Десетото дизайнерско изкушение в Shopiko – Iris

Съвсем скоро списъкът с дизайни на Shopiko беше допълнен с ново име – IRIS. Атрактивни визуални ефекти, широкоекранни банери, стилен, съвременен дизайн, нови и полезни функционалности. Това са само част от характеристиките, които ще откриете в новия шаблон на Shopiko…

 Хамбургер меню

Един от основните акценти в дизайнa е използването на така нареченото “хамбургер меню”. Там се намират и вашите продуктови категории и подкатегории. За да бъде съвсем интуитивно и лесно за ползване, в бутона на менюто ще видите и надписа “ПРОДУКТИ”. Чрез него със сигурност потенциалните ви клиенти ще се ориентират много бързо и лесно, а визията на магазина ви ще се хареса и на най-претенциозните от тях. 🙂

 Банери

Банерите в шаблона IRIS са широкоформатни. Имате възможност да добавите шест различни изображения. Размерът на всяка от картинките трябва да бъде 1920 px x 1080 px. Тук също има нова функционалност. За всяко от изображенията можете да добавите заглавие, описание и call to action бутон директно от административния панел. Вече не е необходимо да познавате в детайли някой от софтуерите за графичен дизайн, за да имате хубави банери. С Shopiko e нужно само да имате качествени снимки и да напишете подходящите послания.

 Продукти

iris-tenth-design-miracle-in-shopiko

На начална страница продуктите са подредени по пет на ред. Това прави този темплейт подходящ, както за магазини с по-богат продуктов каталог, така и за магазини с по-малко артикули. За всеки от тях може да активирате и функционалността “Бързи продукти”. Тя също бе преработена и направена с нов и осъвременен дизайн. В продуктовата страница се открояват заглавните снимки на продуктите, направени с по-голям размер за по-добра визуализация на артикулите. За да имате едно завършено потребителско изживяване с този темплейт, способства и full screen галерията, която се отваря при натискане върху едно от допълнителните продуктови изображения.

iris-tenth-design-miracle-in-shopiko-04

Съвет: Ако вече сте избрали IRIS за шаблон на вашия бъдещ онлайн магазин, препоръчваме ви снимките на артикули да бъдат на бял фон. Така в съчетание с останалите елементи в дизайна те ще изглеждат по-въздействащо и ефектно.

 Още важни характеристики:

  • В темплейта са интегрирани микроформати, съобразени с последните тенденции на Google за по-добра оптимизация на електронните магазини.
  • Респонсив дизайн, позволяващ правилното адаптиране и представяне на онлайн магазина ви на всяко мобилно устройство.
  • Възможност да добавите текст по избор на началната страница на магазина. Можете да представите накратко какво предлагате на своите клиенти, да комуникирате актуални промоции, безплатна доставка или други предимства, които да подтикнат посетителите на магазина да направят поръчка.
  • Новини от блога на началната страница – всичко важно и актуално, което се случва с вашия бизнес, вече е видимо и на началната страница. В IRIS добавихме специална секция, където да се изобразяват последните две новини, които сте публикували.
  • Анимация при добавянето на продукти в количката.
  • Бърза поръчка – с цел да направим пазаруването в магазините, базирани на Shopiko, все по-лесно и удобно добавихме модула „Бърза поръчка“. Активирането му ще позволи на вашите клиенти да поръчат само с попълването на мобилен телефон.

С цел да получите по-добра представа за новия дизайн – Iris, подготвихме демо магазин с примерни продукти, които да разгледате!

ВИЖТЕ ДЕМО

безплатен темплейт за онлайн магазин

Ако все още не сте тествали функционалностите и възможностите на Shopiko, сега е моментът да заявите своя безплатен тестов акаунт за 14 дни от тук!

Димитър Денев
Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!