Вземи своя безплатен билет за WordCamp Sofia 2018!

Към 2018 година 59,4% от всички сайтове са направени на WordPress. (W3Techs)

Да, няма спор, че в момента WordPress доминира почти 30% от World Wide Web (данни на WordPress.com).

А знаете ли откъде започна всичко?

През 2006 година бе проведена първата WordPress конференция в Сан Франциско, Калифорния. Оттогава насам бройката на WordCamp събитията е близо 900.

Днес WordCamp е една от най-горещите дестинации за разработчици. През ноември имате шанса да се потопите в дълбините на WordPress и да разберете всичко предстоящо около най-използваната система за изграждане на сайтове.

Каним ви на най-голямата конференция за WordPress в България – WordCamp Sofia 2018!

На 24 ноември в Арена Младост София от 09:00 часа ще се срещнете със СуперЛектори, които ще споделят всичко научено и приложено от богатия им опит. Повече от 500 WordPress експерти ще посетят конференцията.

Тяхната цел? Да обменят ценни познания в полза на всички участници. Ще си тръгнете заредени с нови идеи и изчерпателни отговори на най-горещите ви въпроси.

Наскоро публикувахме статия, която адресира голямата промяна в WordPress 5.0 – преминаването на основния редактор към Gutenberg. Тази и още много други интересни теми, ще бъдат разнищени на предстоящото събитие.

Споделяме с вас част от темите, които са ви подготвили лекторите:

  • Agile Culture not Agile Frameworks (на английски) – Aleksandar Savkovic;
  • Оптимизация на WooCommerce (на български) – Hristo Pandjarov;
  • Създаване и пакетиране на ефективно и ефектно съдържание за тийнейджъри – историята на LoveGuide (на български) – Надя Здравкова, Николета Попкостадинова;
  • Панел: Gutenberg – разработка, бизнес, потребители (на български) – Милен Петрински, Петя Райковска, Николай Бачийски, Христо Панджаров.

Пълната програма за събитието може да разгледате ТУК.

И тази година сме запазили най-хубавите места за читателите на нашия блог! И както винаги следваме сентенцията:

Най-хубавите неща в живота се ценят, когато сме положили усилия за тях!

Затова отправяме едно предизвикателство към вас.

Спечелете вашия билет, като ни отговорите искрено: “Каква беше първата ви среща с WordPress и какво ви кара да сте й почитател до ден-днешен?”

Update: Очакваме вашите коментари под статията в блога до 13:00 часа на 20 ноември 2018.
Петима от всички коментирали в блога ни ще спечелят безплатен билет за събитието. Обещаваме ви, че всички отговори ще бъдат внимателно разгледани, а победителите ще бъдат избрани напълно безпристрастно!

Update: Очаквайте нашия коментар с имената на победителите до края на 20 ноември 2018.

Естествено, отново сме подготвили специален кът, на който ще се забавляваме за пореден път. Заповядайте, за да се запознаем и да си спечелите СуперНагради. Ще се радваме да поговорим за всичко, свързано с WordPress и новостите около нашите СуперУслуги.

Вие сте на ход!

Борислав Божидаров
Борислав Божидаров
Преливащ от енергия и мотивация, Боби е свежарката на Маркетинг екипа. СуперСилата на Боби се крие в неуморния му дух и лекотата, с която преодолява всяка трудност.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

11 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.