https://blog.superhosting.bg/drupal-camp-2015.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

10 безплатни билета за Drupal Camp 2015

2016-07-20
Новини и събития
Drupal Camp, Drupal, CMS, събитие, Друпал, Друпал Камп

За пета поредна година Друпал феновете ще могат да обменят знания и идеи на най-значимото събитие за общността – Drupal Camp! По традиция то ще се проведе в рамките на два дена, като тази година това са 28-ми и 29-ти ноември. Мястото е Софтуерният университет, а билети можете да си закупите от сайта на събитието или да спечелите от нас. 🙂

Кога и какво ще се случва?

28 ноември – Друпал Камп Ден

Това е денят, в който начинаещи и напреднали друпалисти ще могат да чуят и видят презентации, полезни както за програмисти, така и за дизайнери и предприемачи. Запазете си вечерта, защото след сериозната част идва време за Drupal Party, на което в приятна неформална обстановка можете да зададете своите въпроси и да споделите своите идеи!

29 ноември – Код Спринт Ден

На Код Спринт Деня всеки желаеш, може да се включи в изработването на сайт за добра кауза. Ако имате идея за такава, можете да я предложите до 19.11.2015г.

На Код Спринт Деня код ще пишат опитни програмисти, а начинаещите ще могат да получат ценни съвети от първо лице.

27 ноември – Друпал Тренинг Ден

Денят преди Друпал Камп е като деня преди Коледа! 🙂 На него от начинаещи друпалисти, можете да се превърнете в супер друпалисти. Чудото става с участие в обучение под формата на уъркшоп! Заслужава си да се включите!

Кой иска да спечели безплатен билет?

Имаме 10 билета и ще ги подарим на 10 от вас, довършили изречението:

Drupal e моят избор, защото …

Очакваме отговорите ви като коментари под статията до 14:00ч. на 23 ноември 2015г. Първите 10 коментирали, печелят билет! 🙂

Нямаме търпение да се видим следващия уикенд в Софтуерния университет!

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

16 Коментара към "10 безплатни билета за Drupal Camp 2015"

Уведоми ме при
avatar
wpDiscuz