Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Вземи своя безплатен билет за WordCamp Sofia 2018!

Към 2018 година 59,4% от всички сайтове са направени на WordPress. (W3Techs)

Да, няма спор, че в момента WordPress доминира почти 30% от World Wide Web (данни на WordPress.com).

А знаете ли откъде започна всичко?

През 2006 година бе проведена първата WordPress конференция в Сан Франциско, Калифорния. Оттогава насам бройката на WordCamp събитията е близо 900.

Днес WordCamp е една от най-горещите дестинации за разработчици. През ноември имате шанса да се потопите в дълбините на WordPress и да разберете всичко предстоящо около най-използваната система за изграждане на сайтове.

Каним ви на най-голямата конференция за WordPress в България - WordCamp Sofia 2018!

На 24 ноември в Арена Младост София от 09:00 часа ще се срещнете със СуперЛектори, които ще споделят всичко научено и приложено от богатия им опит. Повече от 500 WordPress експерти ще посетят конференцията.

Тяхната цел? Да обменят ценни познания в полза на всички участници. Ще си тръгнете заредени с нови идеи и изчерпателни отговори на най-горещите ви въпроси.

Наскоро публикувахме статия, която адресира голямата промяна в WordPress 5.0 - преминаването на основния редактор към Gutenberg. Тази и още много други интересни теми, ще бъдат разнищени на предстоящото събитие.

Споделяме с вас част от темите, които са ви подготвили лекторите:

  • Agile Culture not Agile Frameworks (на английски) - Aleksandar Savkovic;
  • Оптимизация на WooCommerce (на български) - Hristo Pandjarov;
  • Създаване и пакетиране на ефективно и ефектно съдържание за тийнейджъри - историята на LoveGuide (на български) – Надя Здравкова, Николета Попкостадинова;
  • Панел: Gutenberg – разработка, бизнес, потребители (на български) – Милен Петрински, Петя Райковска, Николай Бачийски, Христо Панджаров.

Пълната програма за събитието може да разгледате ТУК.

И тази година сме запазили най-хубавите места за читателите на нашия блог! И както винаги следваме сентенцията:

Най-хубавите неща в живота се ценят, когато сме положили усилия за тях!

Затова отправяме едно предизвикателство към вас.

Спечелете вашия билет, като ни отговорите искрено: “Каква беше първата ви среща с WordPress и какво ви кара да сте й почитател до ден-днешен?”

Update: Очакваме вашите коментари под статията в блога до 13:00 часа на 20 ноември 2018.
Петима от всички коментирали в блога ни ще спечелят безплатен билет за събитието. Обещаваме ви, че всички отговори ще бъдат внимателно разгледани, а победителите ще бъдат избрани напълно безпристрастно!

Update: Очаквайте нашия коментар с имената на победителите до края на 20 ноември 2018.

Естествено, отново сме подготвили специален кът, на който ще се забавляваме за пореден път. Заповядайте, за да се запознаем и да си спечелите СуперНагради. Ще се радваме да поговорим за всичко, свързано с WordPress и новостите около нашите СуперУслуги.

Вие сте на ход!

Маркетинг Специалист

Преливащ от енергия и мотивация, Боби е свежарката на Маркетинг екипа. СуперСилата на Боби се крие в неуморния му дух и лекотата, с която преодолява всяка трудност.

500px270px
SuperHosting.BG

11
Оставете коментар

avatar
10 дискусии
1 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, СуперУчастници,

Благодарим ви, че се включихте в нашата блог игра с интересните си отговори! Днес е денят, в който ще разберете имената на победителите.
...И късметлиите са:

1. Мартин Пепелджийски
2. Yordan Kisyov
3. Пламен Жечев
4. Славчо Георгиев
5. Eltimir Tsvetkov

Честито на печелившите! По-късно ще ви изпратим имейл с допълнителна информация как да получите наградата си. Моля, следете си пощите и проверявайте папка „Спам“.
Не забравяйте да минете покрай нашето кътче, за да се запознаем и поиграем:)

Поздрави,

Боби,
СуперХостинг.БГ

Yordan Kisyov
Гост
Yordan Kisyov

СуперНовина! Благодаря, SuperHosting!
Ще се видим там. Честито и на останалите победители.
Поздрави и нека Контент Кинга води пръстите Ви във всеки Ваш пост. 🙂

Юрий
Гост

Преди 4 години при избор на платформа за сайта WP се оказа най печеливш: безплатен, лесен и най важното че при всякакъв нов ъпдейт на скрипта не трябваше да преправяме дизайн на сайта ни.

Пламен Жечев
Гост

Първата ми срещата с WordPress беше преди 3 години, когато изкарах курс за създаване на уебсайтове с платформата и реших да направя такъв за една младежка неправителствена организация с устойчива мисия. Наистина бях супер положително изненадан и развълнуван, че има толкова много различни опции за управляване на съдържанието на всяка една страница и в продължение на месеци ги изучавах доста старателно, докато с екипа обсъждахме как точно ще изглежда сайта. След това продължих с използването на различни теми и plug-ins за блогове като част от професията ми на дигитален маркетолог,… още »

Адриан Иванов
Гост
Адриан Иванов

Първата ми среща с WordPress беше преди около 8-9 години. Тогава беше пълна катастрофа и 100% спагети код. Уви мисля, че това до днес не се е променило особено. Бих посетил събитието, за да разбера дали има планове за развитие на платформата правилната посока или всичко ще е както преди.

Yordan Kisyov
Гост
Yordan Kisyov

Здравейте Суперхостинг, Страхотна инициатива! Приема предизвикателството! Ето и моят напълно искрен коментар. Всичко започна в далечната 2012/13 година, когато станах посланик на най-големият Корейски производител на смартфони, по онова време, който все още успява да задържи водещите си позиции на световния пазар и днес. Като аз така и останалите посланици на марката, имахме достъп до web-платформа за блогове, базирана на WordPress. За моя радост се оказа изненадващо лесно да добавям текст, медия и линкове. Бързо се научих да правя съдържанието още по-богато, лесно за управление и в същото време приятно… още »