хостинг и не са достатъчни за коректната работа на сайта или е необходимо инсталирането на приложения и/или модули, които не се поддържат на сървърите за споделен хостинг, избора досега беше: виртуален сървър (VPS), нает сървър или cloud услуги. И при трите решения се изисква вие да имате по-задълбочени технически познания или да имате собствен системен администратор. Контролен панел cPanel, бекъп, мониторинг са допълнителни възможности, които се заплащат отделно. Също и ресурсите, които ще са ви необходими за системни специалисти не са за подценяване.

Сега, за първи път в България ние от СуперХостинг.БГ ви предоставяме точното решение - Управляем виртуален сървър (Managed VPS)!

9 причини да изберете Managed VPS

1. Напълно завършена услуга:

Managed VPS ви дава всичко, което получавате и при споделен хостинг + в пъти повече ресурси и възможности. Затова можем да кажем, че Managed VPS е "по-големия" споделен хостинг, за който често ни питате! 🙂

2. Max контрол с min отговорност от ваша страна:

Пълният контрол върху услугите досега (cloud услуги, VPS, нает сървър) означаваше и много голяма отговорност от ваша страна за сигурността и коректната работа на сървъра. С Managed VPS отговорността и грижата за сървъра е в ръцете на професионалисти, а вие имате възможността да се отдадете изцяло на развитието на собствения си бизнес!

3. Собствен контролен панел:

Всички Managed VPS Hosting услуги се предлагат с инсталиран и конфигуриран контролен панел (cPanel). Чрез него в максимална степен се улеснява управлението на акаунта - имейл акаунти, домейни, файлове, приложения, бази данни и др.

4. Включен 24/7/365 support:

Нашият Супер технически екип е на линия по всяко време, за да ви предостави максимално информация и съдействие, когато имате нужда.

5. Възможност за различни приложения:

При Managed VPS могат да се разполагат различни уеб приложения, включително и такива, които поради специфични изисквания или нужда от повече ресурси, не могат да работят на споделен хостинг - memcache, mod_deflate / mod_gzip и други, за които ни питате. Приложенията, разположени на сървъра не споделят ресурсите му с други клиентски приложенията.

6. Администрация на сървъра:

Администрацията на виртуалния сървър се осъществява изцяло от нас, т.е. не се налага да имате познания по системна администрация, за да ползвате сървъра и да управлявате разположените на него приложения. Нашият опит в сървърната администрация на свой ред ви гарантират максимална защита на сървъра и изключително качество на услугата.

7. Архивиране на съдържанието (бекъп):

С цел защита и по-голяма сигурност на сървъра няколко пъти седмично се архивира разположеното на сървъра съдържание.

Така в случай на възникнал техническо прекъсване със сървъра и/или неправомерно изтриване (повреждане) на съдържание, коректната работа на приложенията може да бъде възстановена за минути.

8. Мониторинг:

Ние извършваме пълен мониторинг на услугата и в случай на техническо прекъсване, нашите специалисти са на линия, за да реагират и възстановят нормалната работа на Managed VPS акаунта в рамките на минути.

9. Достъпни цени:

Услугата е пакетна и това дава възможност цената да е по-евтина от гледна точка на ресурс, време, резултат! В случай, че сами или със собствен системен администратор покривате същите резултати, колко време и ресурси ще ви коства това? Искаме да отбележим и, че при други услуги, базирани на собствен сървър, допълнителната инсталация на контролен панел, бекъп пространството и мониторинга, както и ресурсите за собствени системни администратори, не са включени в цената. С Managed VPS Hosting вие получавате най-доброто на най-достъпните цени!

Какви възможности и планове ви предлагаме с Managed VPS хостинг услугите?

Услугата се предлага в планове с различни параметри. Тя е подходяща за разполагане на уеб сайтове с много посетители, системи за управление на бизнеса (ERP, CRM, BPM, BI, складови програми), бази данни и файлове с цел отдалечен достъп на различни потребители, електронни магазини, развиване на малък хостинг бизнес и др. Услугата е много подходяща и за уеб студия, дигитални и рекламни агенции, които искат да предлагат завършено решение (уеб сайт, приложение или др.) на клиента, без да инвестират в хардуер и технически екипи за денонощна поддръжка. Разположените на Managed VPS приложения използват определените според избрания план ресурси на сървъра без да ги споделят с други клиентски приложения.

Ако се чудите кой план е подходящ за вас, нашите специалисти са тук >>, за да ви съдействат и помогнат в избора на най-доброто решение! Искрено се надяваме, както и досега, напълно да сме отговорили на нуждите ви и тези на пазара! 🙂 Ще се радваме да чуем и вашите мнения, коментари, препоръки...

CEO

Методи е наясно с всичко, което се случва с дигиталния свят и знае, че хостинг услугата не представлява единствено предоставяне на място на сървър. Тя е много повече от това – тя е качество, надеждност, сигурност, обслужване, завършено уеб решение. СуперСилата на Методи е, че развивайки СуперХостинг.БГ като компания, помага на всички наши клиенти да подобрят присъствието си в мрежата.

500px270px
SuperHosting.BG

8
Оставете коментар

avatar
6 дискусии
2 отговори към коментарите
5 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
trackback

[...] клиентите ни, използващи ManagedVPS и cloud услуги, системните ни адмнистратори са направили [...]

Екстенза Уеб Дивелъпмънт
Гост

Евала! Най-после да се появи добра алтернатива на shared hosting-a за малко по-натоварени сайтове, за които не са оправдани разходите за технически лица, които да поддържат и настройват досегашните възможни решения (VPS/Cloud/нает сървър).
Суперхостинг, поздравления за тази нова услуга!

Веселин Георгиев
Гост

Поздравления, определено имаше нужда от такова решение!

Пенко Пенев
Гост

А аз искам да попитам:
1. Ще има ли достъп до WHM?
2. Възможно ли е съществуващ VPS да се ъпгрейдне към Managed VPS?

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

При услугата Managed VPS предоставяме WHM при заявка. Относно ъпгрейда, тъй като Managed VPS се предлага със cPanel, чиято инсталация технически изисква преинсталация на сървъра, най-удачно би било да се активира нов Managed VPS, след което да се премести съдържанието от съществуващия VPS.

3D Уеб дизайн
Гост

Имам два въпроса:
1. може ли да се прави комбинация от Cloud пакетите и Managed VPS.
2. Ако в момента сайта е на хостинг план Суперхостинг, поръчката на ъпгрейд към Managed VPS Start ще доведе ли до по-добро бързодействие за сайта - буквално какви ще са позитивите от този ъпгрейд?

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте, Услугите Cloud и Managed VPS покриват различни нужди в зависимост, както от изискванията на приложенията, така и на самите клиенти. С Managed VPS получавате комплексна услуга – сървър с контролен панел (cPanel), денонощна поддръжка, мониторинг и регулярен бекъп на съдържанието, без да се налага да имате технически познания за администриране на сървъра. Относно втория ви въпрос, то при такъв ъпгрейд бързодействието на сайта определено ще се подобри. Както знаете, обаче това е процес, който зависи от много и различни фактори. Ако желаете може да ни изпратите кой е уеб… още »