Managed VPS – Новото хостинг решение за Вас!

Вашият бизнес расте? Онлайн присъствието Ви също? Имате нужда от „по-голям“ хостинг, но не желаете да влагате ресурси за собствен сървър и системни администратори? Ако искате да се съсредоточите върху развитието на Вашия бизнес, а да оставите грижите за хостинг услугите на професионалистите – нашата нова услуга Managed VPS (Управляем виртуален сървър) е точно за Вас! 🙂

Избирайки Managed VPS получавате виртуален сървър с 24/7 техническа поддръжка и мониторинг на сървъра, както и контролен панел (cPanel), чрез който в максимална степен се улеснява управлението на приложенията. cPanel е най-използваният хостинг контролен панел в света и е разработен, така че и потребители, незапознати с тайните на системното администриране, да се чувстват комфортно при работата с него.

Също така, Managed VPS хостинг дава на клиентите пълна свобода да изпозлват много по-широк спектър от приложения и модули. Инсталираните приложения могат да ползват всички ресурси на сървъра, определени според параметрите на избрания план. Включен е и денонощен мониторинг на услугите (уеб сървър, база от данни, електронна поща) изпълняващи се на сървъра, както и архивиране на разположеното на сървъра съдържание няколко пъти седмично, т.е. получавате регулярен бекъп на съдържанието.

Това позволява в случай на нужда, да се възстановят приложенията в рамките на минути.

Защо Managed VPS е „по-голям“ хостинг?

Споделеният хостинг е най-популярната хостинг услуга, не само защото ценово е много достъпна за всеки, но е и цялостно завършено решение – имате уеб базиран контролен панел, денонощна 24/7/365 поддръжка, регулярен бекъп, мониторинг… Когато нуждите на Вашия сайт надхвърлят параметрите на услугата споделен хостинг и не са достатъчни за коректната работа на сайта или е необходимо инсталирането на приложения и/или модули, които не се поддържат на сървърите за споделен хостинг, избора досега беше: виртуален сървър (VPS) или нает сървър. И при двете решения се изисква Вие да имате по-задълбочени технически познания или да имате собствен системен администратор. Контролен панел cPanel, бекъп, мониторинг са допълнителни възможности, които се заплащат отделно. Също и ресурсите, които ще са Ви необходими за системни специалисти не са за подценяване.

Сега, за първи път в България ние от СуперХостинг.БГ Ви предоставяме точното решение – Управляем виртуален сървър (Managed VPS)!

9 причини да изберете Managed VPS

1. Напълно завършена услуга

Managed VPS Ви дава всичко, което получавате и при споделен хостинг + в пъти повече ресурси и възможности. Затова можем да кажем, че Managed VPS е „по-големият“ споделен хостинг, за който често ни питате! 🙂

2. Максимален контрол с минимална отговорност от Ваша страна

Пълният контрол върху услугите досега (VPS и нает сървър) означаваше и много голяма отговорност от Ваша страна за сигурността и коректната работа на сървъра. С Managed VPS отговорността и грижата за сървъра е в ръцете на професионалисти, а Вие имате възможността да се отдадете изцяло на развитието на собствения си бизнес!

3. Собствен контролен панел

Всички Managed VPS хоситнг услуги се предлагат с инсталиран и конфигуриран контролен панел (cPanel). Чрез него в максимална степен се улеснява управлението на акаунта – имейл акаунти, домейни, файлове, приложения, бази данни и др.

4. Включен 24/7/365 СуперСъпорт

Нашият Супер технически екип е на линия по всяко време, за да Ви предостави максимално информация и съдействие, когато имате нужда.

5. Възможност за различни приложения

При Managed VPS могат да се разполагат различни уеб приложения, включително и такива, които поради специфични изисквания или нужда от повече ресурси, не могат да работят на споделен хостинг например Elasticsearch и други, за които ни питате. Приложенията, разположени на сървъра, не споделят ресурсите му с други клиентски приложенията.

6. Администрация на сървъра

Администрацията на виртуалния сървър се осъществява изцяло от нас, т.е. не се налага да имате познания по системна администрация, за да ползвате сървъра и да управлявате разположените на него приложения. Нашият опит в сървърната администрация на свой ред Ви гарантират максимална защита на сървъра и изключително качество на услугата.

7. Архивиране на съдържанието (бекъп)

С цел защита и по-голяма сигурност на сървъра няколко пъти седмично се архивира разположеното на сървъра съдържание.

Така в случай на възникнало техническо прекъсване със сървъра и/или неправомерно изтриване (повреждане) на съдържание, коректната работа на приложенията може да бъде възстановена за минути.

8. Мониторинг

Ние извършваме пълен мониторинг на услугата и в случай на техническо прекъсване, нашите специалисти са на линия, за да реагират и възстановят нормалната работа на Managed VPS акаунта в рамките на минути.

9. Достъпни цени

Услугата е пакетна и това дава възможност цената да е по-ниска от гледна точка на ресурс, време, резултат! В случай че сами или със собствен системен администратор покривате същите резултати, колко време и ресурси ще Ви коства това? Искаме да отбележим и че при други услуги, базирани на собствен сървър, допълнителната инсталация на контролен панел, бекъп пространството и мониторинг, както и ресурсите за собствени системни администратори, не са включени в цената. С Managed VPS хостинг Вие получавате най-доброто на най-достъпните цени!

Какви възможности и планове Ви предлагаме с Managed VPS хостинг услугите?

Услугата се предлага в планове с различни параметри. Тя е подходяща за разполагане на уеб сайтове с много посетители, системи за управление на бизнеса (ERP, CRM, BPM, BI, складови програми), бази данни и файлове с цел отдалечен достъп на различни потребители, електронни магазини, развиване на малък хостинг бизнес и др. Услугата е много подходяща и за уеб студия, дигитални и рекламни агенции, които искат да предлагат завършено решение (уеб сайт, приложение или др.) на клиента, без да инвестират в хардуер и технически екипи за денонощна поддръжка. Разположените на Managed VPS приложения използват определените според избрания план ресурси на сървъра без да ги споделят с други клиентски приложения.

Ако се чудите кой план е подходящ за Вас, нашите специалисти са на линия по чат, телефон и имейл, за да Ви съдействат и помогнат в избора на най-доброто решение!

Искрено се надяваме, както и досега, напълно да сме отговорили на нуждите Ви и тези на пазара! 🙂 Ще се радваме да чуем и Вашите мнения, коментари, препоръки…

Методи Дреновски
Методи Дреновски
Методи е наясно с всичко, което се случва с дигиталния свят и знае, че хостинг услугата не представлява единствено предоставяне на място на сървър. Тя е много повече от това – тя е качество, надеждност, сигурност, обслужване, завършено уеб решение. СуперСилата на Методи е, че развивайки СуперХостинг.БГ като компания, помага на всички наши клиенти да подобрят присъствието си в мрежата.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday'21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

Black Friday ‘21: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти! [Аудио]

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!