СуперХостинг.БГ поема обслужването на клиентите на Хост България

В СуперХостинг.БГ винаги сме се стремили да развиваме българския пазар и да предлагаме надеждна хостинг услуга, която помага на клиентите ни да развиват техния бизнес, да подобряват своето интернет присъствие и да постигат повече. И най-важното, да им пести време, защото времето е най-ценният ресурс.

От 3 май 2017 г. поемаме обслужването на клиентите на българската хостинг компания Хост България, която преустанови своята дейност и повери грижата за услугите на нейните клиенти на нас.

Тази промяна може да е неочаквана за клиентите на Хост България. Затова, като нов домакин на домовете на техните сайтове, се опитахме предварително да отговорим на някои от въпросите, които вероятно ще ни зададат.

Защо Хост България преустановява дейността си?

За колегите от Хост България клиентите винаги са били приоритет. Когато обаче една фирма се фокусира около това да предложи ниска цена на пазара, обикновено това е свързано с доста компромиси, компанията не може да влага ресурси в подобряване на услугата, да е устойчива и да се развива. Поради невъзможността да им предлагат качествена услуга в дългосрочен план, Хост България поверяват клиентите си на нас – за да получат те надеждна, адекватна и завършена хостинг услуга, която да им помага да развиват бизнеса си.

Какви ще са промените за клиентите на компанията?

Клиентите на Хост България ще бъдат поетапно мигрирани към наша инфраструктура с последно поколение техника, в рамките на следващите няколко седмици.

Всички настоящи клиенти ще получат имейл с данни до техния нов клиентски профил в системата на СуперХостинг.БГ, откъдето ще могат да управляват услугите си. Отсега нататък за всички въпроси, свързани с услугата, е необходимо да се свързват директно с нас на контактите, посочени на нашия сайт

Сроковете, за които клиентите са предплатили услугите си в Хост България, ще бъдат запазени. Всеки хостинг акаунт ще бъде прехвърлен на подходящ за него хостинг план при СуперХостинг.БГ, в зависимост от използваните ресурси.

Колко време ще продължи прехвърлянето на услугите?

Всички хостинг услуги, домейни и SSL сертификати вече могат да бъдат управлявани от клиентския профил в СуперХостинг.БГ.
Процесът по физическата миграция на сървърите ще продължи няколко седмици и ще се проведе на няколко етапа.
За всеки етап на клиентите на Хост България ще изпращаме допълнителна информация по имейл.

Какво предстои след прехвърлянето на услугите при нас?

Ето и малка част от подобренията, които клиентите на Хост България ще получат веднага след прехвърлянето на хостинг услугите им при нас:

✓     Много по-бърз сайт – цялата информация на хостинг акаунта ще се разполага на бързи SSD дискове;
✓     HTTP/2
✓     Защита от хакване на сайта и пощите със системата SH Protect;
✓     24/7 адекватна техническа поддръжка;
✓     SuperHosting Tools и SuperHosting Speed-UP – пестящи време инструменти в контролния панел cPanel за лесно и бързо управление на хостинг акаунта;
✓     WordPress Manager – полезен инструмент в cPanel за създаване и управление на WordPress сайт с няколко клика;
✓     Разнообразни начини на плащане;
✓     Известия за изтичане на услугите по имейл и телефон.

Казваме “Добре дошли” на клиентите на Хост България в нашето голямо СуперСемейство.
Вярваме, че заедно ще превръщаме всяка една дигитална идея в успешно онлайн присъствие.
Любомир Русанов
Любомир Русанов
Любо е един от главните заподозряни за успеха на вашите сайтове, защото благодарение на него, те имат своето надеждно и сигурно място в интернет. СуперСилата на Любо е, че води екипа напред и винаги знае как да направи всичко по по-добър начин.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!