Спечелете безплатен билет за Digital4Varna 2022 на 25 юни

Този месец нашите партньори от Digital4Bulgaria ни отвеждат във Варна. Ще дигитализираме морската столица и ще си говорим за SEO и Content Marketing! 

Не сте сигурни какво да очаквате? Усетете малка част от атмосферата на събитието в Бургас със следващото видео:

Digital4Burgas

Кога?

Събитието ще се проведе на 25 юни 2022 г. (събота), като регистрацията започва точно в 09:00 ч. сутринта, а първата лекция ще стартира в 10:00 ч. Бъдете ранобудни, за да не изпуснете нито минутка.

Къде?

Домакин на събитието ще бъде Фестивален и Конгресен център, Варна – съвсем близо до входа на любимата ни Морска градина.

Във Фестивалния и конгресен център се провеждат интересни и полезни събития почти всеки ден. Можете да се насладите на театрални постановки, филми, концерти и още куп изненади. Не пропускайте да разгледате цялата програма, за да съчетаете полезното с приятното. 

Какво? 

Темата на събитието във Варна е SEO и Content Marketing. Популярни и успешни професионалисти в дигитална сфера ще Ви посрещнат като лектори на 25 юни, за да Ви разведат из дебрите на:

  • SEO и как да се класирате на челни позиции в SERP;
  • изграждането на бранд онлайн;
  • дигиталните PR стратегии;
  • създаването на съдържание, което продава, и още! 

Сред поканените специалисти има seo експерти, маркетолози, рекламисти, търговци, копирайтъри, графични дизайнери, инфлуенсъри, собственици на бизнес и предприемачи. Използвайте възможността да се запознаете с тях и да ги превърнете в новите си доверени партньори. 

Издаваме, че ще научите и кои са тайните съставки на продаващия електронен магазин и то не от кого да е, а от един от управителите на СуперХостинг.БГ – Методи Дреновски. Неговата лекция стартира точно в 11:30. Вземете си нещо за писане! 🙂

В СуперБлога открихме и „пищов“ за подготовка преди лекцията, който вече можете да чуете и в аудио формат – 8 стъпки за изграждане на продаващ онлайн магазин [Аудио]

Как да спечеля билет за събитието? 

Споменахме ли, че раздаваме и 3 билета за събитието напълно безплатно? 

Имаме само едно условие – споделете ни в коментар под статията отговор на въпроса: 

Защо бихте искали да посетите Digital4Varna и какво знание целите да получите? 

Нека да си призная и аз – Digital4Varna бих искала да посетя, за да науча нови стратегии и тактики за създаване на интересно съдържание онлайн – както за търсачките, така и за потребителите. 🙂

Очакваме и Вашите кратки мотивационни отговори само до 17 юни, когато СуперЖурито ще избере на случаен принцип трима късметлии, които ще имат възможността да се насладят на Варна, морето и… СуперСъбитието. 

Ако не сте сред тях, не пропускайте да запазите своя билет тук

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи най-важното и полезното от света на уеб, касаещо Вашия сайт и дигитално развитие.

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
5 1 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

4 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!